![]() |
Quote:
és azpont arra az időre fog esni, amikor mennek rá? esetleg előre szólnak neki? vicc... |
Quote:
|
Quote:
hallottál olyan mf oriról, amit nem intéz el egy szövetség?? :eek: :eek: |
Quote:
40%+5% hadugyi bonuszod is van. nem tudtad? |
Ati rosszul lett inditva ez az egész, két külön topic kellett volna, az egyik az A szintre, a másik az alsó 4-re.
A többséget jelenleg nem érdekli a császári szint, de valaki mindig elörángatja, hogy a 35% tornyos elfet nem lehet beverni, meg, hogy nem tudja szegény orkjával feltenni a védelmet, és a többi hülyeség, hisz aki ilyen gondokkal küzd, annak nem jelenthet problémát megoldani a gyujtogatást, ott a klánraki, meg az egyéb huncutságok. Ugy tünik azt vagytok képtelenek megérteni, hogy az alsó szinteken, nincsenek bunker elfek!!! minden igyekezet arra magy el, hogy a teki védve legyen, mert hiába a toronybonusz, ha csak 40 ijjász fér bele. nem maradnak elfek csak mutatóba, mert az óriás leártózza, a félelf ellopja, és utána mindenki simán beveri. Mert megtehetik. az elf mostantól a szabadság gomb mellett, legfeljebb magához nyulhat, ha másból nem értetek. |
Quote:
Ütni nem nagyon fog, varázsolni sem, és tolvajkodni sem, valóban ideális szövetséges lesz. (Direkt örülök, hogy a mostani szövetségemben én vagyok a vezér, így nem fognak kirúgni a srácok, "haszontalan elfje, húzzál innét" :D) |
Quote:
|
Quote:
legyen elég, hogy napi 1x belépjek , ne tudjon beütni senki, de ha beütnek véletlen tudjak neki bármikor ártani 2x annyit , úgyhogy alíg vagyok gépnél, hogy máskor ne akarjon beütni nah ez vicc |
Quote:
Elfnél ez kicsit nehezebb... |
Quote:
De megint: kitaláltuk, hogy az elf egy magányos tamagocsi faj, napi 1 belépéshez. De mit ad Isten, pont akkor nézek be, amikor a balek betámad, és lazán visszakísérem, tiszta sor, hogy ez eddig miért nem jutott eszembe... |
Quote:
nem az elf a hadisok vagyalma. nem jellemzo, hogy a hadisok az elfekhez jarnanak pusztitassal moralt novelni. elfkent jobb helyzetben voltal amig tavolrol gatlastalanul arthattal es lophattal. nem ingyen van am a liftezes. |
Quote:
|
Quote:
csak infoszerzésen kivül mire jó az elf szöviben? mert már arra sem igazán (infoszerzéshez térkapu nyitás kell, azzal a 9%al nagyon hamar lemegy a készültség) ha megmondod, hogy miért hasznos egy elf szöviben (most tekintsünk el az 1/As kajatermeléstől, és csak alsó szintekre nézzük), akkor átépülök annak megfelelően, és nem írok ide többet |
Quote:
Én mfként többnyire tartok némi lovat is az ilyen esetekre... |
ráadásul azt is vegyétek figyelembe hogy ugyanannyi kocsmánál a fél-elf bebukik az elfnél még ha egymás melett is vannak..., de az elf jóval nagyobb védelemmel rendelkezik és variban is védettebb... úgyhogy szöviben is van olyan jó mint a fél-elf... én ezekután is inkább elf párti leszek szöviben...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
És "némi lóval" máris nem vagy betonelf, ráadásul értelmes ember nem támad ki mindenével, hogy néhány lovaccsal visszavághass neki. |
Quote:
;-) én is megrémültem, mikor TDK azt írta minden elf magáhúz nyúl, azt hittem bekapcsolva hagytam a webkamerát :DDDD |
Quote:
szerintem minden fajnál van olyan játékos, aki keveset van fent! Na és? akkor neki már ne is legyen joga válaszolni egy támadásra? Tehát aki kevés időt tud itt lenni, az nyugodtan tűrje, hogy verjék? Te nem teszelmeg mindent az országod védelmében? dehogynem... És ehhez felhasználsz minde eszközt... ha ez at, hogy ártózz,akkor ártózól, ha lopás akkor lopsz, ha hadizol, akkor had... aki elf-et válaszott fajnak, az azért tette ezt, mert tetszett neki, mint faj de akik a támadásokban élik ki magukat, azok meg azért lettek ork-ok, mert ők a legmilitánsabbfaj.. de akkor most büntessük az ork orikat is, mert ők meg szinte bárkihez gond nélkül begyalogolnak?! mekkkora szemétség.....:) |
Quote:
|
Quote:
Mellette, ha már békés fajnak tekintjük nem lenne szabad például a bányákra 30% maluszt tenni, vagy hamár ártani nem tud legalább a haszonszerzéshez legyen valami kis joga. |
Quote:
|
Kiálvány az ELF-ekhez!
