![]() |
Quote:
De a lényeg az, hogy miért kell nekem beszélgetni és megismerkedni emberekkel csak azért, hogy előrejuthassak odáig, ameddig normális esetben enélkül is el kellene jutnom? |
Arrakis, Xeper, Wand
Ha sárgadinnyét akarok venni, nem fogsz nekem mosógépet eladni Ha körbe akar forogni valaki, az nem akar A-t játszani, egyszerű, nem? Az volt a legjobb, amikor csak úgy simán 1000 kört kellett az A-ban tölteni, nem kellett top sem. Elszórakoztunk mindenféle hülyeséggel, és jól éreztük ott magunkat. Aztán mentünk tovább,mert az 5. szint jobb. Már nekünk. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Úgy látom hogy senki nem enged az álláspontjából.
A felelgetések helyett inkább összefoglalom a gondolataimat a fordulási feltételekkel kapcsolatban: B-ből A kikerülésével is lehessen fordulni, de így csak 2 fordulásonként járna a kék szám növelése. Ha van A-ban is országa, és a B-ből szeretne fordulni, akkor mindkét országgal teljesíteni kelljen a B-s ország megfelelő top%-ait. A-ból a fordulás tiszta sor, teljesítse a megfelelő top%-okat. Top %-ok: 2. személyiségért top 30% 3. személyiségért top 25% 4. személyiségért top 20% 5. személyiségért top 15% 6. személyiségért top 12% 7. személyiségért top 9% 8. személyiségért top 7% 9. személyiségért top 5% A megfelelő személyiségszámról lemondva kisebb követelménnyel is lehet haladni. |
Quote:
Nekem ez így megfelelne, ha kiveszed belőle, hogy az A-t meg lehessen kerülni:) |
Tényleg nincs sok értelme már ennek a vitának: eléggé jól kiveséztük az 1A-t, szerintem sokkal többet nem lehet elmondani pro és kontra, mindenki elmondta a véleményét és meg is indokolta, és úgy látom, egymást úgysem győzzük meg. Akik meg esetleg mostanában, vagy később csatlakoznának, szerintem kapnak elég sok gondolatot ahhoz, hogy dönteni tudjanak, ha egyáltalán szavazni akarnak.
|
Xeper, amiket írtál, nyilván jobbak, mint a mostani, de majd azért kiváncsi vagyok Ati véleményére.
|
Quote:
2, ezt miből gondolod? És ha így is van, az a jóember, aki forogni akar fogadja már el, hogy az "A" RÉSZE ENNEK A JÁTÉKNAK! S nem kívánságműsor, hogy de én nem szeretem.. Tessék már megérteni. :P 3, tényleg, az 5. szint nagyon jó, csak nmit szeretsz abban, hogy a sok rommá vert ori közt vergődsz, akikhez csak azért max 8 sereggel mész, mert több nem lehet?:SSS Monro ezt nagyon találóan fogalmazta meg! Ne ott kiskirálykodj a kezdőkön, hanem olyanok ellen győzedelmeskedj, akik méltó ellenfelek. Persze ha más miatt szeretnél 5. szinten játszani, mint pl az olcsó nyers, akkor az is felmerül, miért kell még egy ilyen könnyítés neked? Ennyire képtelen vagy a követelményeknek való megfelelésnek? Egyre antiszocabbnak tűnsz:D |
Quote:
Bár felőlem akár maradhat is kötelező az A, nekem is az a szimpatikusabb ;) |
Összefoglalom az elmúlt 40-45 oldalt:
"lehessen elkerülni az 1A-t, mert az csúf, gonosz hely!" - "ne lehessen elkerülni az 1A-t, tök jó buli az egész!" Remélem, helyesen fogtam fel a lényeget :D |
Quote:
ha hódítózni akarsz akkor regelsz a hódító nevű játékba. és ha ezen játék keretében fordulni akarsz akkor végig kell jáccani a játékot.. ha történetesen számítógépes játékokhoz hasonlítonm a dolgot, akkor olyan ez mint a pályák végén a főszörny. és bocs, ahhoz hogy a következő szintre lépj bizony le kell győzni ezt a fránya főszörnyet (és hiába picit más mint a pálya többi része, ettől még nem ismerek olyan játékot ahol ez kihagyható lenne..) Quote:
