![]() |
A bolondok házában két bolond pókerezik. Az egyik felkiált:
- Sakk! A másik szelíden rátekint: - Te idióta. Hát mióta van a dominóban szabadrúgás? |
A férj mondja a feleségének:
-Fogadjunk nem tudsz olyat mondani aminek egyszere örülök és szomorkodom rajta. -Mire a feleség: -A tied sokkal nagyobb mint a szomszédé... |
|
Ez aranyos:
A szuicid hajlamu majom és a tigrincs.:) Nem tudom másnak is tetszik-e majd, de van benne egy pár jó.:D Az anatómia teszteket nem csak megírni nehéz, hanem bizony javítani is. Még szerencse, hogy javítás közben sok humoros válasszal találkozunk, melyek oldják a javítás egyhangúságát. Ezek között sok felfedezés-találmány va, de ezeket még nem 'bizonyították 100 százalékosan. Az alábbiakban ezek közül választottam ki egypárat, néhányhoz magyarázatot is fűztem. A gyűjtemény dr. Tóth Pál és jómagam munkája. Biztosak vagyunk abban, hogy a kollekció hamarisan bővülni fog. 1. 'Az érző ganglionokban elhelyezkedő érző ganglionok' - egyedülálló gondolkodás.. :rolleyes: 2. Az idegsejt részei: 'proton, neutron, elektron, pozitron..' - a teszt előtt biofizika gyakorlat volt.. 3. 'A homológ kromoszómák párosodnak..' -jó nekik. 4. kék szín- 'azokrin' 5. 'A hengersejtek ovoid magja párhuzamos, csak nem tudom, mivel.' -sajnos mi sem.. 6. 'Kefenyomat' (-kefeszegély helyett) -lehet, hogy nyomdaipari középiskolába járt az illető. 7. 'kinokyalin' -kisebb mozi... 8. 'hyalin-eozin festék' -már csak a színekre lennék kíváncsi.. 9. Tubularis mirigy: 'zsákos' - kisgyereket lehet vele ijeszgetni. 10. 'El nem szarasodó' -még szerencse... 11. 'Elhalálozási zóna' (a porcdegeneráció zónája) - a temető tudományos elnevezése. 12. Lamina basalis 'margo bazalea' 13. 'A. commitans nervi iskiri' -sietnie kell, nehogy elfogyjon a vér... 14. 'Cereokínium, kínium, synkízis' -középkori inkvizíciós módszerek... 15. 'meniscus ulnaecarpalis' - kisebb baleset után végülis kerülhet a meniscus az ulna közelébe... 16. 'Patella of connective tissue' - csak mikroszkópikus emberekben... 17. 'lig. sacropubi' -régies, ma már ritkán használt becézési alak... 18. 'lig. sacropectinea' -bonyolult lefutású szalag, övnek is lehet használni.. 19. 'lig. sternospinale" -tulajdonképpen, ha páros, jó hózentrógernek is... 20. 'lig sacrospina' -de mi lehet az, hogy 'sacros'? 21. 'os sopoideum' -inkább no comment.. 22. 'circulatio radialis' -a radius örvénylő mozgása.. 23. 'lig. sarospinale' -tessék előbb megmosni! |
Cassy!
Csak annyit tudok mondani, hogy kegyetlen jók!:D Fájok a nevetéstől...:D |
Quote:
Mondjuk valójában ehhez némi latin tudás vagy anatómia ismeret nem árt.:) És egy kis egyszerübb is.:p (lehet volt már.:) ) ecet van? de ez festékbolt! akkor másként mondom: pamac van? |
Quote:
|
|
Quote:
jó... |
A székely gyerekek az iskolában a kijelentő és a felszólító módot tanulják. A tanító példát mond:
- Van egy kijelentő mondat: "A szekér elindul.". Áron, hogy lesz ebből felszólító mondat? - Gyű, te! |
All times are GMT +1. The time now is 18:06. |