5-2 szintig óriásként likvidáljuk az összes orkot+félefet! Az 1A-ban + jöhet bárki, aki tud. Ennyi |
Quote:
|
Quote:
Azt ne feledjük, hoghy még csak elméleti a pánik, leaglábbis még nem látom, hogy az elmúlt 10 órában halomra ütötték volna őket. |
Quote:
És mint említettem, nem csak az az ori lehet kitámadva, aki éppen téged üt. Van erre megfelelő varázslat, amire még málusz sincs! :) És mindamellett, ha valaki engem elkezdene azért ártózni és tolizni, mert bevertem, akkor már megint csakazértis hozzá mennék földért. Neki biztos jó üzlet. :) |
Quote:
|
Quote:
vagy szerintetek ez is csak 1/a ra vonatkozik??? |
Nem hiszem hogy az elf halomra lesz ezután ütve, hisz nem teljesen egyszerű bántani őket...
De a 4L-es elfem faját azonnal megváltoztatom lépés után... Igaz, hogy békés tamagochi faj, ahogy Ati is mondta, de hogy egy nyomorék, életképtelen gnóm varisnak se tud ártani, ha az kipécézi magának és ártózza?!!!:confused: :confused: |
Quote:
azt mondtam, hogy tisztes tavolbol szinte buntetlenul lopkodhatja folyamatosan a tekit. |
Na, ehhez most már muszáj lesz hozzászólnom. Már három éve Hódítózok, az első országom még mindig elf (na jó, 5. szinten még ember volt), és varázsló (valamikor még meggömbözhetetlen varázsló :) ), szóval szerintem elmondhatom, hogy ismerem egy kicsit az elfeket.
Ötszörös rúna: Ezzel semmi bajom, sztem egy normális varázsló megtermeli magának a szükséges rúnát, ha mégse, akkor ott nagyon elnézett valamit, meg sztem egy elf amúgy se a nap 24 órájában renget mindenkit (én legalábbis soha nem tettem még ilyet). +3%os fáradság ártó varázslatoknál: Na ezt már kicsit soknak tartom... Nem azt mondom, hogy tüntessétek el gyorsan, hanem inkább azt, hogy ne legyen ennyi. Ha nagyon a mompromisszumra jalok, akkor azt mondom 2%. Egy esetleges szöviháborúban a varázsló dolga természetesen a felmérés, ezek után pedig jöhet egy kis ártózás. Szerintem ezzel a +3%al az lett elérve, hogy az elf nyom két rengést, aztán néz mint a vakegér, mert várnia kell kb négy kört, hogy ismét megtehesse ezt. Jó, rengésnél ez annyira nem drasztikus, de a tolvajok felfedése most felment 3%ról 6%ra... Ez feleannyi lehetőséget jelent, vagyis egy tolvaj könnyebben kikezdheti szerencsétlen varis elfet. -80%os eredményesség nem haszonszerző akciók esetén: Nos, én bizony ezt is sokallom Eddig miért is volt jó egy tolis elf? Elsősorban gyújtogatásra, gyilkolásra kiváló volt megítélésem szerint, a szokásos tekercslopás, meg hasonlók mellett. Most mire jó? Szokásos tekercslopás... Amire jobb esetben bármelyik ori képes, ha talál megfelelő célpontot. Akkor most minek specializálódjon erre egy elf? Ha meg mondjuk hadis egy elf, és kifog egy beteg orit. Akkor honnan szeri be az elhulló embereket? Hisz alig lop valamit szerencsétlen, kevés a tolija, és akkor mgé ez is? Itt kompromisszumként 50%ot mondok! (Elnézést, ha valaki ehhez hasonlókat felvetett ma, de hétfő van, nagyon későn érek haza, fáradt is vagyok, és akkor még olvassak is el 60 oldalt, ami pedig egyre jobban gyarapszik, miközben olvasom...) |
Quote:
|
száz szónak is egy a vége...
lehet itt pró és kontrázni, úgyis tesznek a véleményünkre... ez az igazság... meg azzal, hogy az a sokezer elf orival, ha jólemlékszem Ati 10% körüli számot írt, aki eddig sokszáz órát beleölt a játékba, nem csak napi egy belépéssel, fizették a VIP-et hónapokon át, most ki lett b....a, bocsánat, de ez az igazság... lehetne csomagolni a véleményt szebben is, attól még az marad ami... minden kaján emberke gondolkodjon el azon, hogy Ő mit szólna, ha holnap az Ő országból vennék el azt, ami megtetszett neki az adott fajban... |
Quote:
de akkor egyáltalán minek oda elf? csak az éplistákért biztos nem, mert a 3 óriással csak meg tudtok gömbözni bárkit, nem? meg az óriásokkal télleg átvesztek mindent az elftől (szerintem egy szöviben az elf legalább segítse tolikészültség lehúzásában a varist, de nálatok 3 óriás is van, ezért nem kell segítenii) de szerintem ennek ellenére egy elf-et már nem nagyon vesznek így be szövibe.. |
Quote:
Már bocs, de igenis ideges vagyok. (bár én vagyok a hülye, mert tényleg csak egy játékról van szó, de annál több időt és energiát pazaroltam már rá...) |
Quote:
|
Quote:
-értelmes elfhez ki kell támadni mindennel, vagyis az "értelemes" támadód bukik is -az elf tudjon cserélni "némi íjat", "némi lóra " ... -tudsz annál ideálisabb célpontot, AKÁRMILYEN FAJJAL, mint aki épp nincs gépnél? |
Quote:
nekem az elf csajok :P |
Quote:
az elf sokkal stabilabb egy szöviben mint egy fél-elf, egy erős hadis szövi, pár kör alatt lepusztit egy fél-elfet hogy megmukkani sem tud, egy elfnél ez neccesebb, hosszadalmasabb... |
All times are GMT +1. The time now is 14:43. |