Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Dipis szösszenetek:) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1189)

Valezius 01-31-2008 09:42

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 155802)
Engem más fogott meg.

"[...]napi többszöri belépés más-más időszakokban[...]"

Megpróbáltam elképzelni, hogy ugyanazon a napon ugyanabban az időpontban többször is belépek. Hmm. :D:D:D:D
Ma 10-kor ki is próbálom. 10:00-kor megpróbálok belépni 4x az orimba. :D

Ejj hát én bizisten nem játszom többet, ha a belépésnél is több ablakkal kell majd szórakozni, mint támadásnál :D

Csaba_82 02-02-2008 15:07

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 54773)
Sziasztok!

Más témában sztem offként jelenik meg, ráadásul állandő jelenség a vicces dipis hirdetések sora:) Nem kell feltétlenül kiröhögni a kezdőket, de azért meg lehet mosolyogi a legjobbakat:) Ezenfelül ha még emlékeztek hogy nektek milyen volt az első hirdetésetek, azt is beírhatnátok!:)

Az enyém vhogy így nézett ki:

"Nagyon kezdő keres olyan szövit aki elmagyarázná neki ezt az egészet. Kábé annyit tudok hogy védő meg támadó nemigen kell...

Üdv,
Steve"

:D

Ha nem nézek körbe a fórumon, akkor nyitottam volna még egy hasonlót topicot...
Örülök, hogy másokat is zavar az a sok baromság, amit a diplomácia menüben olvashatunk. Olyan rossz helyesírással és fogalmazással kerülnek fel hirdetések, hogy kínomban a falba verem a fejem...hol élünk...vagy kik írogatnak oda?
Több év kihagyással, most kezdtem újra novemberben a játékot. Régen úgy emléxem nem volt ennyire sok analfabéta.

Ráadásul az is idegesít egy picit, hogy tele van olyan országgal, akinek csak pár tucat katonája van. 10 katona, 12 védő, meg egy pici íjász sereg pár varázslóval megspékelve. Vagy ha van is valami a barakkban, akkor a könyvtára és a raktára üres...ezektől nem tudok rabolni semmit sem...felháborító:)))

Kicsit elkalandoztam. Visszatérve az eredeti témára. Ezt ma olvastam:

"-HAT varok 2 jatekost a szovibe:)
-a faj hullan/kivul ha lehet de ha egy 25000 katona folott van johet:))
-vari 14000 alat ne nezzen szembe velem:P
-toloi kene a 4000 alului toli ne mereszeljen:P
-igaz hogy nekem sincs ennyi sott igen pretencios is vayok de remmelem hogy epitsek egy jo szovit:D"

Tulajdonképpen érthető, de azért mégis. Ennyire nem kéne letojni a helyes fogalmazást.
Esetleg külföldiek is játszanak a magyar változatban? Mert akkor semmi gond.

Topsy 02-02-2008 15:34

ez szerintem IQ teszt volt, ha értelmezni tudod beléphetsz :D

Ati 02-02-2008 15:37

Quote:

Originally Posted by Csaba_82 (Post 156304)
Esetleg külföldiek is játszanak a magyar változatban? Mert akkor semmi gond.

Játszanak ugyan, de ezeket a dipi hirdetéseket -- sajnos -- magyarok adják fel.

Kós00792 02-02-2008 15:41

Még jó, hogy én nem írok dipóba. Nincs velem ien jellegű probléma:D:D

Valezius 02-02-2008 16:16

Quote:

Originally Posted by Topsy (Post 156311)
ez szerintem IQ teszt volt, ha értelmezni tudod beléphetsz :D

Tényleg IQ teszt, ha be akarsz lépni akkor... :D:D

Ati 02-05-2008 15:11

"sziasztok en egy fiu vagyok es lany szovetseget szeretnek alapitani aki tud segiteni jelenkezen"

Hóhér 02-05-2008 15:16

"ennyi profi ország után, ugy látszik nekem már csak a selejtje jut, mindenki elszipkázza a profikat, pedig én egy kezdő amatör láma ország vagyok, és tanulni szeretnék.

Tehát akkor keresek a maradékbol 1 azaz 1 darab országot aki hasonlo láma mint én. Én nem akarom a csucsot meghoditani (egyelőre:)), csak nyomogatni a gombokat ahogy telik tölem
nagyon nagy kitételem nincsen
24 orábol 25 orát légy, legyen msn-ed (nekem nincs, de sokan irják, biztos jo dolog) szeress játszani és valami ehető fajod és személyiséged legyen (varázslo hulla nem kell, tudos se, sööt ha már igy mondom hulla se kell)
200 heki a max, nem baj ha lejjebb vagy, csak kényelmesen .

Na ja a törlés gömböt már megtaláltam a fene se tudja mire valo:)) "

Grabi 02-05-2008 15:20

én szeretem az olyan dipiket, ami az átlag "legyél erős és bumm bumm" szövegektől eltér. ez legalább kreatív :)

vityu 02-06-2008 20:43

Helyezés: xxx
Érték: 18785

MNT t kötök bárkivel van 1700 elitem 1200 ijásszom és és kb 0 lovasom meg 0 támado 0 védő 0 katona jelenleg és 200 tolvaj 150 varázslo kb

Nem árul zsákbamacskát... :D Vajon hányan gömbözték meg, és ütötték be a hirdetés feladása óta? az egy dolog ha mnt-t kér, soha nem olvasok el olyat, de erre még én is kimennék ha ott lennék! :D

All times are GMT +1. The time now is 23:22.