Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Egyéb (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=33)
-   -   DühöngŐ (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=65)

[HTPA]GeeForce 02-25-2008 10:42

CSak egy gyors kérdés: hogy hatol be más kutya kertetekbe? :O

Dr Rozi rendel 02-25-2008 11:40

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 160939)
CSak egy gyors kérdés: hogy hatol be más kutya kertetekbe? :O

Nos ez elég bonyolult téma... nagyjából 1000négyzetméteres telkünk van, nem tudom hány négyszögöl, vagy milyen mértékegységben mérik, a tulajdoni lapon így szerepel, onnan tudom. Mikor ideköltöztünk a kert csak egy oldalon volt kerítéssel ellátva, a házunk felőli oldalon (amire egyébként rendelet köletez, nem tudom hogy kormányszintű, vagy helyi... ) A hátsó kerítést közösen kell a hátsó szomszéddal megcsinálni, ezt meg is tettük, nos az előttünk levő szomszédnak nincs kerítése a kertben, az ő szomszédjának már van, valószínűleg a kutya ott kezdte ki a kerítést.
Míg a mi kutyánk szabadon volt , addig az udvarunkat kettéosztó kerítés védte. a kenel viszont a hátsó felén van az udvarnak.
Röviden ennyi... Remélem érthető volt...
A kutya jól van, eszik -iszik, és így másfél füllel is imádjuk:)

[HTPA]GeeForce 02-25-2008 11:49

nem, nem érthető, mert hogyhgoy 7 hónap alatt egyszer sem jött át a másik kutya? :O Pont most? :O

Na mindegy is.

A lényeg, hogy a kutya jól van. :) A kutyákat szeretem. Nézd a jó oldalát, ha a kutya eszik, akkor kiheverte a dolgot... :) és így meg különleges, különbözni fog a többitől! :p :D

Egyszer az én kutyámat is megtépte egy másik, mondjuk az enyémnek 3 felé törött az alsó állkapcsa... Azt nem heverte ki, majdnem 1 hétig nem evett (nyilván a műtét után...). Pedig elméletileg már tudott volna enni, mert már egyben voltak a csontok, és már a fájdalom sem lehetett gond.
A doki nagyon szépen csinálta meg, úgy helyrette, és úgy összevarrta, hogy a mai napig nem lehet látni semmi sérülést... Pedig már öreg a kutyus, és öszül meg ritkul a szőre..
:)
Szóval kapott pár injekciót, hogy ne dögöljön éhen. Infúziószerűen csomó vitamint meg nyomelemet kapott oldott állapotban. Szerencsére inni ivott, ezért nem kellett ténylegesen bekötni állandóra.

Viszont az biztos, hogy a kutya különleges (a saját mentalitásából adódó különlegességen túl), mert egy maréknyi platina van a fejében.
Haverom meg is jegyezte, hogy "milyen értékes kutyád van..." :D:D

Hozzáteszem imádjuk, és most van túl egy betegségen. legalábbis a tünetei elmúltak. Úgyhogy most örülünk. :)

Dr Rozi rendel 02-25-2008 11:57

[HTPA]GeeForce
nem, nem érthető, mert hogyhgoy 7 hónap alatt egyszer sem jött át a másik kutya? :O Pont most? :O

Nem csak most jött át, gyakori "vendég" volt a hátsó kertben, de a köztük levő kerítés megvédte. Mint mondtam, a kenel a hátsó kertben van, de mi biztonságban gondoltuk a kutyát... lévén elkerítve minden oldalról...
A nyüszítésével meg jobban felhívta magára a figyelmet...

Nah... az se semmi, ami a te kutyáddal történt....

[HTPA]GeeForce 02-25-2008 12:12

Most dühöngök. kaptam 12 karikát egy poénért, amin a címzett is csak nevetett... :'(

Ati 02-25-2008 12:14

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 160953)
Most dühöngök. kaptam 12 karikát egy poénért, amin a címzett is csak nevetett... :'(

... amiben női nemiszervnek nevezted játékostársadat egy nyilvános fórumon.

Ez szerinted a poén? Hááááááát...

[HTPA]GeeForce 02-25-2008 12:18

Férfi. És poén volt. Lehet, hogy a hosszadalmas nemalvások, majd túlalvások következtében vélem csak poénosnak. A címzettje nem reklamált érte, mivel tudja hogy genyóság az, hogy elígérkezett, és mégsem jött el, ráadásul erről senkinek nem szólt.
Kár, hogy nem mondhatod meg, ki dobott fel... Lenne egy kis játék a szinten. :D Legalábbis addig a 24 óráig, amíg törlésig nem ütöm... :D

Ati 02-25-2008 12:22

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 160955)
Férfi. És poén volt. Lehet, hogy a hosszadalmas nemalvások, majd túlalvások következtében vélem csak poénosnak. A címzettje nem reklamált érte, mivel tudja hogy genyóság az, hogy elígérkezett, és mégsem jött el, ráadásul erről senkinek nem szólt.
Kár, hogy nem mondhatod meg, ki dobott fel... Lenne egy kis játék a szinten. :D Legalábbis addig a 24 óráig, amíg törlésig nem ütöm... :D

Ha egy üzenetet egyvalakinek szánsz, akiről tudod, hogy nem fog rajta megsértődni, akkor neki írd, ne egy nyilvános fórumra, ahol többszázan olvashatják azt. Hiszen ez utóbbi esetben nem egyvalakinek írtad, hanem a többszáz embernek, aki a fórumot olvassa.

[HTPA]GeeForce 02-25-2008 12:23

Ahha... Akkor elnézést.

Tsobi 02-25-2008 14:07

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 160954)
... amiben női nemiszervnek nevezted játékostársadat egy nyilvános fórumon.

Ez szerinted a poén? Hááááááát...

Férfi nemiszerv volt és éppen vezekeltem :o

Visszavonva!! :p

All times are GMT +1. The time now is 06:19.