![]() |
Quote:
hogy, a témához szóljak: ááááááááááááá:mad: |
Quote:
|
Quote:
na de azt első belépésnél kapod meg, az az első belépésed volt?? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
lehetnek csórók hogy ne kelljen nézniük, ahogy egyre több pénzük lesz a semmiből:D:D:D |
Már sokadszorra fordul velem elő, hogy valakitől olvasok egy tök szimpatikus beírást, már adnám a pontot, és mire odajutok, a feladó törli az üzit. Grrrrrrr.
:mad: :D:D:D |
Quote:
nem hiszünk Neked, szoktál zöldet is osztogatni? ::eek::D mondjuk hallottam már a legendát, hogy valakinek az ismerőse kapott :D:D |
Na, hé, egy csomó zöldet osztottam már! :D
Ui: oké, megnéztem, és az utolsó 10 az mind piros volt, de akkor is... :D Tuti szokott lenni zöld is... ;) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
:D:D |
Quote:
|
Quote:
|
Akkor az máris csak 2 pirosnak felel meg. És hát a zöld ugye......... :D:D:D
|
Quote:
mennjünk akkor át a ki kinek adott pontot topicba;) |
"We're sorry...
... but your query looks similar to automated requests from a computer virus or spyware application. To protect our users, we can't process your request right now." No a Gugli szerint most meg spyware vagyok... Még ilyet... :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Miért van az, hogy pénzt akarok utalni, majd kapok egy levelet a banktól, hogy fedezethiány miatt nem teljesíthető, mellékelve a megbízásomat, rajta a hatalmas pecséttel, hogy "FEDEZET RENDBEN"???
Hihetetlen... |
Quote:
elegem van a bürokratákból, évente 4-5ször biztosan keresztbe tesznek nekem :mad: |
Quote:
|
Quote:
a bürökrata külön faj:) |
Quote:
|
996 olvasatlan üzenet előző látogatásod óta. :mad::mad:
anyám borogass... mire ezt elolvasom :D |
Quote:
|
Quote:
|
de jó hogy itt lehet dühöngeni...most én is dühöngök mert az szomszéd gyerekei itt voltak nálunk épp amikor a tekiket raktam ki és 0 nullával többet ütöttem,ki akartam törölni de nem megnyomta az enter-t??:mad::mad::mad::mad:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Az áldóját, de meleg van!
|
Nincs kitol tekit lopni!AAAAAAAAAAAAAAAAH:mad::mad::mad:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
a meleg speciel engem is jobban zavar :o hohóóóó, így estére a napközbeni 27 fokról 28 fokra emelkedett a hömérséklet a szobámban... a gépem processzora hidegebb szokott lenni :mad: :D |
All times are GMT +1. The time now is 06:33. |