![]() |
Quote:
Pepa, én elismerem, hogy jó párbajos, Szecsa volt ilyen, de őszíntén bevallom, azóta ki nem állhatom, mióta azt írta, hogy csaltam a múltkori párbajon... Ennyire nem kell mindenkinek ajnározni, mert más kissé visszataszító ez a Tetszett az üzenetem/Nem tetszett az üzenetem dolog :) De hát Ti tudjátok, minden korban kell lenni egy bálványnak, amit a pórnép imádhat...:D Na lehet kattingatni a lefelé mutató ujjra :D |
Kár, hogy a téma leginkább szájkatatéba ment át...
|
Quote:
|
Én nem bántó szándékkal írtam, hogy Elverték (H)arcost :D
Aki arcos, sztem nem negatív jelző csak legyen mire :D |
Szerintem is kár. Nem is megyek többet ha csak erre való az egész. Engem amúgy sem érdekelne h első legyek, csak a játékélmény :)
Ti miért nem próbáltok így hozzáállni? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Végig top1 voltam, vagyok az egész párbajsorozaton bármiféle szerencse nélkül, és megkérdőjelezhető párbaj nélkül. Bármiféle béna verés nélkül . Amit te nem mersz bevállalni se Tuvalu ,mert várjátok a nagy csodát,hogy belép a béna és azon nyertek. Aztán: Az nem számít semmit ha belép egy olyan... Jaj meg,hogy ti nem szeretitek az üreseket hát ez a legnagyobb mese, meg hogy ti nem ütnétek őket ha senki más sem. Hát valahol el kell kezdeni valakinek,hogy nem ütik aztán egyre többen és többen nem fogják... Az,hogy te nem bírod elkezdeni mert 1000érték hátrányba kerülsz hát akkor a király csávó vagy úgyis behozod... Voltak idők elmúltak elmúlt Szecsa, de amíg arcoskodott volt is mire és téged ő is lekapott. Elmúltak az idők ő általa kezdtem el párbajozni még jó régen bár a 3. párbajomon már erősen utalt rá fenyegető levelében,hogy abba is hagyhatom :D:D:D:D De ő sem hagyta úgy abba,hogy ne legyen a vége az: Zsinórban hagytam lefele Ati hát szájkarate is kell amíg ezt a párbajon is megtudjuk mutatni . Én úgy érzem akinek itt beszólok mindig ártok az adandó alkalommal. Az,hogy ellenem ha már van 3 vihar egy párbajon nagy esemény hát ez van:) |
Quote:
De mint már mondtam nem is akarok az lenni, de szorítok a legjobbnak :) (ó nem neked) |
Quote:
A húsból Neked elég a csont is? :D Ennyire nem kell nyalni Arcosnak :D Szecsát meg kb annyiszor elvertem, mint Ő engem... De Ő legalább nem volt ilyen **** :D Normálisnak ismertem meg msn... Na, jöhetnek a lefelé mutató ujjak az Arcos-táborból :D Szép napot! |
Quote:
Ja és persze szeretnék első lenni, de ha nem vagyok az sem baj, nem fogok azért senkit sem sértegetni, és ha nem nyerek akkor is általában jól érzem magam egy párbajon, kivéve ha dögunalom :) |
én azért nem párbajozok, hogy ne alázzam meg Poolt :p
amúgy tök gyerekes amit műveltek :) |
Quote:
Ha eccer gyerekek vagyunk, mit csináljunk? :D |
Quote:
Vannak olyan dolgok, amik reálisak. Reális az, hogy én sose fogok megnyerni egy párbajsorozatot. Reális az is, hogy sosem leszek benn a legjobbak között a hódítóban sem. Mindig megmaradok középszar játékosnak, viszont szeretek játszani. Tehát ha nem leszek első sehol, akkor se fogom az ereimet felvágni, élvezem a játékot. Nem tudom, mostanában mi van veled, én nem ilyennek ismertelek meg. Igaz annyira nem is sikerült. |
