![]() |
Köszönöm:)
|
hali mindenki
Kérdésem lenne. A súgóban nem találtam valaszt. Védekezésnél szövi segitséget kérek több körre. A szövi katonáinak kell biztositani helyet az én barakkjaimban?:confused: |
Quote:
|
Köszi gyors válaszod:)
örök hála :D:D:D |
Quote:
|
kérdés
Lehet rossz helyre írok, de hol tudom megnézni a megtámadható országok listáját? Köszi
|
Quote:
|
Quote:
|
Volna egy kérdésem
a sugóban ez áll: "FONTOS! Mind a támadó, mind a védekező egységek segítségülhívásakor és segítségül küldésekor van egy nagyon fontos szabály. Minden egységből maximum annyit küldhetsz, mint a másik ország adott egységeinek a fele. Például ha van 1000 íjászod, szövetségesednek 300 íjásza, akkor hiába állítod a segítségnyújtást 50%-ra, csak az ő egységeinek a felét, vagyis 150 íjászt tudsz egyszerre elküldeni. Ha szövetségesednek az adott egységből egy sem áll rendelkezésére, akkor olyan egységet nem küldhetsz neki segíteni se támadáshoz, se védekezéshez." Rendelkezés alatt mit ért? Ha teszem fel van 1000 elitem meg a szövitársamnak is 1000, akkor ugye kérhetek 500 elitet max védekezni, de mi van akkor ha elküldöm az elitjeimet csatázni? Akkor rendelkezem velük? És kérhetek 500 elitet ha 0 elit van az orimban? Kösz |
Quote:
Ha az elitek épp támadnak,tehát otthon 0 elited van,akkor nem rendelkezel velük,így hiába szeretnél küldeni vagy behívni szövisegítséget,nem fog jönni semmi. |
Valaki elmondá, hogy mit kell krónikázó alatt érteni.
|
Quote:
Persze aki előre gondolkozik, az ilyenkor is megfelelő védelmet tart az orzságában. :) |
Quote:
|
Quote:
Na azért ez a megfelelelő védelmet tart dolog se mindig olyan egyszerű :) Főleg hullával :o |
Quote:
Amúgy meg próbálj meg egy 10 kocsmás óriással felmérni valakit :) |
Quote:
Ha meg mf vagy, jól meg kell gondolni kit üt be az ember :) |
Lenne pár kérdésem távolságokkal kapcsolatban
van 2 ori: Pqrs és én, egymástol 2 kör távolságra vagyunk. 1. ha támadok, és a másik ori, miután kiküldtem a katikat, feljebb kerül 3 körrel, magyarul 5 kör távolságra kerül, akkor mi történik? lesz csata? és hány kört kell várni mig odaér 2-t vagy 5-öt? 2. mi van ha támadok valakire, és a másik orit a sereg kiküldése után törlik áthelyezik stb? (a többi kérdésem a válaszoktol függ) Kösz:) |
Quote:
Ha nincs meg az orzság, akkor a sereged csata nélkül hazaindul. (A jövőben kérlek, hogy a "Segítség" témaba írd az ilyen jellegű kérdéseket, hiszen ez nem stratégiai kérdés.) |
Általába 0 haditekit tartok, mikor érdemes támadáskor venni 5k-t, úgy hogy még a 20 percen belül el is tudjam öket adni? Közvetlenül a sereg kiküldése elött, vagy közvetlenül a célországba megérkezése elött?
|
Quote:
Tehát mielőtt odaérsz, belépsz a piacra 10 perccel kv előtt, beütsz és utána visszapakolod a tekit a piacra.... |
hát igen ,van amikor a diplomácia helyesebb döntés:)
|
A helyes döntés, ha aláregelsz 20 orit, 10 orkot, 5 óriást és 5 gnómot, és addig vered, amíg el nem sírja magát... :D:D:D
|
Quote:
(sok az anarch???:D:p:p:p) |
Sziasztok!
