![]() |
Quote:
|
"- A kézírásod egyszerűen pocsék, olvashatatlan. Várj, nézd...
- A legnagyobb gondom, hogy ötvenszer belekezdtem már, de az ötödik sornál egyszer sem jutottam elöbbre. Ha ilyen tempóval haladok, az egész nyugdíjamat spirális füzetre költöm. - Gyere ide, segíts. - Hagyd, majd én. - Nem tudom... Egy mázsát nyom.. - Alig hiszem el. A jó öreg Olivetti. - A lomtárban találtam. Azt hiszem, száz éves is lehet már. - Megcsinálták az "A"- t? - Az "A" csak a buziknak kell." Szerintem nehéz lesz... |
Quote:
|
Quote:
Na nem akarom nagyon húzni a dolgot, nemrég írtam be a filmes topikba egy filmet, amit néztem, az idézet abból volt. A címe Szemekbe zárt titkok IMDB: 8,3 |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Majdnem eltelt egy nap, gondoltam, hogy ez tényleg nehéz. Egyébként nem akarok másikat adni, mert türelmetlen vagyok. :) |
Quote:
Akkor adok én. Legyen egy könnyű :) "Mi anarchoszindikalista közösségben élünk. Minden héten más gyakorolja a végrehajtó hatalmat." |
Quote:
Itt az új: "Persze, mindíg ez van, hűűű, meg haaa, aztán majd jön a futás, meg a sikítás..." |
Quote:
Jurassic Park... talán a második rész (ebben nem vagyok biztos) :) |
Quote:
|
"-Ezek (a konzervek) még a koreai háború idejéből maradtak!!!!! Ennek 20 éve lejárt a szavatossága!!!!!!
-Semmi baja Uram! Még mindig kukorica ízű. -Csakhogy ez sonka!!! -Az bizony nagy baj." |
Quote:
"Tartsanak nyugodtan prűdnek, de a haditengerészet nem helyeselné az ötletet, hogy olyan emberre bízzunk egy több milliárd értékű hajót, akinek azt tetoválták a farkára, hogy Isten hozta a fedélzeten!!!" |
Tűz a víz alá?
|
Quote:
|
"- Háború lesz haver. Előre látom. Háború lesz a feketék és a fehérek között. És ehhez még egyenruha se kell majd. Nem te döntöd el, melyik oldalon állsz. Eldöntötték már helyetted.
- Én tudom, hogy kikkel leszek. A feketékkel. Szétrúgjuk a fehérek seggét." |
Adok még egy kis segítséget.
" - Ma láttam a törpét. Rám se köszönt a kis pöcs. - Hát, elég sokat ketaminozik. - Az meg mi? - Hát, az Lónyugtató. - Lónyugtató? Hol szerezte? - Én árulom. - Nem sózhatsz törpékre lónyugtatót..." |
Így már beugrott.
Erőszakik (In Bruges) |
Quote:
|
Jobb feliratot nem találtam:
-Tudom, hogy nem kedvel. Én sem magát. Csak tisztázni akartam. -Akkor sem lenne világosabb, ha arcon köpne. -Nem lehet, mert nincs nyálkamirigyem. Nem tudnánk egy kicsit hosszabban elbeszélgetni? ... Bejöhet a kutyám is? ... Köszönöm. Ez az ön szobra? -Nem, csak restaurálom. Restaurátor vagyok. -Elég szörnyű. Mennyire volt ronda a restaurálás előtt? - Először berág a kinézetem miatt. Most pedig eljön hozzám, bejelenti, hogy nem kedvel... és a munkámat kritizálja. - Még egyszer sajnálom,hogy igazat mondok, de ilyen vagyok. Így vagyok beprogramozva. - Mit akar tulajdonképpen? Családot. Martin a vezetéknevem. Azért hívnak így,mert a dédapja és a nagyanyja családtagnak tekintettek. Az úr már halott. A Kis kisasszony is öregszik. Maga nem kedvel, de szóba áll velem, ha kitartóan kopogok az ajtaján. -Ez valami vicc? -Nem. Szeretne hallani egy viccet? |
A kétszáz éves ember?
