![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Boszi: a párbaj teljesen más... a való életben kiépített orikkal küzdesz nem friss 200asokkal. egy párbaj azt mutatja hogy verekedik pár olyan ori aki védelem alatt lenne még körileg kb... innentől nézve meg messze teljesen más mint alapból. najó persze mondhatjuk hogy most már van olyan párbaj ahol van rendes sereg, de mostanában már nincs annyi párbaj, mint rég... de hagyjuk. parttalan :D
|
Quote:
Amikor aztirtam,hogy eltüntem mindig igaz volt (bár amikor tudtam szereztem embert az oriba:P)Biztos gyöztél le ugyis,hogy ott voltam hv-ban te már jó vagy legalábbis elaludni nem nagyon tudsz:D(nem lehetek minden helyzetben mindig jobb mert sok külső tényező van ám elöszeretettel jártak a párbajozásom kezdetén és végén rám 4 támadocsapatokkal:P nem részletezem miért:p) de aki ki akar velem állni 5 párbajt jöjjön ne 1-et mert az csak szerencse:) |
Quote:
2hónap az már csak elég nektek annyi idő alatt már az 5.szintet sokan elhagyják de majd folytatás kaja után:) Jövöhéten nem tudom mennyit leszek gépnél stb de nem hinném,hogy akkor sokszor lesz olyan,hogy egyhuzamba 5 ora;)És mondom olyanokkal nem is kezdek el párbajozni aki csak 1-et akar menni:P Bátrán lehet jönni az biztos aki ugyanonnan jobb mint én(0-rol tuti)az már tud valamit:)Nem hencegésből irom de a 2.arénámom egyböl megnyertem de még azt se mondhatom,hogy szenvedve össz 1x szenvedtem az első hónap végén a 4napos betegség után amikor nem voltam itt;)(elsőt féluton otthagytam mert lecsaptak a top1-röl már bánom,hogy hagytam) Párbajon tutira állíthatom, hogy a legjobbak között vagyok lehet bátran cáfolni ezt is ;)De kérdezzétek meg pl szecsát vagy boszit ők is jók,hogy jó vaok -e?:)(azért öket irom mert velük tom nem 1x és nem is 10x párbajoztam:Phanem rengetegszer....) |
Lagen / Boszi: nem ugrálok különösebben a közmondásokért, pedig sok igazság van bennük... pl.: Madarat tolláról... :) :) :)
|
Quote:
|
Quote:
1 dolgot tüzök össz ki:msn-en mondjuk el össz egymásnak az orinevet itt a külsö forumon csak azt ki végzett elörebb(ez akkor ha lehagylak:P)És annak elkerülése érdekében,hogy valaki hazudjon,hogy ővé volt az első uccso nap az arénán irunk egy üzit egymásnak,hogy én vagyok Xy:)Nekem mind1 milyen faj leszel az is mind1 ha csak 6.-án indulsz el az is ha szövivel jösz minden mind1 :)De amit irtam azt kell össz vállalnod:) Ezt elfogadod?? Ha te nyersz akkor elmondod az orinevem stb stb:) Mindenki mással ugyanilyen feltételekkel megyek:) |
Itt most megadtam az esélyt,hogy játékban legyözzetek aki ezek után fogja itt irni nekem,hogy ő 100x jobb kicsit se érdekel:)Az nekem ne írjon ilyet ezek után:)
|
All times are GMT +1. The time now is 03:25. |