![]() |
Quote:
Ez inkább tapasztalaton múlik szerintem. Neked egy nagy adag dokumentumod van, amit még Szecsával írtatok, szóval nekem ne beszélj itt agyalásról :) Az ingyenföldre is agyalni kell egy kicsit, hogy most üssem, vagy ne üssem... Ez még lemaradt. A = ♠♠JOJO♠ϖ (#333888) B = Szóóólj!!! (#117077) C = Kornélia (#570264) D = The Heart of Stone (#563311) E = Pool (#160521) F = Numer@ (#252331) |
Sajnos úgy le van lassúlva a netem, hogy nem tudok másolgatni...
Nem volt szép ez a fokozás elém:cool: Legközelebb kivehetnétek a népességet:) |
Quote:
Ja és grat az óriásnak :) |
A többin nem, mert elhatározom, hogy deffelek, akkor azt képzek
varizok azt képzek tolizok azt képzek de ha nincs pénz, akkor miből? :) ami meg van, azt ketten raktuk össze, én egészítgettem ki ettől függetlenül, hogy nem megy Neked, csak tetszik, nem? :) különben nem jönnél/csinálnád :p |
Quote:
Az is voltam:D:D |
Quote:
Volt még valaki óriással nem? |
Quote:
Akkor a hódítóban mivel van pénz lehet agyatlanul játszani? Szerintem aki deffel egy párbajon az már rég nem nyerő. Aki tolizik/varizik, és aztán átképez lóba, és úgy üt az meg egy jó taktika. Nem tudom miért gondolod, hogy ez így jobb. Ezen a párbajon is volt rólad gömböm, és ha egy-két körrel hamarabb kiszúrom az orid, akkor tolok támadót, aztán megpróbálok fosztani, és akkor bukod amit kuporgattál. Utána meg lesel nagyokat, mert nem tudsz még csak képezni sem. Ezután agyalhatsz :) Quote:
Remélem következőre jobb eredményt érek el :) Egyébként meg szeretek párbajozni, azért is megyek, csak jó lenne, ha párbaj fórumon is irkálnál. |
Quote:
Törpe kereskedők voltak, meg egy ügyes törpe-vándor. Már az elején láttam, hogy a vándor csak próbálkozik, és baj lesz belőle. |
Quote:
csak elszúrtam a védelmet, és bejött az első két helyezett 1x, 1x... :( (asszem) De majd legközelebb! :) Quote:
|
Quote:
vagy csak saját magamat gömböztemvolna?:D:D |
All times are GMT +1. The time now is 14:57. |