![]() |
Magna cum Laude - Vidéki sanzon
|
Goran Bergovic-Eerdelezi:D :D
|
Piramis - Ha volna két életem
|
És megint itt egy újabb este.:o
Ákos & Kentaúr - A Szem Az én dalom, A fájdalom Talán lesz rá alkalom, Hogy neked daloljam el, Egyszer úgyis gyónni kell. Két éven át tartott a tánc, Arcomra gyűlt tízezer ránc. De a végtelen bűn éjjelét, Egy tiszta hajnal tépte szét... Gyönyörű ragyogás, Fényes égi látomás. A napkorongban ott a Szem, Fénye rajtam megpihen, De a bajban nem segít... Egyre csak néz: A gyönyörű Szem. Nem kegyetlen, Csak rezzenéstelen. Egyre csak néz És nem segít. Ó, nem segít, Menni nekem kell. Úgy élek most, mint egy szerzetes, De nehogy vakon kinevess. Láss a felhők ködén át, Lásd a szemnek sugarát... Gyönyörű mennyi láng, Ragyogás, Fényes égi látomás. A napkorongban ott a Szem Fénye rajtunk megpihen, De a bajban nem segít... Egyre csak néz: A gyönyörű Szem. Nem kegyetlen, Csak rezzenéstelen. Egyre csak néz És nem segít. Ó, nem segít, Menni nekem kell. http://www.youtube.com/watch?v=Bpd_M...elated&search= Majd: Kentaur - A nap sötét oldalán |
Quote:
és találóan: Ossian - Éjféli lány :) |
Fettes Brot----Emanuela:D
|
Quote:
Kentaur - Meddig vársz még rám? |
Quote:
Egyszercsak - Gyöngéd Barbárok |
Quote:
|
Quote:
És itthon is sokat szoktam hallgatni, de esténként állandóan megy valami.:o Ákos - A szakadék |
All times are GMT +1. The time now is 14:48. |