![]() |
Quote:
|
Quote:
Mindenesetre nem tudom miért kell ennyire személyeskedni. Persze fogalmam sincs mi van a háttérben, de nem is érdekel. |
Quote:
Jaham :) Akkor visszavonva. Quote:
De szerintem a szokásos, ha nem megy a játék valahol vissza kell ütni. Személyeskedés a gyengék ismérve, és mielőtt valaki belém kötne emiatt, én se vagyok mindig erős. Csak általában :D |
Quote:
persze, csak ha van vér hozzá köszönöm! |
Quote:
|
Quote:
Mert ha szemtől-szembe harcolsz valakivel, akkor éppen hogy gerinces leszel, és nem hol-mi csúszó-mászó. Valami jobbat kell kitalálnod ha az akarsz lenni :) |
Quote:
|
Quote:
Tehát feltételezhetően kioperátatad te is hisz ezt írtad.....:confused::D |
Quote:
Maradjunk annyiba nem azért nem írom meg az országom nevét és számat mert félek tőled vagy meg nem nyiltan játszom hanem mert ezzel a szövetségeseimmet is veszélybe sodrom... Hisz hiába vagyunk mi 4 -en ti 3 -4 szövivel lenyomtok bennünk ... |
És másokat gyanusítgatni miért kell?
Tegnap én keltem ballábbal, ma remélem, hogy Te, és holnapra elmúlik ez a hozzáállásod. |
Quote:
|
Quote:
Így lehet vicces is, de amúgy csak sértő, és ahogy Ati írta személyeskedő. Ezek után elég érdekesen hangzik eme korábbi beírásod : Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Az hogy Te annyiszor kerültél anarchba és hogy szinte minden arénába új országgal indulsz ez nem hiszem hogy pozitív " figurává" tesz..... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
asszem, eddig senki nem panaszkodott azok közül, akikkel dolgom volt, hogy más segítséget veszek igénybe a szövijeid meg sajnálom, hogy ilyen van köztük, mint te... de bármikor csinálhatjuk 1-1 is, nem gond... semmi gond, ha nem árulod el magad, de akkor meg ne sértegess köszönöm |
Quote:
én speciel B-ben 3 hete semmit nem teszek, csak várok a körre K-ban meg nem is vok :) |
Quote:
Bár, ha 50* mészárlom :) |
Quote:
|
Nem nagyon akarom én ezt a témát folytatni, különféle spekulációkra, és tündérmesékre alapozva vádolni valakit. Meg sértegetni azért, mert neki nem megy úgy mint a másiknak.
Ezekkel vitába szállni se érdemes, mert értelmeset úgyse tudnak mondani. Ellenben tegnap különféle egészségügyi problémák miatt, sok időt kellett tartózkodnom a mellékhelyiségben, és emiatt agyalgattam valamin. És erről kérem véleményeteket. Mi lenne ha a végső eredménylistában, megjelennének azok az országok is, akik itt voltak a játékban, játszottak is, csak valamilyen oknál fogva kiestek a játékból. Nem lenne a végén olyan szánalmas az a 10-12 ország aki marad a végén. És talán több embernek lesz kedve játszani. Lehet tök hülye ötlet, de értelmesebb erről beszélni mint, ki milyen ember vagy játékos. |
Ennek már semmi köze az Arénához!:rolleyes:
Pool mintha nyitottál volna egy topikot: Ne OFF-oljunk máshol, ezzel a cimmel?!:confused: |
Quote:
Quote:
|
Quote:
Szerintem más, az hogy egy nyílt fórumon ócsárolsz valakit,vagy megírod neki személyesen. A kettő között különbségek vannak! Azért írtam magán levelet, hogy ne itt folytassuk. De látom neked mindenképpen közönség kell. Gondolom azért, mert magán levélben a hazugságok nem nagyon hatnak meg senkit :) Quote:
Sokkal inkább idevaló írás, mind amiket te írogatsz! És nincs mit!!! |
Quote:
Én felvállalom a véleményem itt a fórumon is, Te meg itt adod a szépet, meg a jót, aztán privátban meg. .:D Quote:
Akkor beszéljétek meg itt a fejlesztéssel kapcsolatos ötletedet, aztán majd újra a fejlesztések között. .:D |
Hagyjátok már ezt, vagy ott a topicom a ne offoljunk máshol :)
A lényeg, hogy pörög az Aréna, nincs ellenfelem :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
De valahogy nem látom az eredményt :D |
Ne szóban gyepáljátok egymást hanem az arénában, ahelyet hogy a 10. helyen lévö icipici országhoz jártok le földért :)
|
Quote:
még ha a 14.-et írtad volna |
Hely # Országnév Érték
1 553158 Jetilábnyom 15.804 2 610870 Bob bá visszatért 15.525 3 160521 Pool 15.020 4 550999 Runner 14.963 5 485399 azország 11.435 6 354142 kecsek 10.878 7 411732 Freedomland999 10.725 8 570264 Kornélia 10.621 9 16 Füleslandia 10.483 10 439476 GSX Colonia 9.597 11 291108 Kisértet 8.172 12 251277 TheShadow 6.658 13 349446 Ferrokov 4.144 14 603179 Apollo13 2.104 0 Egyes országok aktivitását nézve hétvégére 10-en maradunk. Unalmas második hónapnak nézünk elébe ha nem történik valami. |
Quote:
Akkor nem lenne unalmas a második hónap, az tuti :) ui: persze úgy értem, hogy akkor onnan folytatjuk, nem pedig lebontással abbahagyjuk :) |
Quote:
|
ti kezditek a bontást :)
|
Quote:
|
Ha mindenki vállalja (és be is tartja) akkor én benne vagyok :)
|
mivel nem ugyanannyi hekin vagyunk úgy gondolom hogy csak idő kérdése és hasonló állás alakulna ki mint most :(
lehet most magam ellen beszélek:confused: |
ugy lenne igazságos ha az első négynek a bányát is el kellene bontania :)
|
All times are GMT +1. The time now is 15:13. |