![]() |
Sajnálom, hogy Óvoda néven fut az a szövetség. Nem is tudom, hogy hányadik klánütést szedik már össze. Valahogy ha klánütésben gondolkodok, rájuk csak úgy tudok gondolni, mint földadományozóra! Amikor bekerültem A-ba, akkor meg egy olyan klánt láttam, akivel úgy éreztem, hogy nem tudnám felvenni a versenyt.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Engem vhogy frusztrált volna az Ovit ütni,mindig inkább elkerültük,ha a környékén voltunk klánban. Nekem még mindig olyan lett volna,mintha a nagyok ellen küldeném ki a lovakat, és csalódással töltött volna el,hogy semmi szembesereg,vagy védés, vagy legalább vmi probálkozás:(
|
Quote:
|
Quote:
Az oviban is volt ilyen, ugye ott se 1vezér volt végig meg a tagok is változtak:) Nekem nagyon hiányoznak a hódból mindannyian, akik már nem játszanak:) Legtöbbjüket személyesen is ismerem, és hát remélem még fogom őket látni. (még azt az oltogatós Sztívet is:)) |
Quote:
És azt sem tudtam, hogy átadták már csak gyanus volt, hogy Xepi nem olyan napi dolgokkal foglalkozik mostanság a fórumon :) |
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Nálunk nagyon állandó a brigád. Valamit jól csinálhatunk klánon belül! :) Soha sincsenek klánon belüli balhék, mindent megbeszélünk, figyelünk a másikra, és szerintem ez egy elég jó környezet 8-9-10 embernek :) |
Quote:
nálatok meg persze,hogy nincs balhé amig olyan lusta disznók vannak ott mint Csabi addig nem is lesz:P:P:P |
2009-11-27 00:01:10Olümposz (#3735) támadást indított Köszönjük Emese (#3582) ellen, de a csatát elvesztette.
Grat, szép volt #3582. |
Ha jól rémlik, akkor kb 2 milla lovat hagytam rájuk. Elfedezték volna őket? :S
|
Quote:
|
Quote:
Ebben a topicban is találsz dolgokat... |
Quote:
|
Quote:
|
Majdnem, de észrevettük. De némiképp az elfmocsárhoz kapcsolva több ló kellett volna. Azért jól ráijesztettek egy pár tagunkra :)
Ez is lehetne egy pozitiv példa, hogy támadni is lehet és nem nyavalyogni. |
Quote:
Legnagyobb egyéni foglalás tegnapról az 1. szinten: 2009-11-29 03:01:12 My name is Nobody (#449078) elfoglalt 504 hektárt Lovag (#301723) országától. :) |
Quote:
|
Quote:
|
üssétek nyugodtan az ovit, nincs harag. szerintem sokunk nevében beszélek, hogy nem térünk vissza. bár xepi ahogy látom nagyon aktív mostanában, hajrá hajrá pajti!
|
Nicsak!
Legnagyobb egyéni foglalás tegnapról az 1. szinten: 2009-11-30 21:01:13 Absolut (#545200) elfoglalt 433 hektárt VsV (#322623) országától. |
Quote:
Gracca neki ki lehet ez a fenomén? :rolleyes: |
Quote:
|
2009-12-02 05:01:17 Pannonfölde (#2157) támadást indított Sarkvidéki LáMa Vadászok (#2823) ellen, de a csatát elvesztette.
Végeredménytől függetlenül jó újra ezt látni. :) |
Quote:
(legalábbis egy részük) |
A végeredményt is jó látni :)
|
Quote:
Gratulálok szép védés! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Majd jovore lesz vmi... igy vagy ugy... :) |
Quote:
|
2009-12-02 05:00:59 Magyarország (#3759) feloszlott
De jó... :rolleyes::p |
2009-12-02 17:01:15 Sarkvidéki LáMa Vadászok (#2823) támadást indított Pannonfölde (#2157) ellen, de a csatát elvesztette.
2009-12-02 05:01:17 Pannonfölde (#2157) támadást indított Sarkvidéki LáMa Vadászok (#2823) ellen, de a csatát elvesztette. Gratula jó kis mozgólodás :) |
Sarkvidéki LáMa Vadászok (#2823): Pannonfölde (#2157) 0:0 :D
|
All times are GMT +1. The time now is 15:48. |