![]() |
Quote:
és akkor legalább meglátszodhat a végén,hogy amikor elmentél milyen orit hagytál ott:D |
Quote:
mert azért egy jó párbajos nahogy már a dobogora hajtson:D ütök 1-et a végén nem kockáztatok smemit és már 3. is vagyok:) és ha kockáztatok lehet ugy is 3. leszek de legalább van esély az elsőre is:) |
Jó lenne jövőhéten 1 ilyen párbaj csak minyomban ,és ugyanekkor....
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
nagyon régen játszottam adózásos párbajt, és ráadásul akkor még nem is tudtam nagyon párbajozni még csak tanultam:) |
Quote:
|
Quote:
De nagy okos vagy drágakő nélkül ezt leirtad már ebbe a topikba 50x az tuti DE arra pls gyere és mutasd meg mit tudsz:) Engem nem az érdekel ,hogy akarsz bevágodni szecsánál :)Mivel tudom arra megy ki a játék ,hogy majd szecsa lehagy engem abban.... Biztos lehagy ezt nem vitatom:)Csak Ilyen normál párbajt kb ugyanannyi ideje játszom mint ő(na jó ő régebb óta) És pls olvasd el mit irtam :) Ott van az,hogy ilyet akarok de én mást is vállalok |
Quote:
de nézőnek egyébként szívesen bemennék:) meg probálgatnám az adóztatós párbajt is, bár amúgy nem játszok már szal végülis felesleges ezt is megtanulni jól:) |
Quote:
Mivel én 1db olyat játszottam:)2. lettem:D Te abbol a 6párbajból hányszor voltál dobogon?:D |
All times are GMT +1. The time now is 21:19. |