![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Sztem a 2/B nyersi árak nem 1/A esemény..pls hagyjuk meg ezt a topkota klánütéseknek,még ha most nincsenek is de szét cseszni nem kellene
|
Quote:
Ebben a temakorben van. 1/As temabol lett kisebb kanyar... Meg ha a topicindito kerte volna, megertenem.... Lotr: gondolj bele, azert 2k hekit beepiteni egyszerre nem olcso... (az infoim eleg pontosak, mert van ott orszagom) De hogy ne legyek teljesen "OFF", meg amugyis gratula Goldinak :) : 2007-06-17 20:01:07 Herbicid against mimosae (#2968) támadást indított Póráz és Korbács (#2964) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 721 hektár földet. |
Quote:
köszönöm,nem vagyok A-ba igy egy infom csak ez a topic egyenlöre.....és az elözö 2oldalon iyleneket nem láttam :) |
pedig lehetnél pár körig egyedül a klánodból. cyby-szobrot építenénk a kertben :)
|
Quote:
:D egyszer már majdnem beléptem másnaposan de elrontottam a jelszot :),sztem arw meg kinyirna :D inkább életbe maradok,nah várom az eseményeket :D |
2007-06-20 03:00:57 Gödölye (#1888) támadást indított -Nem gyözni jöttünk, hanem PUSZTITANI! (#2679) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 3227 hektár földet.
grat a Gödölyéseknek :) |
All times are GMT +1. The time now is 19:05. |