Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Egyéb (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=33)
-   -   DühöngŐ (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=65)

Tsobi 02-25-2008 00:20

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 160893)
Nekem bekoptak a tolik:(:(:mad:

Ugyi ugyi .. mindig mondtuk Neked,hogy utána kell számolni,de Te erre mit mondtál? Na mit mondtál? ;)

J.Ati 02-25-2008 00:24

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 160896)
Ugyi ugyi .. mindig mondtuk Neked,hogy utána kell számolni,de Te erre mit mondtál? Na mit mondtál? ;)

Már nem tudom:confused::D

Dr Rozi rendel 02-25-2008 08:36

Ésszel fel nem foghatom... ezért csak tehetetlenül dühöngök...
Írtam már más topicban, hogy van egy kis németjuhász kutyakölykünk... nem is olyan kicsi már, 7 hónapos, kajla.
Nagyon eleven kezdett lenni, mindent széttépett, megrágott, ezért csináltunk neki egy kenelt. Tegnapi nappal kész is lett. Annak rendje és módja szerint bemutattuk neki, és bezártuk. Persze ez nem tetszett neki és nyüszített, kapart, felugrált a rácsra, minnél inkább nemtetszését fejezte ki... Hol hangosabban, hol a fáradtságtól halkabban... Már besötétedett, és arra lettünk figyelmesek, hogy írgalmatlanul vonyít. A kis dili kapart egy kis lyukat , gondolván, ott kijuthat, a fél feje ki is fért.... vissza húzni meg nem tudta. A nemtudom hanyadik hátsó szomszédból meg jött egy hatalmas fehér kuvasz, és nekiment a mi kis drágánknak... hááát nagyon csúnyán megpocsékolta a védekezésre képtelen kutyánkat... szó szerint lerágta az egyik fülét....
Ne tudjátok meg.... :mad:
Mindíg kínosan ügyeltünk rá, hogy azért mert mi boldogságunkat leljük egy állatban, az másnak ne okozzon gondot... miért nem gondolkodnak mások is így? vagy legalább a leg elemibb követelményeket teljesítse az állattartás terén... ha nem tudja bezárni, hát kösse meg...
Nem kevés pénzt, és energát öltünk bele... kutyaiskolába hordjuk...stb...
Nagyon mérges vagyok!!!!!!!!! :(

Tsobi 02-25-2008 10:05

Quote:

Originally Posted by Dr Rozi rendel (Post 160918)
Ésszel fel nem foghatom... ezért csak tehetetlenül dühöngök...
Írtam már más topicban, hogy van egy kis németjuhász kutyakölykünk... nem is olyan kicsi már, 7 hónapos, kajla.
Nagyon eleven kezdett lenni, mindent széttépett, megrágott, ezért csináltunk neki egy kenelt. Tegnapi nappal kész is lett. Annak rendje és módja szerint bemutattuk neki, és bezártuk. Persze ez nem tetszett neki és nyüszített, kapart, felugrált a rácsra, minnél inkább nemtetszését fejezte ki... Hol hangosabban, hol a fáradtságtól halkabban... Már besötétedett, és arra lettünk figyelmesek, hogy írgalmatlanul vonyít. A kis dili kapart egy kis lyukat , gondolván, ott kijuthat, a fél feje ki is fért.... vissza húzni meg nem tudta. A nemtudom hanyadik hátsó szomszédból meg jött egy hatalmas fehér kuvasz, és nekiment a mi kis drágánknak... hááát nagyon csúnyán megpocsékolta a védekezésre képtelen kutyánkat... szó szerint lerágta az egyik fülét....
Ne tudjátok meg.... :mad:
Mindíg kínosan ügyeltünk rá, hogy azért mert mi boldogságunkat leljük egy állatban, az másnak ne okozzon gondot... miért nem gondolkodnak mások is így? vagy legalább a leg elemibb követelményeket teljesítse az állattartás terén... ha nem tudja bezárni, hát kösse meg...
Nem kevés pénzt, és energát öltünk bele... kutyaiskolába hordjuk...stb...

Úgy beszélsz a kutyádról,mintha egy tárgy lenne ..

Dr Rozi rendel 02-25-2008 10:12

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 160925)

sajnálom, ha neked ez jött le... egyáltalán nem így van...

Croissant 02-25-2008 10:16

Quote:

Originally Posted by Dr Rozi rendel (Post 160918)

Nagyon sajnálatos a dolog és meg tudlak érteni :(

Tsobi 02-25-2008 10:17

Quote:

Originally Posted by Dr Rozi rendel (Post 160930)
sajnálom, ha neked ez jött le... egyáltalán nem így van...

Lehet én vagyok érzékeny a témára,de nekem úgy tűnt. Ha nincs így,akkor jó :)

Ati 02-25-2008 10:22

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 160925)

Ez nekem nem így jött át.

Dr Rozi rendel 02-25-2008 10:23

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 160932)
Lehet én vagyok érzékeny a témára,de nekem úgy tűnt. Ha nincs így,akkor jó :)

Azt, hogy a kutyát mennyire sajnálom, nem tudom leírni.... a dühöngésem tárgya az a helyzet... az, hogy mi erőfeszítéseket teszünk vmi érdekében, és pont a jószándék miatt történt ez...

Tsobi 02-25-2008 10:32

Quote:

Originally Posted by Dr Rozi rendel (Post 160935)
Azt, hogy a kutyát mennyire sajnálom, nem tudom leírni.... a dühöngésem tárgya az a helyzet... az, hogy mi erőfeszítéseket teszünk vmi érdekében, és pont a jószándék miatt történt ez...

Jobbulást a kutynak :)

All times are GMT +1. The time now is 10:18.