![]() |
nnnnn (#nnnnnnn)
2008-01-25 15:29:38 Helyezés:222222222 Érték: 2222222 Látjátok feleim, mik vogymuk: vérferedőben lubitzkoló hartzosok vogymuk. Keresünk mindenható mágust, vagy Menő Manó helyett csenő manót, egye fene, harcona hadúr is lehetsz - gyere, és csatlakozz! Fizetés ugyan nincs, de a bonus parádés: zanzibári zanzák, kicsipkézett koponyák, csillogó csontnyakláncok, és egyéb csata utáni bizsuk. Figyelem! Vesztes csata után mi adjuk az alapanyagot... :-D |
Quote:
:D:D:D:D:D:D:D Vazze, ez nagyon ott van!!:D:D |
Quote:
abban a dipos bejegyzesben abszolut semmi kivetnivalo, vagy vicces marhasag nem volt. |
Quote:
Hú most hogy így elmagyaráztam magamnak, már nevetek is :D |
Quote:
|
Hello!
Ember vagyok és keresek másik embert a szövetségembe. Még csak az 1200as hely környékén vagyok de 3 napja nyomom, szal sztem eléggé megéri belépni hozzám. Segítsünk egymásnak és együtt felfejlődve zúzzunk...hajrá mindenkinek..csá Van önbizalma a srácnak... annyit azért hozzátennék, hogy ha 200 hekin beépítesz mindent, akkor a 850-900. hely környékére kerülsz :D |
Quote:
|
"hy szövit alapitanék!!!
Jelentkezéseket várok ijj elit felálásba!!! haladok már jöhetnek hulla kizárva!! msn skype van vip csak a te érdekedben !!! Olyan orikat keresek akik nem féltik a hátsojukat!!!! Követelmény nem sok : csapatjáték jksz ismerete napi többszöri belépés más-más időszakokba min 3-4" Remélem, a jksz ismerete azért feltétel, nehogy elkövessék :) |
Quote:
Vagy nem?:-))))) |
Engem más fogott meg.
"[...]napi többszöri belépés más-más időszakokban[...]" Megpróbáltam elképzelni, hogy ugyanazon a napon ugyanabban az időpontban többször is belépek. Hmm. :D:D:D:D Ma 10-kor ki is próbálom. 10:00-kor megpróbálok belépni 4x az orimba. :D |
All times are GMT +1. The time now is 23:18. |