Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   elismertség (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=803)

J.Ati 07-13-2007 22:25

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 109338)
Remélem ez alapján mindenki számára világossá vált, hogy miért nem lehet új javaslatot tennie annak, akinek negtív az elismertsége, és miért nem látom szívesen a negatív elismertségűeket a kezdőknek szóló segítő jellegű kézikönyv írása során. :)

:confused::confused:

Ezt meg én nem értem!!!
Az ,hogy volt egy ember aki állandóan kötekszik és képtelen súgót olvasni annak tényleg nincs helye az említett megbeszéléseknél,de azért egy lapon emlegetni mindenkivel aki negatív elismertségű...:eek:

Pepa 07-15-2007 10:12

Sziasztok!

Én zöld vagyok, tehát "jófej". Írtam sokat a segítség kezdő játékosoknak részbe is, de az ötleteimet nem igazaán fogadták, de nem is ez a lényeg. Attila:) ugye nem nyithat ott topicot, de ha megkér engem és azt ti jónak találjátok, utánna mondom, hohy ererdetileg ez Attila:) ötlete volt, utánna azért leszek elővéve, hohy miért más ötletét teszem, be, és miért nem az az illető aki esetleg észrevett:confused::confused: Mert hiába van építő jellegő ötlete nem teheti be oda. Én ismerem őt és sokkal jobban ismeri az játékot, minden sokat akik itt próbálnak okoskodni. Engem Ő tanított és a végeredményt láthatjátok. Ha én megtanultam játszani, az ő építő jellegű tanítása alatt akkor más is megtanulhat. Azt például senki sem látja, hogy -25 pirosból, már -1-nél tart és napi szinten kapja a zöldeket. A -25 pontból 15-t Ati te adtál, mert nem tetszett, hogy van önálló véleménye a elfeket érintő drasztikus változásról. Ezért megkülönböztetni és kizárni a játék bizonyos részeiből szerintem, elég gyerekes dolog.

J.Ati 07-15-2007 12:50

Köszi Péter az érvelést ,de nem muszály.
Nem is vagyok egy nagy topic nyitó és igazából csak olvasni járok ide.
Éjjel amúgyse tudok sok esetben mit csinálni ezért itt olvasgatok és mivel akkor kevesen vannak nincsenek nagy beszélgetések amiben részt tudnék venni.
Ja és örülök,hogy álltalam szeretted meg a játékot és ,hogy egy taggal bővűlt ez a közösség.
Itt külsőn meg nem úgy jöttek össze a dolgok annyi baj legyen:)
A játékban azért megy a szekér szépen;)

Zoli 07-15-2007 13:54

bocs, hogy beleszólok de hol lehet valakinek zöldet küldeni?(mármint hova kell kattintgatni):confused::confused::confused:
most lehet röhögni, de akkor se tom

J.Ati 07-15-2007 14:00

Quote:

Originally Posted by Zoli8 (Post 109680)
bocs, hogy beleszólok de hol lehet valakinek zöldet küldeni?(mármint hova kell kattintgatni):confused::confused::confused:

Rákattintasz a nevére és akkor ott:)
Ha tudsz adni akkor kijön van egy olyan lehetsősáég,hogy elismertség adása,ha jól emlékszem.

Valezius 07-15-2007 14:01

Quote:

Originally Posted by Zoli8 (Post 109680)

Minden hozzászólás mellett van egy mérleg, arra kell kattintani.
A vezérlőpultra kattintva látod, hogy hny pontod van, illetve a te pontod mennyit ér. (Itt ki is lehet kapcsolni az elismertség kijelzést)
Tudsz adni pirosat és zöldet, illetve ha 0-t ér az elismertséged, akkor szürkét.
A szürkéket többek között én is utálom, olyat nem kérek senkitől :)

J.Ati 07-15-2007 14:03

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 109682)
Minden hozzászólás mellett van egy mérleg, arra kell kattintani.

Igaz!
Látszik már rég adtam:)

Valezius 07-15-2007 14:14

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 109683)
Igaz!
Látszik már rég adtam:)

Még jó, hogy mondtam, hogy nem kérek szürkét :D

J.Ati 07-15-2007 14:18

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 109687)
Még jó, hogy mondtam, hogy nem kérek szürkét :D

Csak kiakartam próbálni,mert most hogy mondtad rájöttem én is:D
Azért ez nem akármilyen szürke;) (kicsit zöldes beütésű szürke:))

Zoli 07-15-2007 15:58

köszi szépen...egészen máshogy képzeltem el:D

All times are GMT +1. The time now is 14:50.