![]() |
Quote:
2008-01-xx 20:44:33 Helyezés: xxx Érték: xxxx hali szövibe lépnél??? nem sietsz? itt a hejed!!!! pedig a "hely" nem is annyira bonyolult szó... kiborító... :( |
Quote:
|
2008-01-26 20:59:26
Helyezés:xxxx Érték: xxxxx (azért szedtem ki, mert ehhez mindegy...) KI MIT KERES ÉN SZÖVIT ÉS TI szavak hosszú egymásutánaban. KI MIT KERES? ÉN SZÖVIT! ÉS TI? Így mindjárt másabb a dolog! :D |
Quote:
|
Quote:
|
lehet, hogy nem, ezen én is sokat gndolkodtam... :rolleyes:
|
2008-01-25 15:40:31
Helyezés: xxx Érték: xxxxx Szovimbe-n van ket uress hely -2kor tavolsag 3 -toli vari hadis barmejik -ne legy kezdo ha mar pedig az vagy segitunk - "2kor tavolsag 3" ezt bevallom, nem tudom értelmezni...:D "barmejik" itt már kezdtem tényleg feladni... az utolsó előtti (az utolsó ugyebár nem információ:D) meg szintén az alig értelmezhető kategóriában van :D |
2008-01-25 18:50:40
Helyezés: xxxx Érték: 17484 Egy extra erős hadi orit keresünk negyediknek. 7-8e elit alatt ne lécci'... Mondjuk lehet nem hülyeség, de én nagyon keveslem ezt az elitszámot egy extra erős hadinak...mondjuk biztos nagyobb értéken léptem ide, de akkor is 16k elittel... Helyezés: xxxx Érték: xxxxx Sziasztok! Szem keresi,ügyes,aktív,markos kezeit,és erős léptekkel bíró lábait. Természetesen a környékről...Vip jó ha van,aktivitás alap! Elhalálozott lábak kizárva! Jó játékot mindenkinek! ez viszont igaz gyöngyszem! :D |
Quote:
a 7-8k elit 1ebkent az annyira nem is veszes. 8000 elit az 143 barakk, ami 38,7%. ha most ez tamadobarakk es van melle csak ugy 5-6% ij is meg 1 kis ures hely a kepzesre, az mar igenis jo hadis sztem. nem extra, de ennyi hekin siman elmegy. |
Quote:
|
| All times are GMT +1. The time now is 07:07. |