|
Quote:
|
George W. Bush negyedik elnökválasztásán is győzedelmeskedett. Floridában dőlt el minden, ahol a szavazóterminálok sajnálatos meghibásodása folytán egyetlen szavazatot regisztráltak csak Bush elnök, és Schwarzenegger alelnök mellett. Bush újbóli megválasztását törvényesnek minősítette a legfelsőbb bíróság, Jenna Bush főügyész pedig tök sirálynak. A főügyésznő hatalmas ünneplést tervez. Egy új alkotmánykiegészítés megtiltotta a nyilvános meztelenkedést, Bush elnök pedig nem sokkal később feloszlatta a kongresszust, mondván, hogy nem áll jól neki. Az amerikai csapatok létszáma egyre fogy, mivel tovább folynak a harcok Irakban, Afganisztánban, Szíriában, Iránban, Libanonban, Líbiában, Pakisztánban, Venezuelában, Franciaországban, Kanadában és Alaszkában.
|
Quote:
|
Quote:
Kis segítség: horror vígjáték :) |
Quote:
|
Quote:
-A legjobbak vagyok, napalmot iszunk, tüzet hugyozunk! -Semper fi. -Hurrá! ... -Kihívás az életünk. -Rögtönzünk és alkalmazkodunk! -Most gátoltuk meg azt az izét. Mit is hadnagy? -Az armageddont uram! -Azt azt. Striker hadnagy magát a sátánt ölte meg egy hegyes bottal! Szép munka katona! -Csak a dolgomat végeztem uram! -Hol is tartottunk? -A zombiknál uram! -Úgy van. Zombik... Mondja el a csapatnak a jó hírt! |
Megfejtés hiányában újabb két idézet:
-Hé, főnök! ... Neked még nem is táncoltunk soha! Hát most bepótoljuk! -Erre igazán semmi szükség! Tényleg! A herpesz az egy dolog, de a zombi herpesz... jaj ne! -Hé! Mi még élünk, nem vagyunk zombik! -Akkor mondj valami emberit! -Nem kérhetne valami könnyebbet? Oké, oké! Gondolkodom, tehát vagyok. -Nem győztél meg. ... -Tudja katonaúr és izé katonahölgy, egy kicsit bedilizett. -Kislány nekünk dolgunk van, mutasd mit tudsz, de mélyen ontológiai értelemben! |
Quote:
Foglamam sincs, de kezd érdekelni a film :) |
Quote:
|
nem a zombisztriptíz?
|
Quote:
http://www.imdb.com/title/tt0960890/ -az értékelése (4,4) ne tévesszen meg senkit :) Aki nem látta, érdemes megnéznie... a legtöbb jó jelenetéből nem lehet idézni :) Kell hozzá egy kis gyomor, de megéri. Freddy Krueger az egyik főszereplő :) |
"Nyald ki a szemfenekemet!"
egy nagy kedvenc:) |
Quote:
Alien II :) |
Quote:
azt hittem nehezebb lesz az a nézz a szemembe izé engem is megbántott rendesen:D |
Nem voltam biztos, hányadik rész :P
Meg aztán emlékeztem, mert nagyon zavart az új szinkronban a "Nézz a szemembe!" :( No, következő: - Jól van, büszke vagyok rád. Ki volt az? - Ki? - A faszi akire gondoltál. -Jeremy Van köcsög Holden. -Büszke lehetsz magadra. -Most, hogy befejeztük egymás seggnyalását, láthatnánk az első ütést? -Lányos volt. Kicsit buzis... |
Tipp a Holden névből: Képtelen képregény
Lehet, nagyon mellé ment :) |
Quote:
|
Kis segítség (nem láttam a filmet szinkronosan, feliratban pedig maradt az angol, úh. nem is tudok mást) :
"I'm forever blowing bubbles, Pretty bubbles in the air, They fly so high, nearly reach the sky, Then like my dreams they fade and die. Fortune's always hiding, I've looked everywhere, I'm forever blowing bubbles, Pretty bubbles in the air. UNITED! UNITED!" |
Quote:
akkor pedig valószinüleg a Green street hooligans:D |
| All times are GMT +1. The time now is 05:22. |