szoval lenne egy olyan problemam hogy osszekerultunk egy 3 hadi es 1 hadivaris szovivel es hat elegge elgyepaltak minket :( ( 2 ork tabornok az egyiknek volt pluszba egy tudos szeme is / 1 gnom tudos / es egy orias tudos)Az egesz abbol indult hogy szovi tarsam kifoszotta a hadivarijukat. Nem sejtve hogy lesz valami komolyabb abbol a fosztasbol elmentunk aludni de reggel mikor felkeltunk a szovi egyik orija csunyan ossze lett verve aztan a nap folyaman sikerult nekik megegy orit tonkretenni... probaltunk vissza tamadgatni dehat nem sok siker volt ugyhogy elszabiztunk Szeretnek tanacsokat tippeket kerni hogy hogyan tudnank nekik visszavagni majd A szovink a kovetkezo: 2 hadis (1 ork es egy ember) 1 tolvaj(ember) es 1 varis(orias) Elore is kocsonom a segitseget |
Quote:
az egyetlen előnyötök az h ti vagytok alul, ez hatalmas előny, nagyon ki lehet használni. sőt kell is, mert ahogy leírtad lényegesebben erősebbek és jobban összerakott szövetség, mint a tiétek. |
Szerintem ne nagyon próbálkozzatok velük, mielőtt a visszavágásból még nagyobb gyepálás lesz. Akik ilyen felállásban mennek általában tudják a dolgukat, és nem érdemes velük kekeckedni. Attól tartok, ez egy olyan dolog, amibe bele kell törődni :o
|
Quote:
Ha mindenképpen harcolni szeretnétek, akkor a varisotok meg alakuljon át egy kicsit hadisabbá... Talán úgy több az esély, de igazábol nem sokat látok... |
Esetleg némi átépüléssel lehet valamit kezdeni: óriás átépül hadisba, a hadis ember tolisba, (hadis ember???? mindegy:p), a tolisok éplistáznak, sereget mérnek és gyújtanak ezerrel (vagy kilopják az óriás alól az embereket :rolleyes: mondjuk ezt semmi esetre se! :D), a hadisok pedig egyesével elkezdik lepusztítani az elleneket. :)
|
Quote:
ha mindenképpen vissza szeretnétek vágni, és nem haladtatok el nagyon a fellépési hekitől (ha nem 5-ben vagytok) az ember hadis előszöris újrázza le magát vagy gnómra, vagy óriásra,a vari hadivarivá, a tolis ember meg gnóm hadivá, ő gyújt, a többi pusztít, vagy mészárol, hogy fogyjon az ellen pénze...mivel alttuk vagytok, nem tanácsolom a földszerzést, mert akkor elképzelhető, hogy ők kerülnek alátok...jah, és egyszerre csak egyet piszkáljatok és lehetetlenítsetek el, mert több ellen esélytelen... más szóval ezt a felállást csak egy ugyanolyan felállás képes leverni (szinttől és fajtól függően ez eltérhet, de az általános tapasztalat ez) |
Egyetértek az előttem szólókkal. Ha újra nekik mennétek, újra elvernének titeket. Viszont ha csak ki akartok szúrni velük, szerintem lehetséges. (Az már más kérdés hogy megéri-e.)
1. Megvárjátok még jó messze kerülnek tőletek (legalább 20%-ot kelljen bontaniuk hogy 2 körre legyenek). Mire visszajöttök szabiról+ újraérültök már valószínűleg meg is lesz. 2. Az ember hadi:) átépül úgy, hogy tudja gyújtogani a hadijaikat. A varitok átépül hadivarivá, úgy hogy tudja gömbölni a hadivarijukat. 3. Az orkotok marad szabin. 4. A két ember elkezd gyújtogatni az egyik orknál, +a hadivaritokvari pakolja az összes hadijukra a vihart, ha tartanak tanyát akkor a szárazságot is. Lehetőleg amikor úgy gondoljátok, nincsenek gépközelbe. 5. Ha kellőképpen leamortízáltátok az egyik orkot, jöhet a következő. 6. Ha bontanak, és bevállalják üres hekikkel, felülről a háborút visszajön az orkotok és kezdődhet a csihi-puhi:p. Én a mészárlást javaslom (elég sz*arul tud esni egy már amúgy is komoly népességhiánnyal küzdő orknak). Ha előre menekülnek, vagy szabiznak, akkor szerintem hadjátok őket, visszavágtatok. Nem a leggerincesebb taktika, de így (talán) lehet esélyetek (már ha elég magas hekin vagytok). Ha meg 200-300 heki környékön vagytok vonjátok le a tanuságot: Nem ütünk be erősebb szövibe, vagy ha mégis, akkor nem fekszünk le utána aludni:) |
a 4-es ponttal azért nem értek egyet, mert 4 emberre raksz minimum egyfajta varit, az neked 4-szeres készi, ők meg egyszeressel leveszuik, hamarabb elfáradsz, ezért nem jó...egy vcélpontot kell a porba döngölni, a többit nem piszkálni, és amikor az már moszdulni sem tud, akkor elővenni a következőt, ellenkező esetben lesz egy hadivari, aki gömbölni nem tud, mert nincs készije,és az ellen nem kapott semmit
|
én viszont az előttem szólokkal ellentétben nem gondolom, hogy nem kéne visszavágni. miből tanulsz ha nem abból, hogy jobb csapat ellen harcolsz? tök fura, de jó ellenfél ellen előbb veszed észre a hibáikból a te szövid hibáit, mint ha gyengébb szövi ellen harcolsz.
sőt gyengébb szövi ellen nincs is élvezet a játékban, szerintem próbáljátok meg, maximum kikaptok. és akkor? nem kell szomorkodni, szervezz jobb csapatot, fejlődj, játsz sokat és szórakozz. sok szerencsét :) |
Quote:
|
Quote:
|
koszi az eddigi tancsokat :)
egyebkent 350 heki kornyeken tortent ez ott ha jol tudom meg nincs gyujtogatas bar lehet hogy most hulyeseget mondtam :confused: |
Quote:
Én is csak azt tudom mondani, amit a többike, óvatosan. De én azt mondom, hogy harcra fel, és a végén ne csüggedjetek, könnyebben meg lesz a tapasztalat. Ha nagyon nem sikerül, mit veszíthettek? Ez csak egy játék. Viszont ajánlom, hogy olvassátok el a stratégiai kézikönyv háborúval, tolvajlással és varázslással foglalkozó részét! Biztosan találtok benne használható részt, mert külön tippek is vannak a használatokra! Hogy milyen hadi akció mellé milyen varázslatokat érdemes az ellen fejére olvasni, stb. Jó olvasást, és sikeres harcokat! |
Ez a hüpike ez olyan meghatóakat tud írni ;;;;;((((((
;) |
All times are GMT +1. The time now is 12:21. |