|
hmm. Wand, tudod éppen ennek a játéknak az adminisztrátora vetette fel, hogy a főszörny esetleg kihagyható, mert tudod rengetegen azt szeretnék
ezért beszélünk, és szavazunk róla |
Quote:
De az A kihagyhatóságával továbbra sem értek egyet. |
Durván személyeskedsz Arrakis folyamatosan, de azért válaszolok
nem azért szeretem az 5. szinteket, mert gyalázhatom a kezdőket, hanem pl. azért mert nincs végtelen pénze senkinek, nincs klánraktár, meg termelő törpe 4800 kőbányával, nincs pénzátutalás egy pár gombnyomással, hanem játék van |
Quote:
Ati nem tom hány bejegyzéssel ezelőtt írta, hogy ez nem lesz, azóta is ilyen, meg ehhez hasonló.. huhh, megyek vásárolok egyet. |
Quote:
Mi a csuda esélyegyenlőségről van szó? Hol? Melyik csoportban? Melyik játékban? Az életben? Nem mondom, hogy én ezt csinálom, vagy valaha is fogom, de lássuk már a realitásokat, s ne dugjuk a fejünket a homokba. |
Quote:
"elfogadjuk, hogy kell A-t játszani, de rettegünk töle, ezért ott könnyebb feltételeket szeretnénk!" |
Nah , mivel berugtam és ilyenkor remekül vág az agyam megpróbi ésszerű megoldást javasolni :D Nehéz lesz,mert máris fáj :D
Szerény véleményem szerint olyat kéne csinálni, hogy aki nem akar, annak ne kelljen az A-ból fordulnia. Mondjuk legyen a sikerélmény az, hogy feljut a B 10% ába és az ott eltöltött 336 kö után fordulhat A-s ori nélkül is. De!!!!!! Nem kap kék számocskát, csak minden második ilyen művelet után! Ezzel, ki lehet elégíteni azokat akik, utálják az A-t és oda nem akarnak menni. De mivel, az A csopi a játék csúcsa, és az oda nem kívánkozók szerint brutálisan nehéz, ezért legyen meg az A-ból fordulók privilégiuma az azonnali kékk számocska. Most be vagyok rágva, ugyhogy ha valaki számára értehetetlen a HSZ-om , holnap józanon módosítani fogom :) |
Quote:
|
Quote:
Ez a vita tényleg végtelen... :mad: |
Szerintem is értelmetlen. "A"-ba KELL menni. Nem kívánságműsor. Egyedül az lehet kérdéses, hogy mit kell ott teljesíteni, de amíg megy a személyeskedés illetve az "A" túlmisztifikálása, nem hinném, hogy nagyon haladna előre a megbeszélés.
|
Quote:
Össze is kerülnek nem tűnt még fel? :) És mi lesz velük? Felnőnek a feladathoz, mert nincs választásuk! És belőlük is elsők lesznek idővel, mert nem a nyavajgással foglalkoznak, hogy nekik milyen rossz, mert most kezdték és a többieknek mekkora az előnyük. |
Quote:
Ez a lényeg. Ha első akarsz lenni mindig akkor minden csopit élvezel! (kivéve ha már álmodból felkelve is megcsinálod) Ilyenkor van az,hogy jó játékosok elkezdenek számokat gyüjteni ahelyett,hogy játszanának. (felhívom mindenki figyelmét, hogy 1A-s játék közben is lehet számokat gyüjteni!) |
Quote:
|
Quote:
Kótai Misi is profi box világbajnok!!! És a boxtudása is azt tükrözi, mint az eredménye??? |
Quote:
|
Ezt bírom: hol azt olvasom, hogy az igazán jó játékosok az 1A-ban vannak, mindenki más, aki máshol játszik az dilettáns, vagy gyáva, aztán meg azt, hogy valóban, egy időn túl az 1A-ban már csak kapcsolatokkal lehet boldogulni.
