![]() |
Quote:
őőőőő... de így belegondolva... valamilyen szinten vicces, hogy ezt épp Te kérdezed és Te találod zavarónak, a fene se hitte volna, hogy ilyesmi zavarna - akasztják a hóhért:D:D ezt teszi az emberrel, hogy ha egy hete megállás nélkül tanul :p :D |
Quote:
csak lépek be körbenézni és nézem hogy piaci esemény, meglepödtem eléggé rajta, szépen vki átutalta magának a kpmet...:(, de legalább nem bontott be 0-ra mint halottam sok más esetben... |
nem sok pénzed volt asszem benne :)
|
Quote:
|
Quote:
Mert ugyi most már a logint is lehet változtatni.. Nem elég totozni a jelszóra ismerve a tulaj szokásait... |
hogy töröm le mindjárt ardi mindigmeccsetelmenőfigyeljpeti kezét :):):)
|
Quote:
|
jujjj
5/u-s fórum sincs. :eek: Ez a csoport nem rendelkezik saját fórummal. Ha feljebb lépsz egy szintet, ott a közös fórumot érheted el, ahol nemcsak saját csoportod tagjaival, hanem minden felsőbb szintű játékossal tudsz beszélgetni. Addig is érdekes lehet számodra a külső fórum, ahol kezdési tippeket, stratégiai tanácsokat kaphatsz, valamint általános beszélgetésekbe is bekapcsolódhatsz. A külső fórum eléréséhez kattints ide. nem mintha látogattam volna, csak ... :p:p |
Így katantam rá én is a külsőre.:)
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 19:34. |