![]() |
Quote:
|
Csapatos harcokkal nem látok problémát. Egész gyorsan lefutnak a csatajelentések, nincs szörnyduplázódás, meg semmiből se dupla.
El sem marad semmi. Annyi lény van ott, amennyit a Kémlelés mutat. Sebzéskiosztások jónak tűnnek. 3 fős csapattal próbáltam 1-9 fős ellenséges lénycsapat ellen. Mindegyik variáció jól működött. Harcoló és varázsoló ellenfelek ellen is működött minden. |
Apró személyes öröm:
Észrevettem, hogy a földrengésnél nem kell ellenfelet kijelölni, hanem csak úgy nyomkodhatom... :) Ez tők jó! :D Eddig mindig azzal babráltam, hogy a leggyengébb láncszemet kijelölgettem, hátha az gyorsabban meghal mint a többi. :) De így nincs gond. Tényleg csak nyomkodni kell a gombot. (Ez örvendetes!) Esetleg még annyi, hogy a "Lábad alatt megreng a föld" helyett lehetne "Körülötted megremeg a talaj" (mivelhogy inkább másokra varázsolom, mint magamra, és nem mindig földön állok. /pl homok, jég, stb.../) De ez abszolút de nem fontos... |
Az erovel voltak nekem gondjaim. Kepeztem 9 segitot, az erom 225 es 425 kozott ugralt asszem. Osszevissza. Csak 225-nyi sulyt birtam el.
Aztan ki es beleptem, ekkor mar 425 erot birtam el, es vinni is tudtam annyit. (nem, nem volt kozbe klanmedal leeses) |
Quote:
|
Még annyi, hogy tetszik, hogy a Szellem, aki mindenkit el akar pusztítani, az GONOSZ, a bolyongó lélek meg SEMLEGES.
De ha már a szellem GONOSZ, a lélek SEMLEGES, ráadásul a szellemnél ki van írva, hogy el akar pusztítani, akkor a Szellemnek lehetne autótámadása. Pl mint a Banditáknak. Vagy akár egy fix arány. Mondjuk ha a kockára lépsz, amin Szellem van, akkor 75%, hogy megtámad, 25%, hogy nem. Vagy valami ilyesmi. Továbbfejlesztve: Ha egy mob GONOSZ, az a JÓ karakterekre 100%-osan támadjon rá, a SEMLEGES karakterekre 50-75%-ban, a GONOSZ karakterekre viszont ne. (Csak ha én támadom meg...) Ugyanez visszafelé, JÓ mobok a JÓ karikat ne támadják, a SEMLEGESEKET 50-75%-ban, a GONOSZokat meg 100%-ban. Semleges mobok senkit se támadjanak meg, csak akkor, ha a karakter támadja meg őket. (Csak ötlet.) |
Tapasztalat:
A Lidérc csapatos harban (3 fő) rohadt erős. 8ÉP-t tölt magán / kopf. Tehát 24 életet töltött magára vissza körönként. Levertem 100 ÉP alá nagy nehezen, utána meghaltak a kis karijaim. Onnantól kezdve 1v1 volt a csata. Nagy kínszenvedés árán lerengettem 0 ÉP-re. Felszívta magát. Előszőr 1-re, aztán onnan 9-ra. majd megint "megöltem" (Lidérc [0]). És ez így ment 10-15 alkalommal... Végül nyilván meghaltam, mert elfogyott a varázspontom, mert használtam is, meg ő is szívta, és már csak rúgdosni tudtam. Azzal meg kevesebbet sebeztem rajta, mint amennyit visszaszívott (7-et sebez a rúgás, 8at szív vissza) Innentől kezdve idő kérdése volt, lassan megölt, é meg körönként gyógyult 1-et. Kicsit irreál. Légyszi, ha már valami eléri a 0 ÉP-t, akkor az dögöljön meg. Főleg, ha a 0 ÉP-jére még rá is varázsolok, csak ugye a gép "gyorsabban kattint", mint én az egérrel, tehát az ő varázslós köre hamarabb lefut, mint az enyém, tehát nagyjából a végtelenségig ellehettem volna vele, ha van rá VP-m, de megölni nem tudtam volna. Nekem ez most nagyon nem jött be. |
A lidérccel folytatott csatában azt írta, hogy elszívott X életerőt vp-t és mp-t. A mozgáspont azonban nem változott.
|
Megerősítem, MP nem csökken. Csak ÉP, és VP.
|
Ha építés alatt van hajóm, akkor ne legyen már kint az ikonja, mintha kész hajó lenne :)
(ha elmászkálok a karival ott a hajó kép = hajó ikon) |
Quote:
http://teodora.freeblog.hu/files/windows_hourglass.gif |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
De akkor legyen egy félig kész hajó képe ott :) De igazából teljesen mindegy :D Csak azt hittem elsőre, hogy "Jééé, már megépült a hajóm, így nem kell még 20 órát várnom. Jah, de hogy ez elvileg akkor hiba..." :) |
Quote:
|
Quote:
Mert azt tudod használni... Hajóépítés nem olyan gyakori dolog, tehát nem is nagyon felejted el, hogy hoppá, Te itt hajót építesz. |
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Több olyan esetről is beszámoltatok, amikor valami más miatt nem valósat mutatott. Ezeket tesztelni kellene most, hogy a segédekkel kapcsolatban nem lehet kavarás. Köszi. |
Frissítés...
