![]() |
Quote:
|
Drag ajánlotta
Szecsa felajánlotta hogy elindítja a párbajt Harcosok lekromál, hogy most Szecsa akarja megrendezni de Drag mondta hogy legyen párbaj Én pedig nem megyek ha nem Ati rendezi meg! nincs kedvem olyan párbajra menni ahova nem biztos, hogy idősorrendben jelentkezőket fogadják el... meg egyáltalán is mért nem inkább meghívásos párbajt csináltok? lefixálva hogy ki megy, és akik nem lettek meghívva azokat elutasítani..:) |
Quote:
Utána meg ujra ugyanezzekkel az emberekkel még 1 normált még 1 adoztatost és még egy normált:) |
Quote:
|
Quote:
és ne vegyenek fel mindenkit csak azokat akiket meghivnak:) |
Quote:
|
Nekem jó az adoztatos párbaj is csak minyom legyen:D
de jó a sima is De nekem ugyse szégyen ha 16.vagyok is 2adoztatós párbajom lesz:D DE az dicsőség ha normálba nyerek:DMert normálba nem az van,hogy csak nagyon régi párbajosok tudnak :)És én normál párbajt nem játszom régebb óta mint pl szecsa pool boszi dragon:) |
Quote:
|
Most 16 fő 50 vipért asszem nem sok. 800 vip kör.
Aki akar jön :) S nem teljesen mindegy ki szervezi? :) Bár ha Ati szervezi, lényegesen többen jönnek vmi oknal fogva :) |
Quote:
DE azért nem vagyok annyira kemény,hogy 2. adoztatosomra lemossam azokat akik már mindenféle sitlust teszteltek DE az igaz egy dobogot így másodikra szeretnék megfogni:D |
All times are GMT +1. The time now is 12:02. |