![]() |
Válóperes tárgyaláson a bíró kérdezi a feleségtől:
- Nos, mi a kiindulási pont az önök válásánál? - Egy szép hatszobás kertvárosi ház, nagy kerttel. - Úgy értem, hogy mi az alap? - Az alap az betonból van. - Milyen a családi életük? - A férjemnek van egy nagynénje, nekem meg még élnek a szüleim. - Úgy értem, hogy van-e önök között otthon hangos szóváltás? - Hát, a gyerekeknek van egy sztereo lejátszójuk, amit gyakran túl hangosan hallgatnak. - Megverte már önt a férje valamikor? - Igen, többször előfordult, hogy reggel ő kelt fel hamarabb. A bíró most már nagyon ideges. Rákérdez: - Asszonyom, tulajdonképpen miért akar elválni? - Nem én akarok válni, hanem a férjem. Azt mondja, hogy nem tud velem kommunikálni. |
Pistikének a szülei elmennek
színházba. A gyereknek feldobnak egy mese bakelit lemezt, majd csak elalszik... Megnézik az első felvonást, másodikat... nyolcadikat... Majd elmennek vacsorázni egy kellemes étterembe. Kb. 4-5 óra múlva hazaérnek, belépnek a lakásba, hallják ám Pistike ordít a szobában: - IGEN IGEN IGEN IGEN IGEN IGEN IGEN IGEN IGEN IGEN IGEN IGEN! Benyitnak a szobába, Pistike tépi a haját: - IGEN IGEN IGEN - közben a bakelit: gyerekek, mondjak egy mesét? [bzzzzt] gyerekek mondjak egy mesét? [bzzzzt] gyerekek, mondjak egy mesét?... |
A rabbi felháborodva látja, hogy Kohn fedetlen fövel lép be a templomba. Odamegy hozzá:
- Kohn! Ez egy olyan bűn, mintha megkefélnéd a barátod feleségét. Kohn sunyi képpel válaszolja: - Kipróbáltam, atyám. Nem ugyanaz. |
Kovácsné elmegy próbaéneklésre. A szám után reménykedve kérdi a karnagytól:
- Elmehetek én ezzel a hanggal az Operába? A karnagy vállat von. - Ha van jegye...! |
Az agresszív kismalac bemasíroz a vendéglőbe, és lecsapja magát az egyik asztalhoz. Mire a pincér sietve jő:
- Nagyon sajnálom, de az az asztal már foglalt. - Akkor meg mire vársz? Hozzá' má' egy másikat! |
Külföldre meghivnak egy ornitologiai fesztiválra egy magyar tudóst.
Mellé rendelnek egy szinkron tolmácsot, mert nem tud idegen nyelveken. A tudós elkezdi bemutatni a 2pöttyös tavi gerlicét. képeket rak ki. és meséli a felfedezés nagyságát, hogy már csak 1-1 példány van belöle az egész világon, és hogy milyen csodálatos is egy fészket felfedezni és megfigyelni. ránéz a tolmácsra, aki csöndben halgat. folytatja: és attól olyan különleges a madár, hogy sárga tojása van és mindig 2 rózsaszin pötty van rajta. a tolmács még mindig meg se szólalt. A professzor folytatja a kis előadást és közben értetlenül néz a tolmácsra. Végül a tolmács megfordul flegmán felmutat a képre és ennyit mond: "bird". |
Szólások,mondások kicsit másképp :)
*A moha déli oldalán mindig fa van. *A lustaság fél egészség, de miért ne legyünk teljesen egészségesek? *Ez beütött, mint Quasimodonak a Limbo-láz. *Ha minden kötél szakad, akkor ne félj az akasztófától! *Jobb ma örömmel, mint holnap körömmel. (mosogatás előtt) *Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. *Meteorológiai előrejelzés: előbb-utóbb tavasz lesz. *Tévedni emberi dolog. Különösen akkor, ha mi tévedünk. *Ahelyett, hogy egy politikusnak átnyújtanánk a város kulcsait, jobb lenne inkább a zárat kicseréltetni. *Csak egyszer vagyunk fiatalok. Utána más mentséget kell találnunk. *A helyzet reménytelen, de nem súlyos. *A vezér ne előzze meg nagyon a csapatát, mert seggbelövik. *Addig még sok cián lefolyik a Tiszán. *A pénz beszél. Azt mondja, viszlát. *Amit ma megtehetsz, halaszd holnapra, hátha addigra valaki megcsinálja helyetted. *Ritka, mint a fehér Zorro. *Korán keltem, hol az arany? *Aki mer, annál van a kanál. *Jobb ma egy szemüveg, mint holnap egy üvegszem. *Aki másnak vermet ás, sírásó vagy földmunkás! *Büdös gyereknek anyja is érzi a szagát. *Akasztott embernek lába se éri a földet. *Éhes makkal disznókat álmodsz! :D :D |
http://www.ize.hu/click.php?id=5530&...%2F%3Fp%3D1691
Orosz barátaink unatkoztak.. |
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 06:20. |