Ami változott:
|
csatáért 85 tapasztalati pontot és 0 aranyat kapsz.
Az oroszlán élettelenül esik a földre. Megvágtad az oroszlánt. 12 életerőt vesztett. Megvágtad az oroszlánt. 12 életerőt vesztett. Az oroszlán megkarmolt. 5 életerőt vesztettél. Megvágtad az oroszlánt. 11 életerőt vesztett. Nem sikerült megvágni az oroszlánt. Az oroszlán megkarmolt. 10 életerőt vesztettél. Megvágtad az oroszlánt. 11 életerőt vesztett. Megvágtad az oroszlánt. 13 életerőt vesztett. Kivéded az oroszlán támadását. Megvágtad az oroszlánt. 9 életerőt vesztett. Megvágtad az oroszlánt. 12 életerőt vesztett. Kivéded az oroszlán támadását. Megvágtad az oroszlánt. 9 életerőt vesztett. Megvágtad az oroszlánt. 12 életerőt vesztett. Az oroszlán megkarmolt. 10 életerőt vesztettél. Támadásba lendülsz. Célpontod: Oroszlán Mindez, úgy hogy megtanultam a kardforgatást, és az extra erőt :) Szóval ez működik jól :) |
Felvetés:
Ha megtöltök egy kancsót, legyen több súly Nálam. Üres kancsó csak nem ugyan olyan nehéz, mint ami tele van vízzel vagy borral :) |
A csatáért 13 tapasztalati pontot és 0 aranyat kapsz.
A macska élettelenül esik a földre. Megütötted a macskát. 1 életerőt vesztett. Megütötted a macskát. 1 életerőt vesztett. A macska megkarmolt. 1 életerőt vesztettél. 1 életerővesztés után egy segédet elvesztettél. Megrúgod a macskát. 7 életerőt sérült. Megütötted a macskát. 1 életerőt vesztett. Megütötted a macskát. 1 életerőt vesztett. Segítőid 3 életerővesztést okoztak. A vicc az egészben, hogy NEM voltak segítőim, egy se, semmilyen! Direkt néztem, miután lenyomtak a banditák hajóépítés közben!!! Megpróbálom reprodukálni :) |
A csatáért 50 tapasztalati pontot és 2 aranyat kapsz.
A bandita élettelenül esik a földre. A csatáért 50 tapasztalati pontot és 3 aranyat kapsz. A bandita élettelenül esik a földre. Megvágtad a banditát. 2 életerőt vesztett. Megvágtad a banditát. 3 életerőt vesztett. Segítőid 1 életerővesztést okoztak. Kivéded a bandita támadását. A bandita megütött. 3 életerőt vesztettél. Segéded 7 életerőt vesztett. Megrúgod a banditát. 7 életerőt sérült. Megvágtad a banditát. 3 életerőt vesztett. Megvágtad a banditát. 4 életerőt vesztett. Segítőid 2 életerővesztést okoztak. Kivéded a bandita támadását. A bandita megütött. 1 életerőt vesztettél. 2 életerővesztés után egy segédet elvesztettél. Megrúgod a banditát. 7 életerőt sérült. Megvágtad a banditát. 4 életerőt vesztett. Megvágtad a banditát. 3 életerőt vesztett. [...] NINCSEN és nem is volt a csata előtt segítőm! És a csata után sem látok, pedig elvileg még kell lennie, hisz nem halt meg mind (még a csata végén sebeztek) |
Quote:
|
Quote:
Vagy én vagyok totál hülye, vagy akkor nem lehet látni őket :) De inkább az utóbbi, mert a hajó páncélozása is néha 4%-ot, néha 5%-ot megy fel :) |
Quote:
|
A hajóra való páncélszerelés, meg ilyesmi nem kezdődik újra, nem folyamatban csinálja. Azt is csinálhatná :)
Továbbá nem vont le fémlemezt Tőlem mikor kész lett a páncélozás... (talán 5 fát vont le, de ebben nem vagyok biztos :) ) |
Quote:
Amikor kész, akkor nem von már le semmit. Akkor vont le, amikor elkezdte csinálni. (A "Te", "Neked", "Ön" stb. szavak nagybetűvel kezdése a másik iránti tiszletet jele. Amikor magáról beszél az ember, akkor nem nagybetüsít, mert az hmm, szóval egészen fura dolgokat jelent. ;)) |
Quote:
Lehet, hogy...hmm...egészen fura dolog vagyok :D:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
ON: 5 fát von le, ha páncélt rakok a hajóra. Akkor vagy legyen deszkázás vagy nemtudom mi a neve, vagy vonjon le egy fémlemezt. Mert a páncél fémből van :) Illetve csináld meg a segítős problémát :p |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 14:03. |