![]() |
Vacancy 2: The First Cut / Elhagyott szoba 2. - Az első vágás
Amikor Caleb vadító menyasszonyával, Jessicával és szarkasztikus humorú barátjával Tannerrel bejelentkezik a Meadow View Szállóba, legfeljebb kényelmetlen ágyakra és ízléstelen berendezésre számítanak. Még nem sejtik, hogy ez nem csak egy elhagyatott szálloda, hanem egy szörnyű csapda, ahol a szadista elmebeteg Mr. Smith és pénzsóvár társai brutálisan meggyilkolják és megkínozzák a vendégeket, hogy aztán egy kis haszonért eladják a videóra vett vérengzést. A három fiatal halálos macska-egér játékba keveredik, ahol minden hiba az életükbe kerülhet.
Én nem kaptam meg, amit egy horrortól v thrillertől várok, túl kiszámítható, szóval számomra átlagon aluli... |
Highlander: Endgame / Hegylakó 4: A játszma vége
Connor MacLeod ,az örökéletű harcos visszavonul a halhatatlanok egyetlen nyugalmat adó búvóhelyére, a Menedékbe. Régi barátnője, Rachel, meghalt egy robbanásban, MacLeodnak egyre nehezebb szembenéznie halandó szerettei pusztulásával. Hirtelen megtámadja a Menedéket egykori barátja, mostanra ádáz ellensége, Jacob Kell, és gyilkos bandája. Csak MacLeod éli túl a vérfürdőt. Még szülőfalujukból, Glennfinnanból ismerték egymást, ahol egy szerencsétlenség folytán MacLeod halhatatlanná tette Kell-t. Azóta forral bosszút az egykori barát. Kiderül, hogy Kell iszonyú mennyiségű erőt szerzett az évszázadok folyamán. Még a MacLeod testvérek egyesült ereje is ezúttal lehet, hogy kevés lesz a győzelemhez...
Na gondoltam megnézem és így le van tudva a hegylakó sorozat, erre ma véletlenül megtaláltam az 5. részt is...:mad: A film sztem egész jó, akinek tetszett az első három sztem ez sem lesz unalmas... |
Adams aebler - Ádám almái
torrentről letölthető, felirat opensubon. http://kritikustomeg.org/film.php?fid=17330 nem kimondottan szórakoztató, inkább gondolkodtató film, szatíra. ilyeneket kedvelő embereknek ajánlom. vallásról, világnézetről, önzőségről, nyitottságról, zárkózottságról, kétarcúságról... |
Quote:
|
Quote:
|
Karib tenger kalózai 1-2-3
Ezt már mindenki ismeri. V, mint vérbosszú Erről is volt már szó (Kedvenc filmem!) Tesó-tusa Nekem ajánlották, de szerintem annyira siralmas, hogy küzdeni kellett a végignézésével. |
Quote:
Az tényleg csapnivaló :D |
Quote:
Nekem is tetszett.Voltak benne vicces részek:) |
Quote:
Quote:
Ja és láttam már ennél is pocsékabb filmet amit nem is néztem végig. |
Quote:
|
Quote:
lehet valami abban, amit "mondasz" ;) |
Idegenek a pokolból / Alien Raiders
Friss áru a polcokon, friss hullák a padlón: valami szörnyű dolog történik a Hastings szupermarketben. Valami vérfagyasztó és nem telesen emberi. Földöntúli lény szedi áldozatait és a hátborzongató események sodrásában a gyanútlan vásárlók túszokká válnak... egy mindenre elszánt kommandós osztag azonban közbelép, hogy felkutassák és megsemmisítsék a betolakodókat, bárhová is rejtőzzenek.
Sztem nem volt rossz, de számomra csak az egyszer nézem meg kategória... |
Valami Amerika2
Nem tudom szó volt-e már róla, nekem nagyon bejött, ritka filmek egyike, mikor nagyobbat durran a második rész :) |
Quote:
Nem hiszem, hogy lett volna már róla szó, úgyhogy nyugodt szívvel ajánlom a következő filmet: Ben-X Információk a port.hu-n. Trailer. Nem kell megijedni, a film ugyan nem vígjáték, de én határozottan jobban és "tisztábban" - nem találok jobb szót - éreztem magam utána. Az egyik kritikai oldalon azt olvastam, hogy emósoknak kötelező. Na az ilyen kritikusnak kéne kiszúrni a szemét, hogy soha többé ne nézhessen filmet. Az emo divat, ez a srác viszont autista, ugyanakkor "változtatni akar és tehetséges" (ezt is egy fórumon olvastam). Mindenképp tanulságos. |
Tegnap megnéztem az Intim részek-Private Parts című filmet.
Régi és jó film,aki nem látta nézze meg:) |
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Hmmm...csak fel kellett rakni az adobe flash player 10-et :) |
|
Quote:
|
Quote:
Szerdára vettünk jegyet. Remélem jó lesz. |
Én most néztem meg a Hipervándor (Jumper) című filmet. Többet vártam volna tőle.
|
Most néztem meg a Wall-E-t. Nagyon nagy ez az animációs film, és csak ajánlani lehet annak, aki még nem látta. Jelenleg az imdb 250-es listáján is az előkelő 40. helyet foglalja el. Kötelező film. :)
|
Quote:
|
Underworld 3-Rise of Lycans
Látta valaki a filmet?
Én moziban néztem meg, nekem nagyon bejött. Az előző részekhez képest is sokkal jobb mind színészi alakításokat tekintve, hangulatában és vizuális effektekben is. A jelmezek korszerűek, jól mutatnak. Ami különösen tetszett, az a filmbéli Viktor alakítása. Az eddigi részekben csak úgy átsiklott az a dolog a fülemen, hogy Viktor szívből gyűlöli a vérfarkasokat, de most aztán rendesen átjött! :) Amit sz előző részekből hiányoltam is megvan a filmben, elég jól! Ez pedig a vérfarkasok falka-szelleme! Amikor Lucyan üvölt egyet, több százan megindulnak a segítségére.(ezek még a korábbi Lycan verziók, akik nem képesek emberré válni) Úgy sem volt unalmas, hogy tudtam mi lesz a film vége.(előző részekből derül ki) Szal nekem tetszett! :) |
X-Men kezdetek: Farkas (X-Men Origins: Wolverine)
Ezt a filmet is nagyon várom.
A 3. részt nem láttam, de szerencsére ez olyan 20 évvel az első rész előtt játszódik majd. Premier úgy tudom május 1.-n. Az X-Man fanok általában azon akadnak ki, hogy miért nem Rozsomák a neve a gyereknek farkas helyett....:D |
Quote:
|
Quote:
2.5? Erről nem hallottam. :) 3. rész van, az tuti. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Dragon Ball - Evolution
A sokak által régen várt DB film. Nem volt rossz,de sokkal jobban is meg lehetett volna csinálni,ha egy neves filmstúdió vette volna szárnyai alá.Az animére utaló poénok azért megtalálhatók benne,ha figyel az ember.. egyébként elég semmitmondó a történet.. mondjuk lehet nem félig japánul,félig angolul kellett volna végignézni :) Az külön csalódás,hogy mindössze egy órásra sikeredett. Egyszer nézhető :) |
én szívesen nézném, de ezek a kalóz és/vagy moziból felvett videók nagyon rossz minőségűek. gyűrűk urára is vártam a dvd minőségig most is tartani fogom szokásomat :)
|
Quote:
|
Harry Potter: A félvér herceg.
Halott róla valaki valamit. Tavaly novemberre ígérték, láttam is egy angol trailer, de azóta semmi. |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 22:37. |