Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Harcosok (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=948)

Harcosok 10-31-2006 16:36

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 39693)
itt vagyok nem szaladtam el ne félj :) Nos 770 heki akkor azért még pár hekit fejlődnöd kell :) 885 hekin van az orim :):rolleyes: :rolleyes: De azért nem volt rossz próbálkozás

És én veled versenyzek szerinted?:)
Akkor kezdjük az elején:
Hányszor gyöztél le normálba?1-re sem emléxem talán a tekiiro orim probáltad szivatni kis sikerekkel:D
Én téged hányszor a normálba??:)Felbontok egy mnt és törlöd az orid.Beléptem egy szövibe azok is szétszedtek az L-be:P
Hányszor gyöztél le rövid fordulos játékokban?nem sokszor párszor talán de max 3-4:)
Hányszor gyöztelek le én rövidfordulosokon?sokszor:P
Hány hv-t nyerél?1-et se
Hány vip hv-t?1-et se
Hány arénát nyertél?egyet se
Ugyhogy ha mi versenyzünk egymással ott nem látom miben is vagy jobb?:)
Több hekit szereztél büszke lehetsz magadra de lehet én -100hekiben megálltam volna ellened a helyem:)

Steve 10-31-2006 16:36

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 39695)
hát igen tudod Steve a hv-kba akkora csalás ha valaki 5 sereggel üt 1 másikat ilyen soha nem szokott előfordulni :) Az hogy Boszi meg kit hülyít az nem az én dolgom :rolleyes:

ŐŐ Boszi nemis érdekel csak Spy nevére lettem figyelmes. Felhoztatok egy olyan embert aki sajna nem tudja megvédeni magát mert autóbalesete volt:(
Hamár másra nemis jó ez a topic akkor offolok:
Jobbulást neki!!

Dragi 10-31-2006 16:37

[quote=Harcosok;39697]És én veled versenyzek szerinted?:)
Akkor kezdjük az elején:
.Beléptem egy szövibe azok is szétszedtek az L-be:P

Aha kitiltott ori ellen könnyű játszani :)

Steve 10-31-2006 16:37

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 39697)
Több hekit szereztél büszke lehetsz magadra de lehet én -100hekiben megálltam volna ellened a helyem:)

Skac teis a hódító nevű játékot játcod? Náld nincs olyan hogy távolság?:)
Na mára sokak vagytok, megyek suliba meg sörözni, titeket feledni:D

Harcosok 10-31-2006 16:38

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 39695)
hát igen tudod Steve a hv-kba akkora csalás ha valaki 5 sereggel üt 1 másikat ilyen soha nem szokott előfordulni :) Az hogy Boszi meg kit hülyít az nem az én dolgom :rolleyes:

ööö ha jól emléxem ezt én is megirtam,hogy lehet numerv ezt állítja de én tom az igazat..És ezt is,hogy 5 sereggel nem1x ütnek hv-n:P
Nem irok többet ide csak ne kérdezzetek és ne mondjátok el mit álmodtatok tegnap este...

Pepa 10-31-2006 16:53

Miből lesz a cserebogár!

Sziasztok!

Szerintem lényegtelen, hogy Harcosok milyen magas hekin járt, mert mindenki 200 hekin kezdi és onnan megy feljebb. Szerintem lényeges különbség van a tanács és az utasítás között. Ha valaki tanácsot ad azt meg lehet fogadni és el lehet vetni.:D Tanácsot általában annak adnak, akinek szüksége van rá, mert ha nem, akkor okoskodásnak hívnák és nem tanácsnak. Szerintem ez egy gesztus Harcosoktól, minden rászoruló játékos részére, nekem sokat segített amikor szükségen volt rá. Erre csak azt tudom mondani: Köszönöm a segítséget Harcosok

Dragi 10-31-2006 16:59

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 39704)
Sziasztok!

