![]() |
Quote:
nem szeretek senkitsenem :D |
Quote:
|
Quote:
:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
hát én bemerem vallani,meg te is:D |
Quote:
várjuk a többiek jelentkezését is :) |
Quote:
de mindig azt vallottam,hogy mindegy,hogy utál vki vagy szeret. a lényeg,hogy érezzen irántam vmit:D |
Quote:
|
Quote:
hát lehet téged utálni? :D Pumcsi aszondaná igen, de ő hibás :) |
Quote:
|
Quote:
Gio-nak még úgysincs pirosa :D |
Quote:
|
Quote:
anucim,hát vkitől nekem is örökölnöm kellett ezt is:p |
Ez meg mindig a talihoz ill. az ott megjelent tarsasaghoz kapcsolodik? :)
Bar asszem jobb ha nem nyilatkozok, sott... a legjobb ha nem is kerdezek :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
:D :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
hát én már mindenen:D |
[quote=teapot;89418]hát én már mindenen:D[/QUO
Nevess csak Tea..Zsáni, te meg ne mérgelődj! Puszi minden lánynak, a fiúknak kézfogás.. |
[quote=edu;94097]
Quote:
[quote=Zsáni;94102]
Quote:
|
[quote=edu;94305]
Quote:
|
[quote=edu;94097]
Quote:
addig is csendben vagyok,mi?:p |
[quote=teapot;94523]
Quote:
|
[quote=edu;94585]
Quote:
|
[quote=Zsáni;94605]
Quote:
|
[quote=Zsáni;94605]
Quote:
na niddamár ki pittyeg itten :p :p :p |
[quote=edu;94585]
Quote:
hát,tudom,csak gondoltam,had ovassam má:D |
[quote=edu;94647]
Quote:
biztos :D :D :D :D |
Nah szép napot :) Hazavagyok. Azt igértem személyre szabottan is véleményezem a talit illetve az ott megjelenő emberkéket. Nos nem fogom :D
Ennek több oka is van ami közül csak 2őt említenék: 1. Technikai okok végett bizonyos dolgok eléggé hiányosan jelennek meg emlékeimben :D 2. Nem szeretnék senkit megbántani azzal, hogy nem véleményezem számára kedvezően (negatív véleményről szó sincs, mert olyan nem volt) vagy egyáltalán nem véleményezem az 1. pontban említett ok miatt. A silány emlékeim között úgy érzem azért 5 embernek külön köszönettel tartozom és 1 embertől elnézést kell kérjek. Ez az ami biztos. * Mónika :) Aki ágyba hozta a KV-t + a fácsillt és meg is etetett ráadásul még táncolt is velem :D Köszi ! * Puma :) Aki a söt hozta az ágyamba, ami kissé sáros volt, de attól függetlenül jól esett valamint telefonos instrukcióinak köszönhetően odataláltam a talira :D Köszi ! * Tejuska :) Aki többet foglalkozott a réceg fejemmel, mint azt megérdemeltem volna :D Köszi ! * Lopi :) Aki elvitt a ... asszem Hév-nek nevezik azt a valamit... szal oda. Valamint az instrukcióinak köszönhetően minden nehézség nélkül eljutottam a nyugati pályaudvarra :) Köszi ! * Gyula :) Aki meghívott a talira és aki nélkül mindez nem jöhetett volna létre :) Akitől elnézést kell, hogy kérjek az Gárdi pajti :( Igértem valamit amikor telón beszéltünk és ezt nem tartottam be :( Elfelejtettem wazze :( Remélem azért különösebb gond nem származott a felelőtlenségemből. Nem szeretném részletezni... sztem tudod miről beszélek. Bocsnat :( Nah röviden ennyi. Ha sorba kéne vennem kivel mit, mikor, mennyit, hogyan stb dolgot csináltam beszéltem soha nem lenne vége. A fotók önmagukért beszélnek :) Szerencsére a legbrutibb jelenetek vagy nem lettek lefotózva vagy nem kerültek be :p Örömmel megyek legközelebb is, már amennyiben hivatalos leszek :D |
Akitől elnézést kell, hogy kérjek az Gárdi pajti :( Igértem valamit amikor telón beszéltünk és ezt nem tartottam be :( Elfelejtettem wazze :( Remélem azért különösebb gond nem származott a felelőtlenségemből. Nem szeretném részletezni... sztem tudod miről beszélek. Bocsnat :(
Örömmel megyek legközelebb is, már amennyiben hivatalos leszek :D[/quote] nem kell ezért bocsánatot kérni:p semmi gond ;) az a lényeg h láttam végre a bucidat :p és persze buliztunk egy jóót :) nyárra valszeg terveznék egy talit de még foggalmam sincs h mikorra mert még nyakig ülök a ...... ugyhogy időbe megtudja miondenki! oda hivatalos lessz mindenki :D :cool: :rolleyes: |
Quote:
hát tény mi tény,legközelebb jól fejbe is verlek,amiért néha,párszor, na mindegy,a lényeg a lényeg,hogy aki nem érdemli meg egy picit sem a teját,azzal a teja egy picit sem foglalkozik,na olyankor veled sem foglalkoztam,de persze uccse emléxel rá,mert...:p :p :) |
Quote:
|
Zsolti, én köszönöm hogy eljöttél, és elviselted a társaságomat :)
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Stefibá... csak gartulálni tudok :) |
All times are GMT +1. The time now is 11:55. |