![]() |
Quote:
|
Hagyd Remy, ha valaki nyiltan csal, fika seregekkel beüt más orit, ami aztán szabizik (ez csak a hülyének nem megbeszélt), ráadásul egy olyan "játékos" szövije, aki felvállalta a csalós játékot, az nem baj.
De ha már szóvá merem tenni, hogy mások is tudjanak róla, az már figyelmeztetés... Azt hiszem, ez nem engem minősít... Meg nem kell azzal fenyegetni, hogy 1 tiltás és kitiltás, mert őszintén szólva letojom... De semmi gond, majd elrendezzük azzal a "becsületes játékossal" a játékon belül... Csak aztán nehogy nekünk legyen bajunk szabályos játék védelme miatt.... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Nezegetem a B-teljest, es nagyon nem tetszenek a dolgok.
(Probalom infokiadas nelkul). Egy mf harcolt egy szovivel, vissza is mert tamadni. Ott volt a kornyekunkon 2 koron, direkt nem utottuk, harcoljon csak. Ugy tunik, masnak nem voltak ilyen problemai, egy masik szovi siman utotte. Azoknak is visszautott. Neztem is, hogy milyen jofej mf. Erre egy harmadik szovi durvan lehienazta, amikor ki volt tamadva. Nem tudom, ilyen tenyleg hogy fer ra egyesek arcara, komolyan. Szoval, a kerdesem az, hogy csak en vagyok naiv, vagy a tobbiek ennyire gatlastalanok? En mindig is ertekeltem ha egy mf probal harcolni egy szovivel, es eszembe nem jutna szovetsegkent akar ebbe beleszolni, de meghienazni meg semmikepp, szerintem annal gagyibb dolog nincs is. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 10:29. |