Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Egyéb (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=33)
-   -   Köszönetnyilvánítás, üdvrivalgás, örömmámor. :D (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2673)

Pool 09-21-2011 20:07

Quote:

Originally Posted by Von (Post 292753)
A saját cégünk (amit egyébként ma meg akartak venni :D - de nem a honlap miatt). Ketten csináljuk egy barátommal. És a honlap nyújtotta szolgáltatás a főtevékenység, azaz nem egy vállalkozás online felülete, hanem a honlap maga a cég.

ilyen 1 millió pixel-t eladok dolog?

Von 09-21-2011 20:22

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 292754)
ilyen 1 millió pixel-t eladok dolog?

Nem :D
Kereskedelemmel foglalkozik a honlap.
Ha minden az elképzeléseink szerint alakul, akkor úgy fogsz tudni vásárolni rajta, hogy az igényeidre gyorsan és személyre szabottan reagálnak majd azok cégek, akik olyan terméket vagy szolgáltatást kínálnak amit te keresel. E mellett pedig összehoz más vásárlókkal, akik ugyanazt keresik mint te, így "flottában" árengedményt kaphattok.

Pool 09-21-2011 20:37

Quote:

Originally Posted by Von (Post 292755)
Nem :D
Kereskedelemmel foglalkozik a honlap.
Ha minden az elképzeléseink szerint alakul, akkor úgy fogsz tudni vásárolni rajta, hogy az igényeidre gyorsan és személyre szabottan reagálnak majd azok cégek, akik olyan terméket vagy szolgáltatást kínálnak amit te keresel. E mellett pedig összehoz más vásárlókkal, akik ugyanazt keresik mint te, így "flottában" árengedményt kaphattok.

küldd el a címet a 160521-re

Von 09-21-2011 20:45

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 292756)
küldd el a címet a 160521-re

Ha nem haragszol meg, inkább itt külsőn küldöm privátban. Abból az egyszerű okból, hogy szégyenszemre nem tudom ám egyik orim belépőjét sem fejből, és ráadásul a másik gépemen vannak elmentve a jelszavak :o

Redback 09-21-2011 20:54

Én is szívesen megnézném az oldalt :)

Dragi 09-21-2011 23:25

me too :)

*rövid*

Andrew 09-22-2011 13:05

Én is kíváncsi vagyok :)

vityu 09-22-2011 19:19

Engem is érdekel!

Von 09-22-2011 19:37

Kösz az érdeklődéseket!

Azt hiszem mindenkinek küldtem aki jelezte, hogy érdekli :)

Arra kíváncsi lennék, hogy mennyire jön át az oldal hasznossága?

Mert ha nem, akkor rosszul kommunikálunk valamit, ugyanis terveink szerint lesz kakaó benne :) Gyors lesz a vásárlási folyamat és személyre szabott, ráadásul nem csak netes cégektől, hanem szinte akárhol akármilyen kategóriában működő vállalkozástól be lehet majd szerezni mindent, amit el lehet képzelni :D

Von 09-22-2011 20:09

Quote:

Originally Posted by Von (Post 292797)
szinte akárhol akármilyen kategóriában működő vállalkozástól be lehet majd szerezni mindent, amit el lehet képzelni :D

Na jó, vicces kedvű kolléga kedvéért kiegészíteném azzal, hogy a józan ész határain belül :p
Persze ha majd ezren akarnak fejenként egy zsák szotyit venni, lehet lesz aki kapva kap az alkalmon :D

All times are GMT +1. The time now is 20:50.