![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
(remélem ennek nincs köze ahhoz, hogy angolba nem tudok belépni:P.. igen, énse:).. Rossz! Beteg Vagyok!) |
Mér' ne tudnál?
|
Quote:
|
ha benne van a súgóban ez, akkor elnézést. én sajna nem találtam. :(
szóval arról lenne szó, hogy megtámadok valakit, akinek a státusa nem mf, de nincsenek szövijei. később észreveszi, hogy megy sereg felé, és átváltja a státusát mf-re. ez esetben az mf bónuszt kell számolni? a súgóban csak ezt találtam meg: "Ha például látod, hogy országodat támadják, és ekkor a szövetség 3 tagja elmegy szabadságra, akkor az semmi védelmi bónuszt nem fog eredményezni, mivel a támadás indításának pillanatában szövetségeseid még nem voltak szabadságon." |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
A helytartónak kutya kötelessége eladni a katonát ha az nem fér el és be van ikszelve hogy eladja. Csak a gyengébbek kedvéért akinek nem tiszta mondok egy példát : Kötök egy szerződést egy vállalkozóval, hogy a házamra tegyen tetőt, és oda van írva a főlapon (helytartó) hogy "vállalom hogy megcsinálom a tetőt xx időpontig." Idő letelt, azt mondják készen van, megyek a házhoz, látom hogy csak a tető fele van meg. Mondom most maguk vakok vagy mi? Erre vigyorogva azt mondja az egyik okos, hogy nézzem meg a függelék apró betűs részét (súgó/faq), amiben ott van, hogy 50%-át csinálják csak meg. Hát nem agyonütöm? De. Magyarán, ahogy elmondtam, egy fő funkciót nemlehet nem működővé tenni csak azért, mert valahol le van írva hogy nem működik. Azért ennyi minimáls ismerettel rendelkezni kéne. Az nem mentesít alapvető ismeretek alól hogy ez csak egy játék. Tehát a fikázások helyett jó lenne ezt a hibát kijavítani, de minimum a helytartó oldalára odatenni zárójelben hogy "ez nem vonatkozik a frissen kiképzett katonákra". Egy hetet adok ennek a hibának valamilyen módon történő kijavítására, ellenkező esetben mondom a címet hova lehet visszautalni az általam befizetett pénzt. |
Quote:
|
tényleg, ez érdekes! volt már olyan, aki perelt, hogy visszakapja a vip árát?:)
|
Quote:
Arról nem is beszélve, hogy nem zsákbamacskáról van szó, pontosan ki tudod előre próbálni, hogy mit fog a helytartó csinálni. Ha úgy döntesz, hogy nem tetszik, nem használod. :) |
Az hogy ugy vette hogy fikázom meg tudom érteni, hiszen ha 2szer nem fogta fel később se fogja, de hogy Atiék hogy be lettek fenyítve!:D
Ati a multkor nem vettem észre hogy már hazaért a kati a piacról és tökre sokkolva voltam egy fél napig mert éppen akkor nem voltál gépnél /vizsgadrukk volt éppen:o /! Szóval mondom a számlaszámot ahova a hod egyhavi teljes bevételét /szponzorok meg esemesek meg minden/ lehet utalni! 1órát adok! *kemény bürokrata arcot vág* :D :D :D :D :D |
Quote:
|
kép nincs de azt tudja hogy mindig sípol hogy melyik csopiban van kv és hajnalban akkor ébreszt mikor hazaér a cucc a piacról:D
|
Quote:
(Vajon miért szoktam én folyton elbukni a gabonapiaci manipulációimat, nem is értem :D) |
Quote:
Maradjunk a te tető építő vállalkozód mellett... Neked biza készen van a tetőd teljesen eleve (nincs férőhelyed abarakkban) és a vállalkozót meg arra akarod rávenni, hogy erre a tetőre húzzon rá még egy adag tetőt (bejövő katona képzés)... szerinted hova küldene téged pld az én egyik ÁCS és TETŐFEDŐ vállalkozó barátom, mikor ezt megpróbálnád előadni neki?? Amúgy a példát amúgy is sántít, mert itt mennyiségekről van szó... vagy, hogy jobban értsd: Ha tele van a barakkod, akkor az újoncokat, akiket te ki akarnál képezni (mert ugyibár még csak most képződnek!) nincs hova szállásolni, tehát ők eleve szépen elmennek haza azzal (akárcsak az egyetemeken), hogy túljelentkezés miatt nem kellettünk... míg a picról hazatérő sereged már egy jól kiképzett egységekből álló karaván, akik visszaérnek és látják, hogy nincs hova lefeküdniük és ekkor a helytartó szépen azt mondja, hogy gyerekek, nektek itt amúgy sincs hely, úgyhogy húzzatok vissza a rabszolga piacra. Arról már nem is beszélve, hogy szerinted melyik normális civil menne el katonának úgy, hogy odaér, nincs hol aludnia és közlik vele, hogy jól van, akkor a felavatási ünnepség után mész a rabszolga piacra...? |
Ati meg lett a problémámra aválasz, zone alarm vmiért nem engedi a queosia honlapját megnézni,az ithoni és a kolis gépemen se......de legalább már tom mi a baj
|
Quote:
|
sztem vmi frissétésbeli gond,de megoldom,de már legalább tudom mi a rossz!ez pozítívum
|
Quote:
|
ilyenek néha önkényesen betesznek használt honlapokat a tiltólistára... azt kell ellenőrizni ( kiszedni a banned site-okról)...
Vagy beállítani a külön kérdés nélkül engedélyezett listára... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Hülye kérdés, de anarchban is 4 tagból állnak a szövik???:confused:
|
Igen
A különbség annyi, hogy mind a 4 ori lehet a tiéd, és nem pakolnak tovább sehova:D |
oh köszi:)
még egy hülye kérdés, itt azt is lehet kérni valahol hogy lejebbüssenek, ugy 500 hekivel???persze csak akkor ha már megvan a top kör:P |
Quote:
|
akkor majd elgondolkodom a dolgon:)ha eljön az ideje:rolleyes:
|
Sok sikert hozzá:)
|
lenne egy rövid kérdésem, a queosia-ban mikor lehet piacra menni, mert Bp-i időre vagyok állítva, de éjfél után még nem enged ki a piacra, sőt 1.18kor sem, asszem akkor van a körváltás...szóval a queosia-ban mikor lehet a nap első piacozását nyélbeütni?
|
Quote:
|
és ez így is marad? mivel hajnal 2-ig nem mindig maradok fent, és már megszoktam, h éjfél után van a piacon áru, így meg marad az, hogy kimegyek napközben, amikor soxor csönt üres...
|
Quote:
|
akkor ez a londoni óra -1 óra ha jól értem
|
Quote:
|
és ezt valahol kiírja a queosia? vagy akkor mire állítsam be az időzónát, hogy a pontos időt mutassa a játék szempontjából?
|
All times are GMT +1. The time now is 17:19. |