![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
(Ja, valami ilyesmi lenne: notebook kialakítású asztali számítógép :) ) |
Quote:
Legyen időd :p Őszinte leszek, még most nem a gyorsaság lesz az erénye, de ha valaki a közeljövőben akar vásárolni valamit, esetleg főleg "flottakedvezménnyel" más vásárlókkal csoportosulva, akkor érdemes feltenni ajánlatkérést. Annál inkább, mert mi az elején főleg a kérések alapján tudunk eladókat toborozni. Mert ha azt mondom egy eladónak, hogy "jó lesz, mert majd lesznek kérések" az nem nagyon érdekli ahhoz képest, hogy "nézd itt arra várnak, hogy belépj és ajánlj már valami jót" :D |
Quote:
|
Quote:
|
Köszönöm, igyekszünk hozni is rá ajánlatokat rövidesen. Később aztán már ez sokkal gördülékenyebben fog menni remélhetőleg :)
Hosszú út áll még előttünk, mivel a vevők és eladók felé is bizonyítanunk kell, hogy van értelme a dolognak. Márpedig ha el tudjuk érni azt, amit elképzeltünk, akkor lesz. |
Quote:
|
Quote:
Kaptam egy ajánlatot, de nem szimpatikus. Már egy ideje nézegetem ezeket a vezeték nélküli mikrofonos fejhallgatókat, de ezt a fajtát, amit ajánlott, ilyen drágán még nem láttam. Ja, és 5000 Ft-ot írtam árnak, és ebbe benne volt az akku, meg a házhozszállítás. Vagy legalább a kettő közül az egyik benne lenne, de nincs. Hsz+ 1000, akku nélkül. Volt egy hely, ahonnan meg akartam rendelni, onnan 4700 lett volna + akku, de elfogyott raktárról, úgyhogy gondoltam megkérdezem itt, de sajnos még kell több eladói partner a versenyhez. Minősíteni lehet egy ajánlatot? |
Von, lehet háztartási gépeket és bútorokat is keresni?
Mert akkor regélek... |
All times are GMT +1. The time now is 20:24. |