Quote:
Csak át kell gondolni mindent és még tovább gondolkodni rajta. Aztán amit kigondolsz megvalósítani x órában. Nem hiszem,hogy csodás képességek kellenek hozzá ha mindent jó előre eltervezel. A váratlan meglepetések meg csak akkor váratlanok ha fejben nincs meg a terv az olyan esetekre. Sokszor van,hogy már azt hiszi az ember mindent jól csinál , de mindig van még mit változtatni.(ha nem is nagyok ezek a változtatások) |
Quote:
|
Quote:
Eltervezem, hogy beütök még valakit az első kv előtt katonákkal, valamit elcseszek, és éppen pattan... Mindig megpróbálok mindent megcsinálni rendesen, de akkor is le vagyok maradva egységekkel. És így nem tudok senkit beütni... |
Quote:
Mint minden ilyet már 6 éve... Ha már olyan nagy felhajtás van a Párbajsorozat előtt, aminek megnyerése nem nagyon érdekel, de látom, páran odaadnák a fél karjukat... Hát akkor kapja meg a nép... "Panem et circenses." :D |
Quote:
|
Quote:
Mindenre én sem vagyok képes... Majd kapsz kenyeret és hozzá húst is, ha én ülök a brácsás helyén... :) Jah, bocs, Gordonkás :D |
A harmadik forduló ötödik párbaja szombat délutánra meghirdetve.
Jelentkezések elfogadása csak minimum 5 olyan jelentkező esetén, akik már szereztek pontot a párbajsorozatban. Ha nincs 5 ilyen jelentkező, akkor a párbaj más időpontban kerül megrendezésre. Szombatra esőt mondanak, tökéletes benti program. :) Gyertek minél többen! :) |
Quote:
Én is úgy szoktam "alapból nem megyek el egy párbajra de ha nincs 5pontom akkor igen". Ha ilyet teszek akkor nem a megnyerésére játszom én sem:D Ja és akartam mondani: Minden hsz-edhez tőlem odaképzelheted a lefele mutató nyilat amit az elmúlt héten írtál. Ha igényled ki is rakom , de nincs sok kedvem keresgélni úgyhogy pls képzeld oda:D |
Megvan az 5 jelentkező, úgyhogy a párbaj időpontja véglegesítve.
|
Quote:
|
Ez most nekem nagyon lehetetlen időben van, így nem tudok menni.
|
Quote:
|
Quote:
|
Nekem pont jó ez az időpont is:D
talán a 4 meg az 5 óráson már nem leszek ennyit.. |
Ne feledjétek, hogy ma délután párbaj! :)
|
Quote:
Lesz ma egy gyereknapi Lola buli:D |
Akkor talán már várható vmikor hétfőre, hogy lesz egy gyakorló 4 órás párbaj? :)
Mondjuk hétfőn 11 és 15 között? :D |
Quote:
|
Quote:
1-2hónap múlva újra 3órás párbajok következnek ha valóban "gyakorolni" szeretnél ne hagyd ki a mai lehetőséget sem. |
Negyed óra a párbajig! Most már tényleg ne felejtsétek el! :)
|
Sok sikert mindenkinek :)
Én sajnos megint kihagyom :( |
Quote:
Sok sikert a többieknek! :) |
Sok sikert mindenkinek! :)
|
|
Magahoz képest érezhetően jobb voltam, de ez sem volt elég :)
|
Gratula mindenkinek! :)
Egy új ember volt, ő is le lett ütve. Úgy látom, hogy ez sajnos szokássá válik már, és az újonnan belépők leginkább csak földnek kerülnek be. :( Erősen gondolkozom rajta, hogy a további fordulókon új orzságok már ne nevezhessenek, csak akik eddig is játszottak már. Eredményösszesítés később. |
All times are GMT +1. The time now is 18:34. |