![]() |
Quote:
további jó eszmecserét! nem szeretném, hogy miattam zárják be a topicot...:cool: |
Quote:
|
Legnagyobb egyéni foglalás tegnapról a 4. szinten:
2007-06-19 21:20:19 Tuvalu (#3490) elfoglalt 212 hektárt Elkapom a grabancodat! (#355763) országától. Na ezért nincs értelme ezeknek a topikoknak... |
Quote:
Na gyerekek, azt hiszem ez már nagyon durva. Nagy gáz, ha az első 10 személyiségű ország anarchba kerül a 3/G helyett? :-/ |
Eddig hányan kaptak valamilyen büntetést földleadás gyanuja miatt?
Én egyről hallottam. Egy régi játékos gyanus ütése után Ati a foglalt föld egy részét elvette tőle. De ezt is csak hallottam az érintettől... |
Quote:
Az egyértelmű eseteket legalább büntetni kell. Látom itt van épp 2 érintett, kíváncsian várom a magyarázatot, mielőtt repül a két ország anarchba, bár nem sok esélyt látok arra, hogy ez ki legyen magyarázva. |
Oh, mikor is készult el a foldleadas bejelento lap, kedves Ati?
Mikor is reagaltal egyetlen foldleadassal kapcsolatos support bejelentesre? Mikor is tetted at ezt a rovatot az altalanos beszelgetesek rovatba? Ahogy én innen látom Tuvalu szépen beverte aki felette volt... nem latok en ebben semmi szabalytalant, max kicsit erkolcstelen egy hirtelen tamadas. De még ha szabalytalan is volna... vagy alkalmazod mindenkire, vagy senkire. En azert kicsit nevetségesnek érzem a szituaciot a nevedben is. Amennyiben " " -ben volt az elozo kijelentesed és egyszerü poennak szantad, ezesetben mea culpa. Maradok tisztelettel: NonS |
Quote:
Pontosan nem tudom mikor tettem át a beszélgetések témába, ha érdekel, akkor megnézed a beírásokat, és kiderül belőle, hogy mikor lett javaslatból általános személyeskedés. Akkor tettem át. :) |
A flegmasag sok esetben jo fegyver, de a sajat nemtorodomsegedet oda nem figyelesedet, mikor hetente van egy foldleadas sorozat azt nem tudod kimagyarazni. És csak egy teljes kronikat kene nezned naponta egyszer minden csoportban, nem sok munka nemdebar? ( Arrol nem is beszelve ha kapsz rola bejelentest... mindenki ejt ra magas ivbol. Nem tudom mi volt a szituacio pontosan, nem is erdekel. De ha nem sertelek meg a velemenyemmel keves kovetekzetetlenebb embert talalok mint te, nem csak a jatekban, barhol mashol is.
Mérhetetlenul zavar ez a lekezelo, elhessegeto stilus amit alkalmazol. a teremburajat. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Sok esetben nem lehet egyértelműen kimondani a szándékosságot, bármennyire is mindent látonak képzeli magát néhány ember, és bármennyire pontosan tudni véli, hogy ki mikor milyen egységeket tett a piacra, mikor vette észre, hogy egy vadidegen országot egy másik támad, és tudta pontosan, hogy mikor volt gépközelben egy számára idegen ember. De amikor ki lehet jelenteni, akkor ne jöjjön már azzal, hogy mivel nincs minden bankrabló elkapva, ezért akit elkapnak, az se legyen büntetve, mert az nem fair... |
Quote:
|
Quote:
Naponta sokezer autós lépi át a sebességkorlátot, mégis csak töredékük van büntetve. Akkor ez jogellenes, és szemét dolog, hogy büntetik ezeket az embereket? Ugyan már. |
Quote:
(De ezt csak hallottam) |
Ati, azt hiszem én voltam az egyik megszólított, így reagálnék.
Való igaz, hogy részemről korábban volt némi ellenérzés Tuvalu irányában. És való igaz, hogy volt ilyen gondolat, hogy még véletlenül se juthasson fel, ezért majd leütjük. 2* be is ütöttük. Ezt a részét mindenki tudta, azt viszont bizonyára nem, hogy a harc közben napokon keresztül leveleztünk, elemeztük egymás játékát, élcelődtünk, stb. Így utólag be kell valljam az egyik legkedvesebb ellenfelemmé vált így Tuvalu, s utánna valóban szövire is léptünk, hogy ez jelenleg tart - e, azt nem tudom megerősíteni, ez infokiadás lenne a részemről. Azt szintén nem szeretném vitatni, hogy ez mennyivel egyértelműbb, mint más, nap mint nap történő kétes esetek. Még mindig azt mondom, hogy néhány ebben a topicban szereplő ötlet felhasználható lenne, s nem azon kéne filozni, hogy vmi megbeszélt, vagy nem az. Ha az ötletek bekerülnének a játékba gátolnák a földleadást, megelőznék azt. Bár ez (személyeskedés nélkül) eddig is elég sok ellenérzést váltott ki bizonyos, igencsak érdekelt csoportosulásban. Bizonyára nehéz lenne keresztülvinni, de talán hatásosabb lenne, mint a feltételezések, és vádaskodások. Azt hiszem ezzel mindenki egyetért, kivéve akinek az ellenkezőjéhez fűződik érdeke. |
Quote:
Tuvalu eléggé a figyelem középpontjában volt már régóta, elég figyelemreméltó teljesítményével, és mint első 10 személyiségű ország ezt meg is érdemli. Egy ilyen teljesítmény azonban nem ad senkinek felhatalmazást a megbeszélt ütésekre. |
írtam egy hosszút, de rájöttem h infokiadások vannak benne, így privát üzenetet küldtem.
