Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Hódítós Dühöngő (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=70)

Ati 02-15-2011 12:44

Quote:

Originally Posted by Merengő (Post 280040)
akkor miért csak most zártad a témát?

Most untam meg mások után takarítani.

Pool 02-15-2011 12:46

Hagyd Remy, ha valaki nyiltan csal, fika seregekkel beüt más orit, ami aztán szabizik (ez csak a hülyének nem megbeszélt), ráadásul egy olyan "játékos" szövije, aki felvállalta a csalós játékot, az nem baj.
De ha már szóvá merem tenni, hogy mások is tudjanak róla, az már figyelmeztetés...
Azt hiszem, ez nem engem minősít...

Meg nem kell azzal fenyegetni, hogy 1 tiltás és kitiltás, mert őszintén szólva letojom...

De semmi gond, majd elrendezzük azzal a "becsületes játékossal" a játékon belül...
Csak aztán nehogy nekünk legyen bajunk szabályos játék védelme miatt....

Hex 02-15-2011 20:40

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 280035)
Amikor legutóbb olvastam a szabályokat, akkor ezeket mind tilos volt tenni.

Amikor legutóbb olvastam a szabályokat, a nyílt jksz még nem volt benne.....

Debilke 02-15-2011 20:55

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 280080)
Amikor legutóbb olvastam a szabályokat, a nyílt jksz még nem volt benne.....

ez nem volt nyílt, csak aki teljest nézett, és nem teljesen hülye, csak az láthatta, bár ha kicsit jobban átgondolom, ez még egy full analfabétának is szemet szúrt volna, akkor mégiscsak nyílt volt? :D

Debilke 02-15-2011 21:01

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 280042)
Hagyd Remy, ha valaki nyiltan csal, fika seregekkel beüt más orit, ami aztán szabizik (ez csak a hülyének nem megbeszélt), ráadásul egy olyan "játékos" szövije, aki felvállalta a csalós játékot, az nem baj.

Engem kicsit jobban zavar az a tény, hogy Kezdők fórumán ez az ember modi társam....

Pool 02-15-2011 21:07

Quote:

Originally Posted by Debilke (Post 280082)
Engem kicsit jobban zavar az a tény, hogy Kezdők fórumán ez az ember modi társam....

ki?...........

Debilke 02-15-2011 21:11

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 280083)
ki?...........

a fika sereggel kimenő.... priviben elküldtem a többi infót

Redback 02-15-2011 22:49

Quote:

Originally Posted by Debilke (Post 280082)

Tettem róla, hogy csak volt a moditársunk legyen :)

Remedy 02-16-2011 10:06

Nezegetem a B-teljest, es nagyon nem tetszenek a dolgok.
(Probalom infokiadas nelkul).

Egy mf harcolt egy szovivel, vissza is mert tamadni. Ott volt a kornyekunkon 2 koron, direkt nem utottuk, harcoljon csak. Ugy tunik, masnak nem voltak ilyen problemai, egy masik szovi siman utotte. Azoknak is visszautott. Neztem is, hogy milyen jofej mf.

Erre egy harmadik szovi durvan lehienazta, amikor ki volt tamadva. Nem tudom, ilyen tenyleg hogy fer ra egyesek arcara, komolyan.

Szoval, a kerdesem az, hogy csak en vagyok naiv, vagy a tobbiek ennyire gatlastalanok? En mindig is ertekeltem ha egy mf probal harcolni egy szovivel, es eszembe nem jutna szovetsegkent akar ebbe beleszolni, de meghienazni meg semmikepp, szerintem annal gagyibb dolog nincs is.

Merengő 02-16-2011 10:11

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 280106)
Nezegetem a B-teljest, es nagyon nem tetszenek a dolgok.
(Probalom infokiadas nelkul).

Egy mf harcolt egy szovivel, vissza is mert tamadni. Ott volt a kornyekunkon 2 koron, direkt nem utottuk, harcoljon csak. Ugy tunik, masnak nem voltak ilyen problemai, egy masik szovi siman utotte. Azoknak is visszautott. Neztem is, hogy milyen jofej mf.

Erre egy harmadik szovi durvan lehienazta, amikor ki volt tamadva. Nem tudom, ilyen tenyleg hogy fer ra egyesek arcara, komolyan. (Ugye, Enci?)

Szoval, a kerdesem az, hogy csak en vagyok naiv, vagy a tobbiek ennyire gatlastalanok? En mindig is ertekeltem ha egy mf probal harcolni egy szovivel, es eszembe nem jutna szovetsegkent akar ebbe beleszolni, de meghienazni meg semmikepp, szerintem annal gagyibb dolog nincs is.

én is néztem az előbb az eseményt, gerinctelen játék, el kell őket veregetni.

All times are GMT +1. The time now is 10:29.