![]() |
Quote:
|
Quote:
De pont 2000-et:))) Többet nemtudtam elérni:) |
Quote:
tudok róla, hogy az U gyorscsopi, de én a lassút és a gyorsat is a normál egy "alfajának" tekintem, ezért mondtam, amit mondtam;) |
Quote:
|
Quote:
|
Ez még annyira friss, hogy meleg! :)
valaki segitsen mer szétvet az ideg!üzit küldjön Maghiori (#469439) [3/G] , 2007-12-23 21:14:57 miért van az hogy már 2szerszintet léptem és még mindig egy személyiségem van? Maghiori (#469439) [3/G] , 2007-12-23 21:14:15 |
Első olvasatra azt hittem, sokallja :D
|
Föld: 200 hektár Katona: 306
Népesség: 3.069 Védő: 0 Foglalkoztatottság: 72% Támadó: 0 Pénz: 1.459.390 Íjász: 268 Étel: 14.000 bála Lovas: 368 Rúna: 11.260 rúna Elit: 0 Morál: 74 % Varázsló: 672 Katonai morál: 96 % Tolvaj: 558 Szövetség: szövetség tagja Faj: Óriás Személyiség: Tudós Hírnév: 0 és letökmagozta a 200 hekin bemaxolt óriásomat, mert letudott ütni róla 3000 varit a tolikkal :D:D (volt rá tk nyitva mert a tolis emberhiánnyal küzködött:D:D)(azóta már kb 6-700 emberét leszedtük:D:D) |
és itt az üzenet:
Szia! Okos ötlet hogy te nyitsz kaput de te is kapod a büntetést:))Ha nem hagyod abba akkor nem álok meg ennyinél!! További jó játékot:))) Tökmag:)) :D:D:D |
hát ha a 200 hekin lévő kb. 9-11k varidról letudott ölni 3k-t úgy h te orias vagy és főleg úgy h ő is orias hát akkor én sokkal másabb jelzőt használnék ;)
|
ja és ez anarcban volt
|
Quote:
Akárhol volt, óriásról nem lehet 3k varit leölni tolikkal, ha nagyon el enm baltáz valamit... Szieszta mond valamit? |
Anarchról lévén szó megeshet,hogy az a bizonyos 3k vari minusz nem egy tolitól kapott áldás :)
|
azért durva h vki mást akar beoltani és saját magát sikerül :)
|
Quote:
a sziesztaaz pont lement oszt hirtelen nem volt időm fölrakni |
nekem már csak az a fura, hogy óriásként hogy gyilkoltak varit? :confused::)
|
ezt már 25 perce megjegyeztem, ezért mondtam h visszanyalt a fagyi :)
|
még jó hogy kiderül, nem csak a hallásom, de a látásom is szelektív :D :o :D
|
Quote:
most a felém tartó seregekből a tolizásokból és a folyamatos rengésből ugy lehet kivenni, hogy kb 20 orija van |
Quote:
|
Quote:
mondjuk számban az orijaim elmaradnak az övéi mögött és lehet hogy azért irta, hogy tökmag mert neki sok orija van |
Quote:
szörnyű. ui: ha jól láttam, akkor a fórum szabályzatát is megsértetted, mivel privát üzenetet még itt is tilos kimásolni 1:1-ben. |
ja bocs kicsit fáradt vagyok így újév után:D
|
Tsobi, akárhány ori gyilkol, az autovédelem az autovédelem:) Pillanat alatt eljut oda a dolog, hogy nem éri meg a ráfordított készüli.
|
Quote:
főleg hogy 10-15 körről jönnek lefelé a rengések:D:D 1 épületesével döntik romba az orit (persze egy ellen ori csak 4- 5 rengést tud csinálni:D::D:D) |
Quote:
hadivaris óriás 6k varival (mármint már csak 2,5k val) |
Quote:
Quote:
|
Egy törpitől hoztam 32 millát anarchban.Erre írt egy üzit:
mért támadtál meg???????????????????????????? Vissza írtam neki: Mert sok pénzed volt Ő írt: küld visza vagy ojan háborut kapsz hogy az országod a földel elsz egyenlö!!!!! mensajnálok vipre költeni!!!!!! (itt a helyesírás is kitűnő) Én írtam: Gyere van tarcsim, haverom is akad, meg jópár ori(ez blöff) :D Am itt el is kezdtem parázni, mert nem tudtam felmérni tolikkal a szöivjét, és féltem hogy erős szövije van. ő írt: alatam vagy feletem vagy? Én írtam neki hogy ha ennyit nem tud akkor nagyon jó hódos lehet. De legalább költ egy vipet az orijára hogy utána szétverhessem.... Muhaahahahahahaa... :D |
Rendesen megfenyegetett:)) Tényleg vannak ott barátaid?.:DDD
|
Quote:
|
Quote:
Ez kész hadsereg!!:) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Akkor már én is bemásolok egy is finomságot,hogy Red örülhessen :)
A & B levélváltása egy tekizés után ( én vagyok B ) : A: Hello! Légyszíves hagyjál békén, mert nem vagyok nagyon jó játékos.Előre is köszi B: ejnye már,nem szabad így hozzáállni . gyenge vagyok,ne bánts? :(( A: nem vagyok gyenge, de de tuti erősebb vagy :DNAh mind1.Most akkor egy kicsit kapjunk össze felőlem, de tuti nem fogok sok kárt tenni az oridban.. :D A: jaj de 4 körre vagy :S Oda fel meg nem ütök :DSzal marad béke.MNT-t nem hiszem hogy akarunk kötni, de szóban megegyezhetünk.Nah? A: ezzel az orival jelentpillanatban egy másik emberrel csatázok,(előre megbeszéltük a feltételeket, időpontot stb)és nem nagyon szeretnék mással is foglalkozni.Amúgy van még 2 orim ezen kívül, azokkal nem sok embert kímélek, mert azok tényleg zsír orik. (a másik 2 ori normálban van;)) Boldog Névnapot Red,utólag is :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
:D |
Quote:
|
| All times are GMT +1. The time now is 20:33. |