![]() |
Quote:
Én 18 körre küldtem el a második csapatomat, mert kv elött nagyon igyekeztem és ez lett a vége... Sajna nem néztem, hogy az 1ik szövitagom 18 körre van. Bár volt ideje 18 kör, hogy felkészüljön, de még így is sikerűlt!:D:D |
Quote:
|
sajna nincs róla semmi írásos anyagom ezért csak a szájhagyományra és emlékeimre hagyatkozhatom :D
egyik szintlépés alkalmával annyira siettem, hogy a piacon kint maradt fél milla teki, aminek akkori folyó ára kb 12mrd volt :p |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Nekem 2.400-ra jött ki:D |
Quote:
elvesztem a nullák közt:( |
haver baki, de én szivtam meg
szövibe támadás csak azt felejtette el hogy az egyik tag 38 kör felett van és nem vette ki a pipát:)) tetejében fullosan kitámadt, azaz mindenkitől vitte a felét mindez 200 hekin. Ö törölt én meg folytattam az 50%-al az utamat Elvige egy 2 körös támadás lett volna tetejében azon versenyeztünk ki küldi ki utso pillanatban a sereget na ja sikerült neki a 1 másodperc csak a kör nem volt jo |
Megesik ez még nagy, tapasztalt játékosokkal is:-)
|
Quote:
|
Több mint 100k tekercset sikerült vennem a piacon 20 arany áron, ezúton szeretném megköszönni a kedvességet :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Azért gratulálok.
Reggelre talán előkerül a gazdája a tekiknek:D |
Én nem is olyan régen vettem 1000ért 7k elitet a piacon, majd kiraktam 250milla haszonnal... :D
|
Szintlépett orival, lépés után 2 körrel szabira menni, 350 millával benn és alig valamennyi tolival.......:(
Majd szabi után 22 kör stressz, de nem lett gond:D:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
"A fellépés után 12 óráig nem fogsz tudni elmenni szabadságra. Ha szabadságra szeretnél menni, előbb tedd azt, és csak utána lépj szintet, amikor a fenti szinten már ráérsz foglalkozni országoddal.A fellépés után 12 óráig nem fogsz tudni elmenni szabadságra. Ha szabadságra szeretnél menni, előbb tedd azt, és csak utána lépj szintet, amikor a fenti szinten már ráérsz foglalkozni országoddal." |
Quote:
*rövid* |
Quote:
|
Quote:
De nem tudok rá magyarázatot... |
nekem is sikerült tegnap 260k tekit 250-ért venni:D:D:D
|
igaz ugyenekkor eladtam 260k-t is, picit furcsáltam is a dolgot, aztán esett le,hogy mekkora mázlim volt.
|
Quote:
|
Quote:
Szerk: Ja az csak a másik topicban derült ki :o |
Quote:
Quote:
Quote:
Értek én mindent :) Nem a piacos cuccosra reagáltam. |
Quote:
De ha csak később rakja el, akkor már 12kör után tud piacozni. És nem kell 22-őt várnia. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Összefoglalom:
Felléptem, eltelt 2 kör és ezt az orit tettem szabira egy másik helyett, nem várt 12 kört míg elment mert rögtön megpróbáltam belépni.... 22 kör után engedett piacra, amikor is 24 kör volt a szinten eltöltött körök száma..... Nem is néztem ezt a 12 körig nem lehet szabira menni dolgot a súgóban, míg Croissant nem másolta be ide..... |
Nem is annyira baki és nem is az hibám. Felléptem egy csopiba egy kis pénzel és úgy gondoltam azt variba tartom, mert a ht kirakja és nem kopik. Ahogy gyűjt mellé a pénz, mindig szépen melléraktam és mire megint lépni akartam addigra megduplázodott. Akkor nézem menniy a vari ára és látom kb fele annyi, mint amenniyért én vettem a hetek folyamám. Így tulajdonképpen ugyan anniy pénzem volt, mint amikor elindultam. Ezért rizikós egységben tartani a pénzt:(
|
úgy látszik a tegnapi hibám hiába tettem jóvá:( 1körrel lecsúsztam arról amikor visszajött a tekim:( hazajött a teki, kv-kor bekopott, és pont amikor belépek ez fogad:
Elloptak 0 ipari, 0 gazdasági, 262 mezőgazdasági, 287 lakáshelyzeti, 259 bányászati, 4.819 hadügyi, 10.407 mágia és 0 tolvajlási tudománytekercset! baromi boldog voltam, mert ebből volt még 16... és mindez nem történik meg, ha bekapcsolva hagyom a gépet, és nem kell megvárnom amig bebootol:( |
Quote:
|
Árak elgépeléséből, egységek elvándorlásából volt elég élményem, de a végén már mint speciális Hódos feelinget fogadtam, beletörődve, hogy sosem fogom megjegyezni, melyik a piacon a mennyiség, és melyik az ár helye.
Viszont az egyik legemlékezetesebb hülyeségem kb. négy-öt éve volt, még mindig vinnyogok, ha eszembe jut: Valamelyik ötödik szint topjában ücsörgünk a szövikkel, míg meg nem érkezett a trónkövetelő szövetség. Először üzenetben indult a társalgás, kb. "Takaroggyatok innen" stílusban. Vezérként én vezettem a diplomáciai tárgyalásokat ("takaroggyatok ti") az ellenfél vezérével üzeneteken keresztül. Már erőst pitymallott, eléggé zombi voltam az álmosságtól, de azért kidolgoztam szépen, hogyan mérünk csapást kedves ellenfeleinkre oly módon, hogy elmenjen a kedvük tolakodástól, és egyben erkölcsi diadalmat is üljünk, de nem utolsó sorban szellemi fejlődésük hasznára is legyen. Szépen elterveztem, hogy ki-mikor-kit-hogyan, és ha már úgy benne voltam az üzenetküldésben, a szövifórum helyett elküldtem az ellenfél vezérének, majd a jól végzett munka örömével fáradt testemet az ágyba vetettem. Mivel az üzenetbe beleírtam, hogy megyek aludni, meg majd délelőtt tízkor, amikor mindenki benn lesz még finomítjuk a hadművelet terveit, cseppet sem volt meglepő, hogy a kilenc órás belépésemkor mind a négy ori egy cseppet csapzott állapotban volt, mivel nem csak az ellen szövije gyalogolt át sorban rajtunk, hanem még két MF is ráugrott a koncra. A szövifórumon megjelent engem dicsérő jelzőket most a fórumetikettet figyelembe véve mellőzném. |
Ez most nagyon kellett nekem:(
A piacról hazatérő eladatlan áruidra szemet vetett egy rablóbanda, és a védtelen karavánt útközben teljesen kifosztotta. 285918 tolvajlási tudománytekercset vesztettél. |
Quote:
De legalább nem kopott be :p |
Quote:
Úgy voltam vele,hogy kit érdekel egy kis teki;):D |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 14:03. |