![]() |
Quote:
A kereskedőt is feljebb vinném, mondjuk a 6. helyre. Úgyis kell néhány bankot tartani a pénz védelmére, akkor legalább kamatozzon. Egyébként egyetértek. Így a listám: 1.: Tábornok 2.: Tudós 3.: Harcos 4.: Vándor 5.: Gazdálkodó 6.: Kereskedő 7.: Túlélő 8.: Varázsló 9.: Tolvaj |
Quote:
Érdekes a logikád, hallode :) |
kisbér ne csak a 1,2/1,1-et nézd. hanem ahogy én. az ork egy halom szorzót kap, ezért több az a 1,2 és így 14,5%.
de akkor félreértettetek. én azért vagyok a tudós mellett, mert A-n kívül nem mindig megy ki az ember egy sereggel. ha mindig egy sereges max tábis sereg menne akkor sima ügy a tábi. de ha két sereg máris a tudósé az előny. és szerintem ez a gyakoribb. |
kisbér: ha eleve egy klántámadásokra készülő, harcos szövibe lép fel az illető akkor lehet hogy igazad van. viszont ma is 55 sima ütés volt és 3 kláncsata. (persze egy kláncsata akár tucatnyi sima ütéssel felérhet, de...)
A személyiségek sorrendjét én is így gondolom-azzal hogy a kereskedő jobb személyiség 5.nek. hüpike szerintem hacsak nem egy nagy helyzetkihasználásról,vagy egy agonizáló kivégzéséről van szó az orknak is ritkán érdmes több sereggel kitámadni.-ha mégis koppan nagy morál vesztés.Akkor már általában jobb a többi szövi támadásával is kombinálni. Ha pedig tényleg a végső csapásról van szó, akkor meg 8 sereg ment ki és nem 7. |
Debizguba felhúzzátok a cukromat és a jelenleg 5. szintes orimmal összekapom amgam anyagilag brutálisan, csinálok a 4. szintre a 2 személyiséges tanyafree mf ork tábi/vándor orkot és szétcsapok köztetek amig a készlet tart :D
Méghogy tudós... egy kis ésszel a vándor olyat ud, hogy sejhaj ;) Az a + tábi nem a több seregről szól, hanem a + 20%ról inkább.... szerintem. |
erről beszélünk két oldalon át. ha csak egy seregesekkel mész 8 tábival akkor jobb a tábi, de ha több sereggel mész akkor a tudós.
|
ja. ha mondjuk csak pacid van akkor tábi, mert mindenhova beférsz kétszer. ha inkánn olyan ímmel-ámmal támadsz tudós. ez lett mondva;)
|
Quote:
1.tábi 2.vándor 3.túlélő esetleg csak ezek után a tudós... de még itt is elgondolkodnák a dolgon,mert hogy itt már a harcos is beleszólhat. De mindez attól függ mi a terv az orival. Minden esetre, ha nem 1Aról van szó, akkor a tudós hanyagolva lenne. |
1. tudos
2. tábornok 3. vándor 4. harcos 5. gazdálkodó 6. túlélő 7. kereskedő 8. varázsló 9. tolvaj :) szerintem ez a nyerő |
detto! :) hurrá hurrá az egység
|
All times are GMT +1. The time now is 06:30. |