Szerintem lényegtelen, hogy Harcosok milyen magas hekin járt, mert mindenki 200 hekin kezdi és onnan megy feljebb. Szerintem lényeges különbség van a tanács és az utasítás között. Ha valaki tanácsot ad azt meg lehet fogadni és el lehet vetni.:D Tanácsot általában annak adnak, akinek szüksége van rá, mert ha nem, akkor okoskodásnak hívnák és nem tanácsnak. Szerintem ez egy gesztus Harcosoktól, minden rászoruló játékos részére, nekem sokat segített amikor szükségen volt rá. Erre csak azt tudom mondani: Köszönöm a segítséget Harcosok

pepa egy kérdést feltehetek ? intim kérdés :rolleyes: hány hekin vagy ?:) és melyik szinten ?:)

laci 10-31-2006 17:04

Megint mondom, nem ismerem Harcosokat, de szvsz ha már van lehetőség mellette zavazni, akkor ne essetek neki mindenkinek, aki azt mondja, hogy segitséget kapott tőle. Úgy tűnik tényleg segitett néhány embernek, és ha utólag megköszönik neki, akkor jó eséllyel be is jöttek a tanácsai.

Dragi 10-31-2006 17:08

Quote:

Originally Posted by laci (Post 39710)
Megint mondom, nem ismerem Harcosokat, de szvsz ha már van lehetőség mellette zavazni, akkor ne essetek neki mindenkinek, aki azt mondja, hogy segitséget kapott tőle. Úgy tűnik tényleg segitett néhány embernek, és ha utólag megköszönik neki, akkor jó eséllyel be is jöttek a tanácsai.

én nem estem neki csak kíváncsi voltam hány hekin vagy meddig jutott el ez csak érdeklődés de ha nekiesésnek tűnt akkor elnézést!

Nekiesés nélkül pepa melyik szinten vagy ? és hány hekin :)

Harcosok 10-31-2006 17:08

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 39708)
pepa egy kérdést feltehetek ? intim kérdés :rolleyes: hány hekin vagy ?:) és melyik szinten ?:)

Figyelj kiprobáltál te már bármit is amit irtam??Aki nem probálta még ki az pls ne irjon se jót se rosszat mivel nem tudhatja milyen lehet:)
Az tuti nem javasoltam senkinek,hogy felbontok egy mnt-t akkor már törölni kell az orit...
Ja és még én kerestem a kifogásokat amikor szecsa irta rolam,hogy nem értem rá....Te akkor most mit is csinálsz???

Harcosok 10-31-2006 17:10

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 39711)
én nem estem neki csak kíváncsi voltam hány hekin vagy meddig jutott el ez csak érdeklődés de ha nekiesésnek tűnt akkor elnézést!

Nekiesés nélkül pepa melyik szinten vagy ? és hány hekin :)

Egészen mind1 szerintem ha nem akarsz ne válaszolj pepa ők is ezt teszik:)
Én már azért se válaszolnék
DE a 9 melettem álló szavazat szerint mégse beszélek én akkora nagy hülyeségeket:)És gondolom aza 9 ki is probálta mig az a 17 az csak gondolta,hogy nem jó....

Dragi 10-31-2006 17:10

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 39712)
Figyelj kiprobáltál te már bármit is amit irtam??Aki nem probálta még ki az pls ne irjon se jót se rosszat mivel nem tudhatja milyen lehet:)
Az tuti nem javasoltam senkinek,hogy felbontok egy mnt-t akkor már törölni kell az orit...
Ja és még én kerestem a kifogásokat amikor szecsa irta rolam,hogy nem értem rá....Te akkor most mit is csinálsz???

Én kérlek szépen érdeklődöm a "tanítványod" után ha esetleg nem tetszik így jártál :) Amúgy te már annyi tanácsot osztottál ami bőven elég volt.

Dragi 10-31-2006 17:11

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 39713)
Egészen mind1 szerintem ha nem akarsz ne válaszolj pepa ők is ezt teszik:)
Én már azért se válaszolnék
DE a 9 melettem álló szavazat szerint mégse beszélek én akkora nagy hülyeségeket:)És gondolom aza 9 ki is probálta mig az a 17 az csak gondolta,hogy nem jó....

Miért ne válaszoljon ???? Sztem semmi rossz nincs abban amit kérdeztem :confused: de télleg azt írtad többet nem írsz ide :p :p :rolleyes: :rolleyes: amúgy az a 17 olvasta amit eddig összehoztál a külső fórumon egyes topicokba :) szvsz valamiről nekik is van halvány sejtelmük

Harcosok 10-31-2006 17:12

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 39714)
Én kérlek szépen érdeklődöm a "tanítványod" után ha esetleg nem tetszik így jártál :) Amúgy te már annyi tanácsot osztottál ami bőven elég volt.

