Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Ne OFF-oljunk máshol II. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4261)

Tsobi 03-07-2011 15:04

Ati, én feltettem nagy nyilvánosság előtt a kérdést, hogy van-e olyan eset, mikor egyértelmű esetekben a support magától indít vizsgálatot, mindenféle előzetes jelentés nélkül?

Eltekintek attól, hogy válaszként a kérdés törlését kaptam és most felteszem itt. Én úgy tartom normálisnak, hogy ha valaki bevallja a szabálytalanságot, és Te vagy valamelyik kollegád olvassa, akkor nincs szükség a jelentésre.

Remedy 03-07-2011 15:06

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 282798)
Ati, én feltettem nagy nyilvánosság előtt a kérdést, hogy van-e olyan eset, mikor egyértelmű esetekben a support magától indít vizsgálatot, mindenféle előzetes jelentés nélkül?

Eltekintek attól, hogy válaszként a kérdés törlését kaptam és most felteszem itt. Én úgy tartom normálisnak, hogy ha valaki bevallja a szabálytalanságot, és Te vagy valamelyik kollegád olvassa, akkor nincs szükség a jelentésre.

Bar nem vagyok Ati, de erre a masodik esetre mar volt pelda (lasd: wand forumos beirasa).

Tsobi 03-07-2011 15:07

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 282799)
Bar nem vagyok Ati, de erre a masodik esetre mar volt pelda (lasd: wand forumos beirasa).

Akkor végképp nem értem Ati hozzáállását. Ebben az esetben Bencének (Princ) van igaza, miszerint ha Ati a vallomások után sem cselekedett önmaga, akkor szerinte elfogadható mindaz, ami le van írva.

-Fegya- 03-07-2011 15:40

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 282800)
Akkor végképp nem értem Ati hozzáállását. Ebben az esetben Bencének (Princ) van igaza, miszerint ha Ati a vallomások után sem cselekedett önmaga, akkor szerinte elfogadható mindaz, ami le van írva.

Én elolvastam ezt a fórumot és számomra nem teljesen egyértelmű a csalás, csak valószínű. Wand viszont annak idején teljesen egyértelműen elismerte a csalást.

Kalapácska 03-07-2011 15:40

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 282800)

Mi van ts ? Ha bevesztek egy orit ott a Hanyatlás ..... jelenleg mi alulról közelítünk ...

Tsobi 03-07-2011 17:18

Quote:

Originally Posted by Kalapácska (Post 282804)
Mi van ts ? Ha bevesztek egy orit ott a Hanyatlás ..... jelenleg mi alulról közelítünk ...

He ?

Kubbi 03-07-2011 17:24

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 282811)
He ?

gondolom arra céloz, hogy ha bevesztek egy tagot, akkor a hanyatlás kap el benneteket, ha nem vesztek be, akkor majd ők...

Kalapácska 03-07-2011 17:39

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 282798)

Szerinted szabálytalanság és a tényleges szabálytalanságok közt vannak különbségek úgyérzem .....
Ha szabálytalanságot látsz jelentsd meg van rá a megfelelő hely support ,jksz bejelentő.
Kivizsgálják az illetékesek ....
De hogy itt jksz-t ordibálsz mindenre és lassan mindenkire már én azt betudom a nehéz felfogásodnak ....
Betűzöm : S Z A B Á L Y T A L A N S Á G O T J E L E N T S D T S !

Tsobi 03-07-2011 17:50

Quote:

Originally Posted by Kalapácska (Post 282813)
Betűzöm : S Z A B Á L Y T A L A N S Á G O T J E L E N T S D T S !

He? :D

Tsobi 03-07-2011 17:51

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 282812)
gondolom arra céloz, hogy ha bevesztek egy tagot, akkor a hanyatlás kap el benneteket, ha nem vesztek be, akkor majd ők...

Jaa, értem.
Nos, várom azt az elkapást. :)

All times are GMT +1. The time now is 00:15.