![]() |
Sorakozó van a katonaságnál. Az őrmester egyszer csak felkiált:
- Ki mozog ott? - Uram, csak a Föld mozog - vágja rá az egyik lelkes kiskatona. - Ki mondta ezt? - Galilei. - Galilei közlegény, lépjen ki! - De hát ő a XVII. században mondta! - Nincs is nálunk 17 század... |
Megbízható
- Doktor úr, szokott ön inni? - Dehogy szoktam. - Akkor fogja meg ezt a konyakot, amíg felöltözöm. |
Akció
Egy piros lámpás ház kapujára ez van kiírva: "Spanyol módra: plusz 10% felár". Egy férfit érdekelni kezd a dolog, bemegy és spanyol módra kéri. Mikor vége az aktusnak, így szól a hölgyhöz: - És hol van itt a spanyol mód? Erre a nõ feláll, az egyik kezét a magasba emeli, a másikat pedig a csípõre teszi és felkiált: - Ollé! |
Egy jóképű, fiatal nőcsábász taxist egy csinos, fiatal lány int le a balatoni országúton:
- Kérem, vigyen el Balatonalmádiba! - Érdekes - válaszolja a taxis -, maga ezen a héten a harmadik terhes nő, akit Balatonzamárdiba viszek. - De én nem vagyok terhes - tiltakozik a lány. - De nem is vagyunk még Balatonalmádiban! |
Fiatal pár ücsörög a Balaton partján. Megszólal a fiú:
– Ó, csak lennék egy kicsit bátrabb! – Miért, akkor letepernél és megerőszakolnál? – kérdi izgatottan a lány. – Á, nem. A tilalom ellenére is mernék horgászni. Orvhorgász, kezében nagy vödör hallal összefut a halőrrel. - Kérem, ezek itt a saját halaim! Néha kijövök, megúsztatom őket, aztán egyetlen füttyszavamra mind visszaugrálnak a vödörbe. - Na persze. Mutassa! Fickó bedobálja a halakat a Balatonba, és vár, vár. - Mikor hívja már vissza a halakat? - Miféle halakat? |
A férj elutazik horgászni a Balatonra. A felesége élvezi a helyzetet és a férj barátjával "tölti az időt". Megcsörren a telefon, a nő rohan felvenni. Beszélgetes után visszajön, a férfi megkérdezi:
- Ki volt az? - A férjem. Azt mondta hogy veled horgászik, és hogy most fogtál egy hatalmas pontyot... |
Csúnya nő kifogja az aranyhalat. A hal közli, hogy hajlandó három kívánságát teljesíteni, ha visszadobja. Úgy is lett.
- Először is szeretnék egy luxus lakást! Megkapja. - Továbbá szeretném, ha 10.000.000. euró lenne a bankszámlámon! Ezt is megkapja. - Tudod halacska, mivel csúnya vagyok és soha nem volt sikerem a férfiaknál, utoljára azt szeretném, ha soha egyetlen férfi sem tudna nekem ellenállni! Így lett a csúnya nőből csapolt sör. |
Segítség a távolból
Egy öreg arab már 40 éve NewYork közelében lakik.Szeretne a kertjében krumplit ültetni, de egyedül van, öreg és gyenge.A fia Párizsban tanul. Ír neki egy emailt a gondjáról: 'Kedves Fiam, Ahmed. Nagyon szomorú vagyok, mert nem tudok a kertemben krumplit ültetni. Biztos vagyok benne, hogy ha itt lennél, tudnál nekem segíteni a kertet felásni. Szeretlek. Atyád.' Másnap az öreg arab emailt kap a fiától: 'Kedves Apám. Ne nyúlj a kerthez. Ott rejtettem el a 'dolgot'. Én is szeretlek. Ahmed.' Másnap hajnali 4-kor jön az arabhoz a Hadsereg, az FBI, CIA, a Ranger-ek és Nemzetbiztonsági Hivatal is. Átkutatják a házat és felássák az egész kertet is, minden millimétert átkutatnak, de semmit sem találnak. Csalódottan távoznak. Másnap az öreg arab újra emailt kap a fiától: 'Kedves Apám! Remélem mostanra már fel van ásva a kerted és ültethetsz bele krumplit. Sajnos csak ennyit tudtam tenni érted. Szeretlek. Ahmed.' |
"nem lehet elég korán kezdeni"
|
|
All times are GMT +1. The time now is 23:52. |