![]() |
Quote:
:D:D:D:D:D |
sziasztok vezérek most fel lépett szövink keres olyan orit minimum 8-9 tolival mellé 10k elit légy fél elf vagy gnóm és keresünk 10k elites gnómót hadi felállásban de ha nem az vagy akit keresünk attól írj és megbeszéljük
A most fellépett, az az 5.csoportból fellépettre gondolt. Nekem van ott vagy 40hektárral több földem, 600tolvajom is, és 17k elitem, és hadi gnóm is vagyok. Szerintetek én még beférek??? :D Bár nyilván 8-9k ra gondolt a tolvajok számával, de akkor meg nem értem a 10k elites gnómot... |
Quote:
|
xxxxxxxx (#00000)
2008-01-16 15:58:53 Helyezés:0000 Érték: 00000 Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy ország. Már elég régóta szövetségeseket akart keresni magának, de a sok gonosz környező ori nem volt hajlandó társulni vele. Ehelyett lopkodták, meg támadták. Úgyhogy most azonnal lépjen valaki velem szövetségre!!! xxxxxx(#0000000) 2008-01-18 14:20:16 Helyezés: 0000 Érték: 000000 Vidor zombik tudor mágus netán morgó hadúr vagy szende toli jelentkezését várják nem éppen szundi szövijükbe borsot törni a népek orra alá - hapci! Jó, ha nem vagy qka, és minimum naponta benézel, mert olykor mérgezett almák gurulnak erre... :-) |
Quote:
|
Quote:
Mondjuk az első birtokosát kicsit sajnálom, mert nagyon lecsúszott mostanság és én ütöttem szegényen az elsőt földre :( Viszont utána Ő kötött bele rosszakba... |
Se ilyennek se olyannak nem jó:(
Helyezés: xxx
Érték: 18876 Hali! 3. és 4. szövitagot keresek egy 2 tagú erős szövibe! Nagy Hangsúlyt fektetünk az etikátlan levelekre!(Remélem tudod mit jelent ez) Előnyök!(nem feltételek) -Fajod: "Elf" vagy, -Min. "Tolvaj": 4000 vagy, -Min. "Varázsló": 6000 vagy, -Min. Haderő("Elit"): 5500 vagy, -Mind a 4 egyszerre! -Van egy kis eszed, érzéked van a jó stratégiákhoz! Jelentkezni nálam és itt --->"szösz birodalma"! További jó játékot és szép napot! igaz kicsit zagyvaság,de aranyos:D |
Én kivenném a helyezést és az értéket... ez sértő lehet az ország tulajdonosára.
Egyébként kicsit furcsa! |
?
Quote:
amúgy csak az értéket akartam bele írni ,hupsz:( |
Quote:
|
| All times are GMT +1. The time now is 16:17. |