|
Quote:
A reális (megtartható) helyezés mindenkinél más. Van akinek a top1-5 és van akinek a top30-100. Éppen emiatt kérdéses,hogy ezek az emberek a köztük lévő tudáskülönbség ellenére személyiségek kérdésében nincsenek egyformán mérve! Vannak az A-ban olyanok akik még a kiskék 2-esért sem fordultak le sosem, de hosszú ideje a top10%-ban vannak és fejlődnek. Közben mások már 7-8-9 személyiségnél tartanak, de a közelébe sem tudnak menni!!! |
Quote:
A kis kék 9 ha jól számolom cc. 5 év... Ezalatt én és a társaim 3x voltunk az 1A-ban topklán tökmás orikkal és személyekkel! |
Quote:
Az 5.-en pld. üres orival kell szembenézned kigyúrtak ellen Minden szinten más erőt képvisel pld egy élőhulla ;) Leegyszerüsítve az 1A annyiból más, hogy mindenki MF. A többi csak matiné, hogy mennyire különbözik... Ott is támadni kell ahogy lejjebb is. |
Quote:
Csak könnyebb így értelmezni, mint ha azon gondolkodnál, amit ténylegesen odafirkálunk. Se nem dilettáns, se nem gyáva. Sőt, nem egyre büszke vagyok, akit ismerek közülük. Kis számosok, körbeszaladgálók, de jól csinálják. De pl arra az okfejtésermre, hogy az A azért nagyobb kihívás, mert mindenki oda van kényszerítve, ezért az első hányadában több lesz a fanatikus, és általában hódítóhoz eléggé értő egyén is, erre mondj légyszíves cáfolatot, ha más a véleményed. Ellenben a többi csoportban ők szét vannak osztva, most össze nem számolom hány felé. Az 1/A ban kapcsolatokkal lehet boldogulni. Ezt a kijelentésed elfogadom. Legalábbis úgy a legkönnyebb. De monca meg légyszíves... melyik csoportban nem, ha totál elöl akarsz lenni? van ahol első 40ről is szó van, hogy oda aztán nem ütöd be magad, csak úgy tudsz felmászni, ha odafedezel nem keveset. Avagy a jó szövik kérdése.. annyi szövim volt már, mint égen a csillag. Amire azt mondtam, hogy igen, annyira jó a társaság, a hangulat, annyit vagyunk, s olyan eloszlásban egy nap, olyan a játéktudásuk, stb, hogy bármikor újra szövizek majd velük, az volt kb 5 - 6 szövinyi. 5 év alatt. Velük újra el tudok érni majd eredményeket, tudom, más szövikkel max részsikert. Akkor nem a kapcsolat dönti el a többi csopiban is, hogy mire viszem? Vagy a pénz? Mert ez a kettő szkott felmerülni. Cáfold, ha nem így gondolod... nem ezek döntenek bárhol? Akár az életben? |
Quote:
Értsd meg sokaknak könnyebb kibújni a megpróbáltatás alól...Ez tipikusan egy módja. Azt mondom "csak ismerősökkel lehet ezért nem csinálom!"... Mondtuk már páran,hogy ez ződség. Lehet úgy is kétségtelen,de ez = azzal, hogy csakúgy lehet? |
Quote:
évek óta ezt csináljuk szívesen, de azt hogy egyetlen csoportban, ahol ugyanazok az emberek már nagyon régen ott vannak, és abszolut monopolhelyzetben vannak, küzdjünk velük, mert ők most úgy látják, hogy velük kell megkűzdenünk....na ez a vicc eleget bizonyítunk alul, én meg így látom |
Quote:
|
Quote:
Én nem kötelezem az Asokat arra hogy forduljanak az 5 szintre, mert NEKEM az a kedvencem, engem se kényszerítsen senki hogy Aban játsszak csak mert ő azt szereti. ennyi. Ha azt mondanám ha kötelező az A akkor legyen kötelező a fordulás is onnan.. erre hogy felhördülnének az A lakók...? Ez éppen ugyan az a kényszer. Az meg hogy valaki aki több súlyt akar a szavazatának csak mert Aban van, ki tudja milyen játékkal és mennyi ideje, az a legnagyobb pofátlanság amit valaha itt hallottam. Legalább ugyan annyi szavazati értéke van teszem azt annak is aki 60-70 orival játszik mondjuk 5Yban legalább 4-5 éve, és már vagy 2-300 VIPet beleölt. |
Quote:
én meg azt láttam az A-ban a saját szememmel, hogy teljesen mindenféle tudás nélkül lehet feljutni a topklános oriknak, s most ne mondd azt nekem, hogy ahhoz tudás kell, hogy egy ori, amit kitömnek mindennel felüti, meg felfedezgeti magát és mindent megkap ingyen! ahogy megy ez a vita egyre jobban arra hajlok, hogy az egész A kihagyható legyen úgy, ahogy van |
Quote:
|
Quote:
A forduláshoz felfelé kell kapaszkodni! |
All times are GMT +1. The time now is 05:05. |