|
Quote:
A játék szabályai szerint az egyetlen lehetőség Tuvalu számára a lépésre az, ha 1. Eddig nem is volt ezzel probléma, mert el akartunk lépni. Viszont egy kicsit ellehetetlenítettük azzal, hogy végül maradni akartunk Grabival. Megértettem a támadását, még ha különösebben nem is kultiváltam. |
Quote:
Mindenesetre elmentem ezt a pár hsz-t az utókornak. |
Quote:
Ettől függetlenül azt hiszem, hogy a "támadás" szó jelentése a legtöbb esetben nem egy kamikaze támadást jelent, ami már induláskor kudarcra van ítélve, de mégis sikerül. |
Biztos vagyok benne, ha Tuvalu anarchba kerül, azt mondaná, hogy igaza volt Atinak, mert szabálytalankodtam. Ennyire ismerem.
Védeni nem akarom, de magam részéről sajnálnám, hogy legrégebbi még aktív volt klántársam is abbahagyná a hódítót. |
Hozzátenném a fenti idézet csak egy ütést lát, azonban nem 1 volt, hanem 5.
Ebből 4 lepattant, s ez ütötte be Grabit. A további részletek azt hiszem már tényleg információkiadásnak minősülnének, ez azonban egy teljes krónikában látható esemény volt. |
Quote:
Mi ezzel a gond? :) |
Quote:
|
Quote:
Mellesleg ez meddő vita, a support másolja be milyen bizonyíték van arra, hogy ez megbeszélt támadás volt, mi a jele a JKSZ-nek (egyezik az IP....) ha bizonyíték nincs, akkor mindkét ország marad, vagy javaslom dobjuk ki a szabálykönyvet végérvényesen. Az eddigi 7 évem alatt megszámlálhatatlan számú csatában voltam tuti bukó fél és mégis nyertem mert az ellenfél nem vásárol, lekopott a tekije... sorolhatnám még ez önnmagában hol csalás? Természetesen ha van bizonyíték akkor mehetnek a zaciba, de az hogy 3-4 ember azt mondja ez tuti jksz volt az égvilágon semmit nem bizonyít. Spanyol |
Quote:
|
az jksz ha vkinek nem éri meg védeni a támadást?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Mellesleg az ILYET csinálás ezekszerint az, hogy ha Tuvalu nem fedez fel, vagy nem olyan orira megy ki aki harmatgyenge az már neki JKSZ? Hozzátenném, hogy én nem is ismerem őt, amikor láttam mindig ütöttem vágtam mert épkézláb orija sosem volt a srácnak, viszont ez a büntetés ellentmond a 7 éves gyakorlatnak is. |
nem tudom, ha szintet akarnék lépni és csak arra várnék, hogy a piacon kiáruljak mindent és közben jön rám sereg.. hát én sem védeném ki, ha nem veszélyezteti a lépésemet.. mert anyagilag nem éri meg..
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ha kimegyek valakire és ő nem kivédi a támadásom, hanem visszajön rám 4 sereggel igegemben kitiltatom JKSZ-ért majd. :) mától reszkethet aki csak fölöttem van Aban :) |
Quote:
|
Quote:
(különben is miért csak Tuvalu legyen büntetve kedves Spanyol??) Soha nem volt épkézláb orija? Erről van szó!! És most hirtelen aki eddig sereget nem küldött ki most csak úgy vakon 5-öt is? Na neeeee!! 7 éves gyakorlat: eddig az volt hogy mindenki megúszott mindent és több k hekis orik termelnek az alsó csopikban!! Ébresztő emberek!!! |
Quote:
Skypon folyt a vita az érdekellentétről. Ez után történt a különválás. |
Quote:
Megtámadlak 100 lóval, mert azt gondolom, hogy úgyis visszajössz rám 4 sereggel, totál üresen hagyva az országot, és a 100 ló be fog érni? Minden eset egyedi ilyen szempontból, nem lehet általánosítani. A résztvevő országok miatt nem hozok elhamarkodott döntést, most még nem történt semmi, bár egyelőre nem sikerült meggyőzni arról, hogy ez az ütés szükségszerű és teljesen szabályos volt. Valószínüleg a résztvevők sajnálatos "veszte", hogy ismertebbek, mint más játékosok, és nagyobb figyelem irányul rájuk. |
All times are GMT +1. The time now is 18:34. |