![]() |
Quote:
|
Quote:
|
ákos - Angyali szerető
Mikor a szárnyam helyét Megtapogattam, Újra hinni kezdtem Ó, az angyalokban. És most itt van az idő, Te angyali szerető, Repülni hív, csábít a levegő, A jéghideg levegő. Csak Te meg én, A szakadék peremén, Dúdolj egy dalt, ez az utolsó perc! Ha nem láttál még, Most majd rám ismersz. A napfény szárnyadra hull Mozdulatlanul, /Angyali szerető/. A napfény szárnyadra hull, /Simogat a levegő/, Mozdulatlanul. /Szinte fáj/! Körkörös repülés, Vagy körkörös zuhanás? Kell, hogy érts, kell, hogy láss. Jeleket látsz, ahol nincsenek jelek, Ha zuhanni kezdesz, Én megfogom a kezed. /Angyali szerető/, A napfény szárnyadra hull /Simogat a levegő/ Mozdulatlanul, /Angyali szerető/. A napfény szárnyadra hull, /Simogat a levegő/, Mozdulatlanul. /Szinte fáj/! Körkörös repülés, Vagy körkörös zuhanás? Kell, hogy érts, kell, hogy láss. Jeleket látsz, ahol nincsenek jelek, Ha zuhanni kezdesz, Én megfogom a kezed. Szakadék fölött mozdulatlan lebegő, Kitárt szárnyú angyali szerető, Jó lesz, ha figyelsz, jó lesz, he érted, Én itt vagyok veled, és szeretlek téged. Én szeretlek Téged! Én szeretlek Téged! http://www.youtube.com/watch?v=TZdsx...elated&search= |
Quote:
Cassandra! Rossz belegondolni, hogy mennyit kellett gépelned:D (grat hozzá és kitartás:p:p:):)) Egászséges fejbőr - Attila |
Quote:
|
Quote:
Guns N' Roses - Don't Cry |
Quote:
Ossian - Emberek voltunk |
Quote:
Viszont én szeretem leírni, ahogy szeretem meghallgatni ezért többször, plusz, nem kicsit "beleélem" magam abba, amit leírok. Vegyük úgy, mint egy vallomás, csak más szavaival élve.:) Evanescence - The Only One |
Quote:
Lord - Ellopott ünnepek "Mondd, miért lehet, hogy vesznek az ünnepek, hogy gyenge a szó, s oly kevés az emberi tett! " - ezt én írtam a saját kezemmel:P |
Linkin Park - Krwlng (Mike Shinoda, Aaron Lewis)
|
All times are GMT +1. The time now is 01:13. |