Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   elismertség (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=803)

Hornet 01-24-2008 05:52

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 153848)
Nos. Biztos emlekeztek, hogy mennyire kikeltem az ellen, hogy mindenki mindenkitol kap elismertseget. Azert mert megszuletett a macskaja, mert beszolt a Remynek, mert karacsony van, mert 3 pont kell a 200hoz, mert szep a szeme, arca csupa deru, stb....

Gondoltam elkezdek mindenkinek osztogatni zoldet en is, akit csak ertem, hatha eszreveszik az emberek, hogy ez igy igazabol nem jo, es mennyire nem fog erni semmit az elismertseg. De sajnos epp az ellenkezoje tortent, majdnem mindenki megkoszonte, es a legdurvabb, hogy csomo embertol vissza is kaptam...

Fogjatok fel ezt egy tesztnek, ami nem jott be :P
(effektive tobb pontot kaptam most, hogy esz nelkul osztogattam, mint amikor vmi normalisat irtam be barhova is....)

Azert ez szomoru, nem?

Éreztem én ,hogy valami nem stimmel ezzel a zöldel;);)

Tsobi 01-24-2008 05:56

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 153848)
Nos. Biztos emlekeztek, hogy mennyire kikeltem az ellen, hogy mindenki mindenkitol kap elismertseget. Azert mert megszuletett a macskaja, mert beszolt a Remynek, mert karacsony van, mert 3 pont kell a 200hoz, mert szep a szeme, arca csupa deru, stb....

Gondoltam elkezdek mindenkinek osztogatni zoldet en is, akit csak ertem, hatha eszreveszik az emberek, hogy ez igy igazabol nem jo, es mennyire nem fog erni semmit az elismertseg. De sajnos epp az ellenkezoje tortent, majdnem mindenki megkoszonte, es a legdurvabb, hogy csomo embertol vissza is kaptam...

Fogjatok fel ezt egy tesztnek, ami nem jott be :P
(effektive tobb pontot kaptam most, hogy esz nelkul osztogattam, mint amikor vmi normalisat irtam be barhova is....)

Azert ez szomoru, nem?

Remynek végülis igaza van,csak azt kell még eldönteni,hogy az irigység,a féltékenység,az apai féltés vagy .. (?) szól belőle :)

Dragi 01-24-2008 11:27

szerintem meg minek foglalkozni az ilyennel ?:p az a lényeg ki a legjobb fej :D:D és nem Attila ! :D HANEM CSOKI BÁÁÁÁÁÁ :D:D:D:D:D:D

J.Ati 01-24-2008 11:41

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 153906)
szerintem meg minek foglalkozni az ilyennel ?:p az a lényeg ki a legjobb fej :D:D és nem Attila ! :D HANEM CSOKI BÁÁÁÁÁÁ :D:D:D:D:D:D

Ejj,Dragi csalódtam benned:o
Mármint Csokibá valóban lehet jó fej,mert nem ismerem,de elfér két jó fej egymás mellett;):D
Vagy nem?:D:p

Dragi 01-24-2008 11:44

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 153909)
Ejj,Dragi csalódtam benned:o
Mármint Csokibá valóban lehet jó fej,mert nem ismerem,de elfér két jó fej egymás mellett;):D
Vagy nem?:D:p

Ő a jó fej a tiéd csak max. nagy lehet :p de nem biztos hogy a nagy fejedtől elfértek-e hát szal áhhh nem tudom én eztet :))):rolleyes::D:D

J.Ati 01-24-2008 11:48

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 153910)
Ő a jó fej a tiéd csak max. nagy lehet :p de nem biztos hogy a nagy fejedtől elfértek-e hát szal áhhh nem tudom én eztet :))):rolleyes::D:D

Na jó,most korán van ehez nekem.
Ez a suli kikészít téged:D

Dragi 01-24-2008 11:52

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 153911)
Na jó,most korán van ehez nekem.
Ez a suli kikészít téged:D

és csak 2 órám volt :p gondolj bele ha 8 lett volna :D:D:D

J.Ati 01-24-2008 11:54

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 153913)
és csak 2 órám volt :p gondolj bele ha 8 lett volna :D:D:D

Bele se merek gondolni:rolleyes::D
Elismertséget érdemelnél:D

Phoenix 01-24-2008 11:57

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 153914)
Bele se merek gondolni:rolleyes::D
Elismertséget érdemelnél:D

Azt a legkevésbé sem :D

Dragi 01-24-2008 12:02

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 153915)
Azt a legkevésbé sem :D

majd minnyá kapol egy pirosat oszt nyemcólszbe :p:p:p

All times are GMT +1. The time now is 12:13.