![]() |
Magyarország Jó a közmorál is
Kína eljött Legyek lojális Itt az UNIO Na végre Már nincs szükségünk a sötétben fényre. |
..rajtam az ideg, De nem tudom mi ez..
|
Ha mast nem, a vegen a betonkeverot mindenkepp nezzetek meg. :) |
|
|
|
|
Tegnap Sulizáró bulit rendeztek a Balaton-parton, Keszthelyen. Gondoltuk ismerősökkel, ellátogatunk mi is, hiszen a helyi zenekar, Jóindulat is fellépet.
Előzenekart a Skent szolgáltatta a muzsikát. Fantasztikus show-t adtak a srácok, élőben mindenképpen érdemes megsasolni őket. |
|
Ezt nem hiszem el, hogy más is hallgatja, rajtam kívül:)
Quote:
|
Rég volt már, hogy hallgattam, ma eszembe juttatták kedves és kevésbé kedves ismerőseim..
|
Take what is ours, restore the law and order! |
|
|
Már megint Ossian
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
3:06-nál a Szovátai Medve tó az en édes szülővárosomba, ahol már lassan 4 éve nem járttam. |
Egyik kedvenc számom!
|
Nekem is az egyik kedvenc számom!
|
ez a másik nagy kedvencem, egy idézetet ebből még középsuliban belevéstem a székembe, aztán 4. év végén érettségi után el is hoztam a széknek a tábláját :) (azóta 30000 forinttal támogattam az iskolát így a kárt amit okoztam megtérítettem.) |
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
Jelenet a Volt egyszer egy csapat című musical-ből:
Isten országa Mary: Itt élünk Isten országában, És ő át ölelné minden gyermekét. Lehet gazdag vagy szegény Szívünkben szelíd remény, Hogy elcsitul a harci zaj e tájon, És egyszer véget ér a hosszú szenvedés, Mely annyi sorsot összetört, Melytől átkozott e föld. Oly szép, oly gyönyörű-szép ez az ország, És a hegyek-völgyek őrzik álmaink, És messziről üzennek nekünk a hősök, A falakból, kövekből szólnak az ősök hangján. És az új nemzedék mindig elölről kezdi, Így volt ez eddig és így lesz ez most is talán. Protestáns csaj: Itt élek én is Isten országában, És az én szívemben ugyan úgy zeng a dal. Ketten: Bárhol él boldogtalan, kinek lelke nyugtalan, Mert arra ébred minden nap e tájon, Hogy újra fellángol a régi küzdelem, Mely annyi sorsot összetört, Melytől átkozott e föld. Mary: Oly szép oly gyönyörű-szép ez az ország, És katolikus, és szabad köztársaság. Protestáns csaj: Ez egy protestáns ország, és az is marad, Ki feladná őseink küzdelmét, nincs olyan ember. Ketten: Mert enyém Írország és enyém e táj, Hol szelíd folyókat zúgva fogad be a tenger. Mindenki: Itt élünk Isten országában, És ő át ölelné minden gyermekét. Lehet gazdag vagy szegény Szívünkben szelíd remény, Hogy véget ér a küzdelem e tájon, S a győzelmünket hozza el az ébredés. És a távoli réteken szárnyal a dal, Hol a hőseink szelleme éled a hárfák húrján, És az új nemzedék pedig elkezdi újra És büszkén dalolva lépdel az ősök útján. Mary: Itt élünk Isten országában, És ő át ölelné minden gyermekét. Mindenki: Bármit mér a sors reánk, Írország az én hazám. |
All times are GMT +1. The time now is 17:34. |