Én egyszer se fogok olyat irni,hogy ha mnt bontás akkor törölni kell az orit:)
te se irtál ilyet de ha te ilyet csinálsz akkor gondolom ilyeket is javasolsz:)
Ja és ne vedd nekiesésnek de milyen alapon várod el tölem,hogy járjam át az 1/A-t mikor még te se voltál ott?:)

Dragi 10-31-2006 17:13

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 39716)
Ja és ne vedd nekiesésnek de milyen alapon várod el tölem,hogy járjam át az 1/A-t mikor még te se voltál ott?:)

Nem vártam el de gondoltam ez a célod :confused: de akkor lehet mégse. Amúgy valóban még nem voltam A-ba de egyszer eljutok :) És remélem te is :)

Harcosok 10-31-2006 17:14

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 39715)
Miért ne válaszoljon ???? Sztem semmi rossz nincs abban amit kérdeztem :confused: de télleg azt írtad többet nem írsz ide :p :p :rolleyes: :rolleyes: amúgy az a 17 olvasta amit eddig összehoztál a külső fórumon egyes topicokba :) szvsz valamiről nekik is van halvány sejtelmük

Ilyenkor már baj ha irok??
Azért irok mert nekiestek majd szegény pepának is 20-an mint nekem mindnekinek meglehet a maga véleménye kész ez van fogadd el és fogadja el midnenki,hogy nekem más a véleményem mint nekik kész ha nekem ez a jó akkor ez.Én pl nem törlök egy orit egy mnt bontás után:D
Mi köze van itt most a hekihez?:)

laci 10-31-2006 17:16

Te Harcosok, most már 30-adszor irod le ezt a mnt utáni országtörlést, szerintem már mindenkinek leesett, ne mondd el többször kéééééérlek :D

Harcosok 10-31-2006 17:16

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 39717)
Nem vártam el de gondoltam ez a célod :confused: de akkor lehet mégse. Amúgy valóban még nem voltam A-ba de egyszer eljutok :) És remélem te is :)

nem biztos,hogy az célom:)
DE azért olvasd vissza,hogy is irtad te ezt le nekem:PHogy majd ha eljutok az A-ba akkor beszéljek addig ne na akkor te is juss el az A-ba és addig neked is csönd:)
De remélem az A-ba ha eljutsz nem fogod törölni az orid az első mnt bontás után:)

Dragi 10-31-2006 17:17

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 39718)
Ilyenkor már baj ha irok??
Azért irok mert nekiestek majd szegény pepának is 20-an mint nekem mindnekinek meglehet a maga véleménye kész ez van fogadd el és fogadja el midnenki,hogy nekem más a véleményem mint nekik kész ha nekem ez a jó akkor ez.Én pl nem törlök egy orit egy mnt bontás után:D
Mi köze van itt most a hekihez?:)

Te is ezzel jössz hogy nekiestem pepának egyáltalán nem erről van szó kíváncsi vagyok mennyire vitte ebbe most komolyan kérdem mi a baj ????? Egy szóval nem mondtam azt hogy nem lehet jó vagy jobb játékos mint én csak mert te tanítottad de ha neked ez jött le akkor valami nagy baj van nálad!!!:(

Dragi 10-31-2006 17:18

Quote:

Originally Posted by laci (Post 39719)
Te Harcosok, most már 30-adszor irod le ezt a mnt utáni országtörlést, szerintem már mindenkinek leesett, ne mondd el többször kéééééérlek :D

Azt hiszi hogy érdekel :) pedig észre vehetné hogy nem nagyon érdekel :)

Harcosok 10-31-2006 17:18

Quote:

Originally Posted by laci (Post 39719)

Nyomatékosítani akarom,hogy ezt ne csináljátok ha jól látom itt is 60oldalon át az ment ne csináljuk azt amit én mondok:)és senkit se zavart:)
Egy jó tanácsot ha megfogadtok tölem:Ne töröljétek az orit ha felbontottok egy mnt-t:)

Harcosok 10-31-2006 17:19

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 39721)
Te is ezzel jössz hogy nekiestem pepának egyáltalán nem erről van szó kíváncsi vagyok mennyire vitte ebbe most komolyan kérdem mi a baj ????? Egy szóval nem mondtam azt hogy nem lehet jó vagy jobb játékos mint én csak mert te tanítottad de ha neked ez jött le akkor valami nagy baj van nálad!!!:(

