Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Viccek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=32)
-   -   Viccek-bármi jöhet (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=252)

J.Ati 01-09-2008 02:21

egy kis politikai humor

Gyurcsány és Kóka az USA-ba látogat, és egy díszvacsorán vesz
részt a Fehér Házban. A vacsora közben Gyurcsány neje, "Klára asszony",
azaz a Dobrev, észreveszi, hogy Kóka egy aranytányért süllyeszt a zakója alá.
Odafordul férjéhez:
- Képzeld, Kóka most lopott el egy aranytányért. Ha hazaérünk, a
Kóka neje halálra fog szekálni, hogy neki van aranytányérja a Fehér Házból, nekem meg nincs. Azonnal te is lopj nekem egyet!
- De asszony, nem tehetek ilyet, mindenki engem figyel - szól a magyar államférfi.
- Azonnal lopsz nekem egyet, vagy irtó nagy botrányt csapok - válaszolja Dobrev.
Gyurcsány komolyan elgondolkodik, majd megkocogtatja poharát, hogy a
társaság figyelmét magára irányítsa.
- Kedves egybegyűltek! - szól Fletó.
- A hangulat emelkedettsége oly magasságokat ért el, hogy egy történetet kell elmondanom ifjúságomból.
Fiatal koromban egy ideig b?vész is voltam, és volt egy olyan trükköm, amelyet senki sem tudott utánam csinálni. Kérem, nézzék meg ezt az aranytányért, kocogtassák meg, győződjenek meg valódiságáról!
Most fogom a tányért, zakóm alá teszem, begombolom a zakómat, ráfújok a zakóm gallérjára, és lássanak csodát, a tányér máris átkerült Kóka János zakója alá.

tevary 01-09-2008 09:55

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 149977)
Aki tud az tud:D
Grat!;)

Nagyon jó:D:D:D
nekem nem sikerül:p

BimmBimm 01-09-2008 10:01

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 149975)

Hehe, egyszerű, nyisd meg operában. Ott csak bepipálod hogy szkriptek letilátsa ezen a lapon és már be is zárhatod:D:D

tevary 01-09-2008 10:37

Quote:

Originally Posted by bimmbimm (Post 150005)
Hehe, egyszerű, nyisd meg operában. Ott csak bepipálod hogy szkriptek letilátsa ezen a lapon és már be is zárhatod:D:D

Köszike, hiába a jó papné holtig tanul:D:D

Arcana Anchev 01-09-2008 10:44

Olcsón eladó: egy ejtőernyő, csak egyszer használt, még bontatlan állapotban, kis folttal.

vityu 01-09-2008 11:10

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 149978)
Gyurcsány és Kóka az USA-ba látogat, és egy díszvacsorán vesz
részt a Fehér Házban. A vacsora közben Gyurcsány neje, "Klára asszony",
azaz a Dobrev, észreveszi, hogy Kóka egy aranytányért süllyeszt a zakója alá.
Odafordul férjéhez:
- Képzeld, Kóka most lopott el egy aranytányért. Ha hazaérünk, a
Kóka neje halálra fog szekálni, hogy neki van aranytányérja a Fehér Házból, nekem meg nincs. Azonnal te is lopj nekem egyet!
- De asszony, nem tehetek ilyet, mindenki engem figyel - szól a magyar államférfi.
- Azonnal lopsz nekem egyet, vagy irtó nagy botrányt csapok - válaszolja Dobrev.
Gyurcsány komolyan elgondolkodik, majd megkocogtatja poharát, hogy a
társaság figyelmét magára irányítsa.
- Kedves egybegyűltek! - szól Fletó.
- A hangulat emelkedettsége oly magasságokat ért el, hogy egy történetet kell elmondanom ifjúságomból.
Fiatal koromban egy ideig b?vész is voltam, és volt egy olyan trükköm, amelyet senki sem tudott utánam csinálni. Kérem, nézzék meg ezt az aranytányért, kocogtassák meg, győződjenek meg valódiságáról!
Most fogom a tányért, zakóm alá teszem, begombolom a zakómat, ráfújok a zakóm gallérjára, és lássanak csodát, a tányér máris átkerült Kóka János zakója alá.

Ez tetszik:D

tevary 01-09-2008 11:16

Egyszer egy ember fel kerül a mennybe. Találkozik Istennel, aki bevezeti egy órával teli szobába. Kérdezi az ember:
- Miért van ilyen sok órád?
Isten: - Ezek nem órák, hanem hazugságvizsgálók, aki keveset hazudik, annak lassan megy a mutató, aki sokat hazudik, gyorsan megy a mutató!
Ember: - És Gyurcsány órája hol van?
Isten: - Azt ventillátornak használom a szobában.

Xeper 01-09-2008 11:48

Quote:

Originally Posted by bimmbimm (Post 150005)

Alap firefoxban kicsit bonyolultabb volt:
ctrl+w zár be egy ablakot, és akkor kell megnyomin, mikor még éppen nem ugrik fel a leokézandó cucc -tehát nyomkodom az OK -ot, és közben jól időzítve ctrl+w :D

J.Ati 01-09-2008 11:51

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 150025)
Alap firefoxban kicsit bonyolultabb volt:
ctrl+w zár be egy ablakot, és akkor kell megnyomin, mikor még éppen nem ugrik fel a leokézandó cucc -tehát nyomkodom az OK -ot, és közben jól időzítve ctrl+w :D

Micsoda trükkök:D
Én fogtam és kinyomtam mindent,nem szórakoztam egy percig se:D

Xeper 01-09-2008 12:37

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 149976)
Hejj de vicces :)
Nekem sikerült :p Csak gyorsnak kell lenni :D (nem akartam a 20 nyitott ablakomat újra előkeresni, muszáj volt próbálkozni... :) )

Ezért :)

All times are GMT +1. The time now is 07:00.