![]() |
Jó reggelt!
Valaki meg tudná adni azt a címet ahol a párbajok végeredményét tudom megnézni? |
http://www.hodito.hu/parbaj/962.html de már mintha beraktam volna 1* ebbe a topicba :p
|
Quote:
Beírsz valamit és kiadja,ha van.;)Nem ma kezdtél fórumozni;):rolleyes: De segítek. Szóval beírtam,hogy párbaj és kijött 4 oldalnyi téma.A második oldalon már megtaláltam felülről az 5. témát. Viszont,ha beírtam ,hogy párbaj eredmények akkor 5 eredmény jött ki és felülről a második lehetőség lesz az amit kerestél:p A vicc,hogy akkor is Dragi segített az illetőnek:D Jó keresést Pepa:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Kétszer egy kérdésben segíteni az már megmentés:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Éjszakai párbaj 2
Éjszakai párbaj 2
A címből is lehet már sejteni,hogy a második nagy éjszakai párbajt elkezdeném szervezni!:) Időben,hogy meglegyünk:) Tehát Január 26.-án szombaton lenne úgy,mint az első,1-4 között.Vagyis vasárnap reggel fogunk elaludni a párbaj után;) Remélem mindenkinek megfelel az időpont és jöttök megint! 15 szabad hely van,még...:cool: |
az időpont lehet, hogy nem a legjobb, de jelentkezek. :)
kb 80%-ot adok, hogy tudok játszani majd akkor. |
Quote:
|
Quote:
|
Na végre sikerült fórumközelbe jutnom.:D Viszont a párbaj nekem most kimarad.:( pont nem érek rá. na majd a következő. a kis párbajokon meg ha tudok elszórakozok.:D
*500. hsz.:D* |
Toti:) 500.ik hsz-hez gratula:)
|
Quote:
|
Quote:
majd máskor:) |
Quote:
Remélem te ráérsz;):) |
Eddigi jeletkezők:
-Attila(: -csunyabogar -pepa -Nogixer |
Quote:
|
Quote:
Azért,ha mégis úgy adódna gyere:) |
Quote:
Hahóóó baglyok:cool: Hahóóó Kakasok:o |
Aki oda meg az mi lesz Párbagoly?
:) Még megkérdezem a hétvégi munkám ütközik-e ezzel :) Nem tudom mit szól a főnök, mert tervbe van véve egy Pendragonos szerepjáték is és az elég hosszú szokott lenni a kis pikt mágusommal. Ha viszont az én kedvesem rábólint akkor benne vagyok :) |
Remélem rábólint és párbajgoly leszel vagy mi:rolleyes::D
|
Lesz előtte is egy párbaj... :D:D:D
Bemelegítésként... |
Föld: 200 hektár Katona: 0
Népesség: 11.796 Védő: 0 Foglalkoztatottság: 5% Támadó: 0 Pénz: 8.315.534 Íjász: 336 Étel: 5.518 bála Lovas: 0 Rúna: 7.410 rúna Elit: 0 Morál: 87 % Varázsló: 0 Katonai morál: 98 % Tolvaj: 0 Szövetség: magányos farkas Faj: Törpe Személyiség: Gazdálkodó Hírnév: 0 Párbajos ori:) Kicsit népelve volt:D |
Quote:
Nagyon punnyadt lett a társaság... Pedig aki részt vesz rajta mindenképp nyer! Az ajándék egy 4 pontot érő ződ lesz tőlem:);) Amíg van szabad hely,addig jelentkezzetek bátran!:) |
Quote:
Amúgy én se tudok menni, asszonnyal akkor van évforduló és letépne minden egyes kilogó dolgot a törzsemről ha én a gép elött tölteném az éjszakát:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Akkor ne párbajozz:D |
mi a helyzet a jövő heti párbajjal? egyre nagyobb az esély, hogy ott tudok lenni. az azt követő héten csak 1 vizsgám lesz...
|
Quote:
Mindjárt megnézem az eddigi jelentkezők névsorát:) |
Quote:
Quote:
Pali papa,ha jön,akkor vagyunk 5-en.. Mondjuk egy 8 főset megszervezek hét közepén és akkor talán tele leszünk:cool: |
Quote:
|
Quote:
Meg harácsolok is valahol:p |
Mikor lesz ? szerintem felírhattok :)
|
Quote:
Téged alapból fel akartalak ,de még gondoltam hagylak pihenni:p;) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 15:15. |