Én nem tanítottam eddig nem is tudtam,hogy megfogadta a tanácsaim:)

laci 10-31-2006 17:20

Bocs, Harcosok, még nem világos: mit is csináljunk, ha felbontanak egy mnt-t? (ez kezd olyan lenni mint egy szájbarágós nyelvlecke)

Dragi 10-31-2006 17:20

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 39723)
Nyomatékosítani akarom,hogy ezt ne csináljátok ha jól látom itt is 60oldalon át az ment ne csináljuk azt amit én mondok:)és senkit se zavart:)
Egy jó tanácsot ha megfogadtok tölem:Ne töröljétek az orit ha felbontottok egy mnt-t:)

tessék akkor leírom :) Ne töröljetek olyan orit amire hetente 1-2* néztek rá és egy kiépített varis üzenetben nyílt hadüzenetet küld :rolleyes: töröltem az orim ! és ?:) Nem lettem tőle rosszabb ember

Dragi 10-31-2006 17:21

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 39716)

Ne félj magyarba nem is szoktam törölni ha valaki felbontja az mnt-t :) Bár ilyenre nem volt példa :)

laci 10-31-2006 17:22

Köszönöm, óh, Mester és Mester 2! Ezentúl aki felbont velem egy mnt-t, utána kereshet majd égen és földön :D

Harcosok 10-31-2006 17:22

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 39726)
tessék akkor leírom :) Ne töröljetek olyan orit amire hetente 1-2* néztek rá és egy kiépített varis üzenetben nyílt hadüzenetet küld :rolleyes: töröltem az orim ! és ?:) Nem lettem tőle rosszabb ember

Nekem ezzel semmi bajom nem lett volna alapbol ha nekem nem irod azt ,hogy állndóan a kifogásokat keresem:)
Ez amit irtál nem kifogás?:)Kifogásokat irsz csak ...

Harcosok 10-31-2006 17:23

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 39727)
Ne félj magyarba nem is szoktam törölni ha valaki felbontja az mnt-t :) Bár ilyenre nem volt példa :)

Csak ujrázni szoktál :)
Várom a kifogásokat:)

Dragi 10-31-2006 17:24

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 39729)
Nekem ezzel semmi bajom nem lett volna alapbol ha nekem nem irod azt ,hogy állndóan a kifogásokat keresem:)
Ez amit irtál nem kifogás?:)Kifogásokat irsz csak ...

én ebbe nem kifogást látok hanem tényeket :) jah és én nem hánytorgattam fel neked hogy beütöttem a beüthetetlen oridat vagyis amit azzal címereztél :) Hiába volt 5 napos akkor is ott Arcoztál vele hogy nem lehet beütni :)

Dragi 10-31-2006 17:25

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 39730)
Csak ujrázni szoktál :)
Várom a kifogásokat:)

:):):):):) mit írjak ?:) újráztam, a legjobbakal is megesik :) de szólj ha te egy kitekizett szétszedett Fél-elffel végig tudsz menni L-en :) De amúgy az elf jó cserének bizonyult :) úgyhogy köszi hogy szétverted az orim :)

Synkel 10-31-2006 17:25

Én se értem, mi bajotok Pepával:) Harcosok alighanem nem teljesen hülye, még ha igyekszik is mindenkit meggyőzni erről:) 200 hekin van-volt pár orija, és lehet egész jókat összealkotott. Amit nem sikerült neki megmagyarázni, a hódban az a szép, hogy 1k hekin nem úgy megy a játék, mintha a 200-at beszoroznánk 5-tel. Pl 1k hekin kevés a tanyafree ori... Meg még sok mással is bajom van, de attól mondhat jót is olykor, és Pepa meg a többiek részéről bátorságra vall, hogy idejönnek úgymond széllel szembe *****-ni. Részemről kap is egy ződet rögtön, ha el nem felejtem:)

Ja és, télleg unalmas az mnt bontás meg oritörlés:D

Harcosok 10-31-2006 17:26

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 39731)
én ebbe nem kifogást látok hanem tényeket :) jah és én nem hánytorgattam fel neked hogy beütöttem a beüthetetlen oridat vagyis amit azzal címereztél :) Hiába volt 5 napos akkor is ott Arcoztál vele hogy nem lehet beütni :)

