Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Egyéb (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=33)
-   -   Köszönetnyilvánítás, üdvrivalgás, örömmámor. :D (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2673)

vityu 10-23-2011 10:31

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 293654)
Von, lehet háztartási gépeket és bútorokat is keresni?
Mert akkor regélek...

Mindent lehet! Szolgáltatástól kezdve a termékeken át. (vagyis nekem ez jött le! :))

Eddig még nem indult be nagyon, de lehet, hogy pont fognak ugrani rád jobbnál jobb ajánlatokkal! :)

vityu 10-23-2011 10:32

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 293655)
Mindent lehet! Szolgáltatástól kezdve a termékeken át. (vagyis nekem ez jött le! :))

Eddig még nem indult be nagyon, de lehet, hogy pont fognak ugrani rád jobbnál jobb ajánlatokkal! :)

Uhh, olyan vagyok, mintha az enyém lenne az oldal... :D

Mondjuk szeretném, hogy beinduljon, mert nagyon jó lehet, ha eléri azt, amire hivatott.

Pool 10-23-2011 10:34

Gondolom, nekünk, mint keresőknek ez az oldal ingyenes, aki kínál, annak kell érte fizetni...

vityu 10-23-2011 10:59

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 293657)
Gondolom, nekünk, mint keresőknek ez az oldal ingyenes, aki kínál, annak kell érte fizetni...

Igen, sőt, most még nekik se kell.

Merengő 10-23-2011 13:09

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 293659)
Igen, sőt, most még nekik se kell.

egyenlőre :)

Von 10-23-2011 13:28

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 293654)
Von, lehet háztartási gépeket és bútorokat is keresni?
Mert akkor regélek...

Lehet, persze. Mivel vásárlási kötelezettség ajánlatkérés után nincs, így nem kockáztatsz a regeléssel.
Hogy kapsz-e ajánlatot, az egy másik kérdés, valószínűleg rövid időn belül nem.
De ez a mi oldalunkról úgy néz ki, hogy ha kérsz, mi ezzel fel tudunk keresni potenciális eladókat, akik ha csatlakoznak, ott lesznek már a következő kéréseknél is automatikusan, tehát egyre simábban és gyorsabban fog menni a dolog.
Szóval bármit lehet kérni, egyelőre még olyan dolgokat éri meg, amik nem napokon belül kellenek - később már ez sem lesz gond szvsz.

Von 10-23-2011 13:30

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 293653)
Enyém az első ajánlat? :D
Kaptam egy ajánlatot, de nem szimpatikus. Már egy ideje nézegetem ezeket a vezeték nélküli mikrofonos fejhallgatókat, de ezt a fajtát, amit ajánlott, ilyen drágán még nem láttam. Ja, és 5000 Ft-ot írtam árnak, és ebbe benne volt az akku, meg a házhozszállítás. Vagy legalább a kettő közül az egyik benne lenne, de nincs. Hsz+ 1000, akku nélkül.
Volt egy hely, ahonnan meg akartam rendelni, onnan 4700 lett volna + akku, de elfogyott raktárról, úgyhogy gondoltam megkérdezem itt, de sajnos még kell több eladói partner a versenyhez.

Minősíteni lehet egy ajánlatot?

Ja a tied volt :D Olyan tett ajánlatot, akinek nem igazán ez a fő profilja.
Minősíteni azzal a tudsz egy ajánlatot, hogy nem fogadod el :) (vagy épp azzal, hogy elfogadod)

vityu 10-23-2011 14:16

Quote:

Originally Posted by Von (Post 293667)
Ja a tied volt :D Olyan tett ajánlatot, akinek nem igazán ez a fő profilja.
Minősíteni azzal a tudsz egy ajánlatot, hogy nem fogadod el :) (vagy épp azzal, hogy elfogadod)

-Néztem is az oldalukat, és láttam, hogy nem foglalkoznak igazán ilyesmivel.

Andrew 10-24-2011 00:23

Quote:

Originally Posted by Von (Post 293666)
Lehet, persze. Mivel vásárlási kötelezettség ajánlatkérés után nincs, így nem kockáztatsz a regeléssel.
Hogy kapsz-e ajánlatot, az egy másik kérdés, valószínűleg rövid időn belül nem.
De ez a mi oldalunkról úgy néz ki, hogy ha kérsz, mi ezzel fel tudunk keresni potenciális eladókat, akik ha csatlakoznak, ott lesznek már a következő kéréseknél is automatikusan, tehát egyre simábban és gyorsabban fog menni a dolog.
Szóval bármit lehet kérni, egyelőre még olyan dolgokat éri meg, amik nem napokon belül kellenek - később már ez sem lesz gond szvsz.

Az enyém ráér, akár még egy teljes évet is, én aztán tudok várni :D
Ha meg mégis összejön, az nagy császárság lenne :)

Andrew 10-29-2011 22:16

Ma itt voltam:
http://www.dimensionsguide.com/wp-co...hel-Castle.jpg
Tetszett :)

All times are GMT +1. The time now is 14:24.