![]() |
Quote:
|
Quote:
a sorrenddel egyébként kis probléma van |
Quote:
2. Gondoltam, megfingatom 3. Fellépett... |
Üzenném Tsobinak, hogy most miatta nézem meg a Amerikai pite 1-2-3-at.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Na de igazabol ez nem szemrehanyas volt, egyszeruen megmosolyogtam, es gagyinak tartottam. Ha harcolni akar, varjon meg szepen, ha meg nem, akkor mi ertelme van huzkodni az oroszlan bajszat, majd repulore szallni es gyors elszaladni? :) De ez nem az elso ilyen akcio ellenem(nunk), volt mar hogy full barakk pacit hagytak veszni, csak hogy megprobaljanak beutni, majd kisereskor felleptek A-ba... Megesik. :) |
Quote:
Én lelépni szoktam 5-re :D |
Quote:
|
Quote:
|
A Legjobb Fejnek:
Brékó-brékó, Csárli-tangó-foxtrott. Az oroszlánok halkan suttognak és a darvak dél felé repülnek. Ismétlem. A szúnyog kirepült, lehet aratni. Ha felkeltél és menetkész vagy, akkor szólj rám valamilyen formában. |
Tsobi!
a telód lemerült,vagy meghalt:o Írj valahova,és menjünk tekerni! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Majd küld el:) |
Quote:
|
Nekem a régi jobban tetszett...
|
Quote:
|
Beni, törölni kellene pár üzit, mert így nem leszünk jóban;):p
|
Kutyuleee, tegnap hivtalak, de nem Te vetted fel.. :D
|
Quote:
Szóval ebben semmi népirtós dolog sincs, még csak nem is uszítok senkit arra, hogy bántson szegény, gyámoltalan embereket :) (Megteszik ők helyettünk :D) Szóval azzal azért szabad viccelődni, hogy ők bántanak minket? Gondoltam a Chat fórumrészbe írom, nemám teleszemetelek vele egy komoly témát :) |
Remélem, minden igazi népírtó ki lesz tiltva innen.
Pl azok, akik megszavazták azt a kormányt, amelyik kicsontozta az egészségügyet, így igazi, valós, ártatlan emberek haltak már meg, mert meghalt a szülésnél, mert nem ért oda a mentő, mert rossz kórházba vitték, mert nem volt éppen elég orvos, mert stb. Ők valós népírtók, nem csak egy 20-22 éves viccet írtak le. Legyenek kitiltva azok, akik a rendőröket lenézik, mert a rendőrviccekben megjelenő megalázó rigmusok szinte már súrolják az alsóbbrendűség fogalma mögötti tartalmat. Legyenek kitiltva azok, akik bármilyen formában (akár viccben is) valakinek a baját, halálát írják le. (Pl halott nyugdíjasok, söketek/vakok/fogyatékosok, zsidók, csecsemők, anyósok, stb... - mert ugye ilyen viccek is vannak.) Ugyanis a felsoroltak is minden bizonnyal valamilyen népcsoporthoz tartoznak. Szeretném kérni, hogy ezek után legyen kitiltva mindenki, aki bármilyen formában bántalmazza például a fehér magyar lakosságot. Mert szerintem az is egy nép... Egy az egyben letiltom az összes létező vicc topicot, mert nem veszek részt az egyoldalúságban. (Gondolok itt arra, hogy a zsidókat nem lehet bántani, mert az rasszizmus, a katolikusokat meg ugye jóformán már illik bántani... Mert milyen vicces dolog is állandóan homosexuálisnak meg pedofilnak beállítani keresztény vezetőket, hittérítőket, hitoktatókat, papokat. Nem lehet bántani a cigányokat, mert az rasszizmus, de az átlag magyart lehet bántani. Sőt, szinte már kell is. - Jó pénda erre az anyós vicc. ) Úgyhogy rendben, felfogtuk, iylet nem lehet csinálni. Akkor ezek után súlyosan kikérek magamnak mindent, aminek negatív tartalma van a kereszténységre, vagy a magyarságra nézve. Innentől kezdve személyes sértésnek veszek minden ilyen megnyilvánulást, és ez az elfogadott szabályokba is tökéletesen illeszkedik. |
Quote:
|
Quote:
|
Szavazzatok:)
http://bimmbimm.hu/szavazo/ |
Quote:
http://www.szerkeszt.hu/teszt.php |
Izenem mindenkinek,akit érint, hogy MSN-en nem vagyok elérhető egy ideje és valószínűleg nem is leszek még egy jó ideig,aki keres, az skype-on megtalál!
|
Tsobi!
Hova bujtál? |
Quote:
|
Üzenem a SZIKISZI-s tanároknak, hogy ha holnap nélkülem elmerik kezdeni az info versenyt, rosszul járnak :D
|
A legjobb fejet keresem, nagyon fontos!
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
És ma kiderült, hogy erős is vagy!http://media.bithumen.ru/img/smilies/strongbench.gif |
Quote:
|
Tsobi kapott egy pü-t! privát üzi :cool:
|
Tsobikám kerestelek :)
|
Tsobi, Tsobi vigyázni kell a bébisintérekkel :D:D:D:D:D:D
|
All times are GMT +1. The time now is 10:22. |