![]() |
Quote:
Akkor kezdjük az elején: Hányszor gyöztél le normálba?1-re sem emléxem talán a tekiiro orim probáltad szivatni kis sikerekkel:D Én téged hányszor a normálba??:)Felbontok egy mnt és törlöd az orid.Beléptem egy szövibe azok is szétszedtek az L-be:P Hányszor gyöztél le rövid fordulos játékokban?nem sokszor párszor talán de max 3-4:) Hányszor gyöztelek le én rövidfordulosokon?sokszor:P Hány hv-t nyerél?1-et se Hány vip hv-t?1-et se Hány arénát nyertél?egyet se Ugyhogy ha mi versenyzünk egymással ott nem látom miben is vagy jobb?:) Több hekit szereztél büszke lehetsz magadra de lehet én -100hekiben megálltam volna ellened a helyem:) |
Quote:
Hamár másra nemis jó ez a topic akkor offolok: Jobbulást neki!! |
[quote=Harcosok;39697]És én veled versenyzek szerinted?:)
Akkor kezdjük az elején: .Beléptem egy szövibe azok is szétszedtek az L-be:P Aha kitiltott ori ellen könnyű játszani :) |
Quote:
Na mára sokak vagytok, megyek suliba meg sörözni, titeket feledni:D |
Quote:
Nem irok többet ide csak ne kérdezzetek és ne mondjátok el mit álmodtatok tegnap este... |
Miből lesz a cserebogár!
Sziasztok!
Szerintem lényegtelen, hogy Harcosok milyen magas hekin járt, mert mindenki 200 hekin kezdi és onnan megy feljebb. Szerintem lényeges különbség van a tanács és az utasítás között. Ha valaki tanácsot ad azt meg lehet fogadni és el lehet vetni.:D Tanácsot általában annak adnak, akinek szüksége van rá, mert ha nem, akkor okoskodásnak hívnák és nem tanácsnak. Szerintem ez egy gesztus Harcosoktól, minden rászoruló játékos részére, nekem sokat segített amikor szükségen volt rá. Erre csak azt tudom mondani: Köszönöm a segítséget Harcosok |
Quote:
|
Megint mondom, nem ismerem Harcosokat, de szvsz ha már van lehetőség mellette zavazni, akkor ne essetek neki mindenkinek, aki azt mondja, hogy segitséget kapott tőle. Úgy tűnik tényleg segitett néhány embernek, és ha utólag megköszönik neki, akkor jó eséllyel be is jöttek a tanácsai.
|
Quote:
Nekiesés nélkül pepa melyik szinten vagy ? és hány hekin :) |
Quote:
Az tuti nem javasoltam senkinek,hogy felbontok egy mnt-t akkor már törölni kell az orit... Ja és még én kerestem a kifogásokat amikor szecsa irta rolam,hogy nem értem rá....Te akkor most mit is csinálsz??? |
Quote:
Én már azért se válaszolnék DE a 9 melettem álló szavazat szerint mégse beszélek én akkora nagy hülyeségeket:)És gondolom aza 9 ki is probálta mig az a 17 az csak gondolta,hogy nem jó.... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
te se irtál ilyet de ha te ilyet csinálsz akkor gondolom ilyeket is javasolsz:) Ja és ne vedd nekiesésnek de milyen alapon várod el tölem,hogy járjam át az 1/A-t mikor még te se voltál ott?:) |
Quote:
|
Quote:
Azért irok mert nekiestek majd szegény pepának is 20-an mint nekem mindnekinek meglehet a maga véleménye kész ez van fogadd el és fogadja el midnenki,hogy nekem más a véleményem mint nekik kész ha nekem ez a jó akkor ez.Én pl nem törlök egy orit egy mnt bontás után:D Mi köze van itt most a hekihez?:) |
Te Harcosok, most már 30-adszor irod le ezt a mnt utáni országtörlést, szerintem már mindenkinek leesett, ne mondd el többször kéééééérlek :D
|
Quote:
DE azért olvasd vissza,hogy is irtad te ezt le nekem:PHogy majd ha eljutok az A-ba akkor beszéljek addig ne na akkor te is juss el az A-ba és addig neked is csönd:) De remélem az A-ba ha eljutsz nem fogod törölni az orid az első mnt bontás után:) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Egy jó tanácsot ha megfogadtok tölem:Ne töröljétek az orit ha felbontottok egy mnt-t:) |
Quote:
|
Bocs, Harcosok, még nem világos: mit is csináljunk, ha felbontanak egy mnt-t? (ez kezd olyan lenni mint egy szájbarágós nyelvlecke)
|
Quote:
|
Quote:
|
Köszönöm, óh, Mester és Mester 2! Ezentúl aki felbont velem egy mnt-t, utána kereshet majd égen és földön :D
|
Quote:
Ez amit irtál nem kifogás?:)Kifogásokat irsz csak ... |
Quote:
Várom a kifogásokat:) |
Quote:
|
Quote:
|
Én se értem, mi bajotok Pepával:) Harcosok alighanem nem teljesen hülye, még ha igyekszik is mindenkit meggyőzni erről:) 200 hekin van-volt pár orija, és lehet egész jókat összealkotott. Amit nem sikerült neki megmagyarázni, a hódban az a szép, hogy 1k hekin nem úgy megy a játék, mintha a 200-at beszoroznánk 5-tel. Pl 1k hekin kevés a tanyafree ori... Meg még sok mással is bajom van, de attól mondhat jót is olykor, és Pepa meg a többiek részéről bátorságra vall, hogy idejönnek úgymond széllel szembe *****-ni. Részemről kap is egy ződet rögtön, ha el nem felejtem:)
Ja és, télleg unalmas az mnt bontás meg oritörlés:D |
Quote:
ÉN aztmondtam akkor nehéz (nem lehetelen beütni)ha maxos:) Ha te egy 3napos orirol asszed,hogy beüthetetlen akkor nem tok mit mondani de még akkor többre mész ha egy kezdő tanácsait használod:D ja és én is tényeket irtam mégis kifogásnak nevezted kész:) |
Quote:
Egy tekiro orival sikerült ujrázásra kényszeríteni valakit:Dnem akarok mutogatni de ugy emléxem valami nagyszájú D betüs volt:) |
Quote:
|
Quote:
Ezt neked tanácsoltam,hogy egy félelfet könnyü szétszedni föleg egy tekiiroval:DNa akkor meg miért arra szavaztál,hogy nem fogadod meg?:DOtt is megfogadtad,hogy nem jó a félelf:PMsn-en akkor hiába irtam neked be kell bizonyítani sajna:P |
Tisztázni kellene, miről is beszéltek: meg akarjátok győzni egymást valamiről vagy csak rázzátok a rongyot? Amúgy nagyon szórakoztató :p
|
Quote:
|
Quote:
Én a sorszámrol leolvasom kb hány napos/hetes lehet:) |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 18:16. |