A 3naposra gondolsz?:D
ÉN aztmondtam akkor nehéz (nem lehetelen beütni)ha maxos:)
Ha te egy 3napos orirol asszed,hogy beüthetetlen akkor nem tok mit mondani de még akkor többre mész ha egy kezdő tanácsait használod:D
ja és én is tényeket irtam mégis kifogásnak nevezted kész:)

Harcosok 10-31-2006 17:28

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 39733)

Ja és, télleg unalmas az mnt bontás meg oritörlés:D

Még most jön az ujrázás:)
Egy tekiro orival sikerült ujrázásra kényszeríteni valakit:Dnem akarok mutogatni de ugy emléxem valami nagyszájú D betüs volt:)

Dragi 10-31-2006 17:29

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 39734)
A 3naposra gondolsz?:D
ÉN aztmondtam akkor nehéz (nem lehetelen beütni)ha maxos:)
Ha te egy 3napos orirol asszed,hogy beüthetetlen akkor nem tok mit mondani de még akkor többre mész ha egy kezdő tanácsait használod:D
ja és én is tényeket irtam mégis kifogásnak nevezted kész:)

hehe szted ha mondtad volna hogy 3 napos akkor mentem volna beütni ? annyit mondtál van egy orid angol V-be és olyan varis hogy nem lehet beütni!

Harcosok 10-31-2006 17:30

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 39732)
:):):):):) mit írjak ?:) újráztam, a legjobbakal is megesik :) de szólj ha te egy kitekizett szétszedett Fél-elffel végig tudsz menni L-en :) De amúgy az elf jó cserének bizonyult :) úgyhogy köszi hogy szétverted az orim :)

nincsmit:D
Ezt neked tanácsoltam,hogy egy félelfet könnyü szétszedni föleg egy tekiiroval:DNa akkor meg miért arra szavaztál,hogy nem fogadod meg?:DOtt is megfogadtad,hogy nem jó a félelf:PMsn-en akkor hiába irtam neked be kell bizonyítani sajna:P

laci 10-31-2006 17:30

Tisztázni kellene, miről is beszéltek: meg akarjátok győzni egymást valamiről vagy csak rázzátok a rongyot? Amúgy nagyon szórakoztató :p

Dragi 10-31-2006 17:31

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 39735)
Még most jön az ujrázás:)
Egy tekiro orival sikerült ujrázásra kényszeríteni valakit:Dnem akarok mutogatni de ugy emléxem valami nagyszájú D betüs volt:)

mutogass nyugodtan ujjal nem nagyon zargat :) De ki volt tiltva az orim de mindegy nem lényeg mondom én nem bánnom hogy anno szétszedted az orim mondom hogy az elf jó cserének bizonyult :)

Harcosok 10-31-2006 17:32

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 39736)
hehe szted ha mondtad volna hogy 3 napos akkor mentem volna beütni ? annyit mondtál van egy orid angol V-be és olyan varis hogy nem lehet beütni!

Az elöbb irtad,hogy 5 napos ori volt:)Akkor meg csak tudtad:)
Én a sorszámrol leolvasom kb hány napos/hetes lehet:)

Dragi 10-31-2006 17:32

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 39737)
nincsmit:D
Ezt neked tanácsoltam,hogy egy félelfet könnyü szétszedni föleg egy tekiiroval:DNa akkor meg miért arra szavaztál,hogy nem fogadod meg?:DOtt is megfogadtad,hogy nem jó a félelf:PMsn-en akkor hiába irtam neked be kell bizonyítani sajna:P

egyáltalán nem tanácsoltál ilyet :) és a Fél-elfet nem lehet könnyen szétszedni ha esetleg épp nem a 72 körös büntetését tölti :)

Dragi 10-31-2006 17:32

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 39740)
Az elöbb irtad,hogy 5 napos ori volt:)Akkor meg csak tudtad:)
Én a sorszámrol leolvasom kb hány napos/hetes lehet:)

miután te utánna megírtad hogy 5 napos volt meg msn-en azt szajkóztad tudod nem vagyok hülye amit mondanak általában megjegyzem :)

All times are GMT +1. The time now is 18:16.