![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
mindig 1 napot a Modira várni :D :p Igaz Ati?! ;) :D |
Quote:
Úgy látom ezt kaptam szülinapra! Köszi szépen a megtisztelő figyelmed ó Minden Hódok Ura :cool: :rolleyes: |
Quote:
Quote:
|
Gratula a pékeknek, gyönyörü ütés volt, és gratula a sárkányoknak is, amióta játszom A-ban még nem láttam ilyen összecsapást 2 nagy klán között. Gyönyörü volt nézni a hatalmas klánseregeket és az emelletti egyéni csatározásokat. szökőévenként egyszer van ilyen,hogy ennyire egymásnak feszüljön 2 ekkora klán. hatalmas respect mind2 félnek. Tisztes helytállás volt ez a javából a sárkányoktól is azért.
Quote:
|
Quote:
Legközelebb pénzünk is lesz hozzá! :D |
Hatalmas Gratula a pékeknek hogy ismét sikerült (oritörléssel) elmenekülni egy csata elől...:D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Serg én összehúznám fülem farkam, hogy csak ilyenkor mertek támadni a Pék klánra, mikor könnyű prédának tűnik a másik....ott a gun verd azt, az már nem megy mi? :D:D
|
Blackesből lett hirtelen Pannonos Dvá:eek:
Pont amikor le lett verve a Black :D |
Menjetek a Csetre ott van külön fórum már :)
|
Quote:
Infót nem adok ki de nem tudom mitől lenne könnyű préda... |
Quote:
Sajnáltuk is, hogy nem jött vissza, de ő mindig a pannonba akart menni, csak akkor a pannon inaktív volt, ezért volt nálunk. De látom, ügyesen tereltek! :) |
Quote:
|
Quote:
kicsit szánalom. Visszajött a pannon, simán támadhatná a gunt egyéniben is, klánban is, de nem, megvárja míg a blackkes harc megy, mert friss klánnak nem mer nekimenni. Komolyan mondom, hatalmasat csalódtam a pannonba... :( :o |
Quote:
|
Quote:
140452 1/A [SZK] Babajaga 1.252.365 velük mi volt a baj? :confused::D |
Quote:
na, de nem fogok belemenni szájkaratéba, ti is tudjátok miről beszélünk, és erre csak egy szó van a szánalom. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
De már ha itt járunk, Serg, egyszer elkérem az msn-címed, hogy legalább a látszata meg legyen annak, hogy ismerlek! :D Kár, hogy még értelmesen 2 szót nem váltottunk! :D
|
Quote:
|
Quote:
dolgokra, mint, amikor a gunt hagytátok a fejetekre nőni... :D |
Quote:
Én nem sértegettelek.;) Csak viccelődök,de látom érted a viccet csak nem szereted:D |
Quote:
|
Quote:
és a sértegetésnek itt nincs helye, csakúgy, mint az offoknak. Írkáljatok, én visszafekszem a csajom mellé, ti meg nézzétek a monitort! :P :D |
Quote:
Tudod nehogy a fejemre nőjetek... A másik pedig az hogy lett volna ideje koptatni,de nem tette ez maradjon az ő titka miért. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Nyissak még topicokat a Chat-ben?
Mert nekem egyáltalán nem jön be ami itt megy... És még én kaptam kitiltást OFFolásért... Aki még nem tudná: Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Általános beszélgetések > Chat In memoriam Pééékek! vs Black Dragon Igaz a cím két klánról szól, de más nethuszárok is írhatnak oda, pl. Te csákány... |
Quote:
|
Tok jol el tudjatok Ti egymast is fikazni, amig fenn nem tudjatok mi van a hatterben, addig minket keretik kihagyni a szardobalasbol, koszonjuk! :)
Menjetek inkabb hoembert epiteni! :) |
All times are GMT +1. The time now is 03:46. |