Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   v6 Pontok menüje (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=688)

Cassandra 08-06-2006 22:07

Quote:

Originally Posted by Dzsedzs
Értem. Nekem speciel semmi bajom nincs a zölddel. Nem lehet, hogy a keret teszi az egészet zavaróvá? Talán annak kéne adni valami mást színt.

A keret teszi az egészet egységessé, az az alapgrafika, ahoz tuti nem nyúlnak, a zőld színnel kéne ügyekedni egy kicsit...

Ati 08-06-2006 22:09

Quote:

Értem. Nekem speciel semmi bajom nincs a zölddel. Nem lehet, hogy a keret teszi az egészet zavaróvá? Talán annak kéne adni valami mást színt.

De, a keret miatt vált a zöld ilyen gyűlölt színné. :) Eddig a fekete/szürke háttéren nem volt vele gond.

A keret viszont mindenhol ugyanolyan szinű. És eltüntetni se szeretném erről az oldalról, hiszen pont a pontok volt az egyik oldal, ami már nagyon kilógott a sorból, és ami miatt mindent egységesíteni kellett.

Dzsedzs 08-06-2006 22:13

Quote:

Originally Posted by Mike zoostorm
igen miutan mar meggomboztel valakit.. de addig mi van? lehet hogy 100 varival nem fogok meggombozni valakit akinek ott figyel egy kicsi 5-6os...:)

Ok. Ez világos. De legalább az én vázlatom alapján, nem lesz széles a rublika, cella. ;)

Cassandra 08-06-2006 22:19

Quote:

Ok. Ez világos. De legalább az én vázlatom alapján, nem lesz széles a rublika, cella. ;)

Azzal már nincs is gond, csak a színt kéne megálmodni hozzá.:)

Pool 08-06-2006 22:29

Hej!

Mielőtt a színekkel variálunk, elárulom, hogy színtévesztő vagyok, szal ne legyen már ilyen-olyan árnyalat stb, mert így is sokat fogom a szemem mereszteni, ahogy elnézem az új pontlistát...
És sztem nem csak én lennék igy vele

Dzsedzs 08-06-2006 22:32

Quote:

Originally Posted by Ati
De, a keret miatt vált a zöld ilyen gyűlölt színné. :) Eddig a fekete/szürke háttéren nem volt vele gond.

A keret viszont mindenhol ugyanolyan szinű. És eltüntetni se szeretném erről az oldalról, hiszen pont a pontok volt az egyik oldal, ami már nagyon kilógott a sorból, és ami miatt mindent egységesíteni kellett.

Ajaj. Nem egyszerű a feladat. Sajnálom, hogy sokat nem sikerült segítenem. Most egy kicsit kibővítettem a listát, az általad említett paraméterekkel, de a zöld színtől én meg nem tudok szabadulni. Ja, és levettem a 'matek lapot'. :)

Mondtad hogy: "Távnál a Vándort is figyelembe kell venni (de jó, hogy ez nemrég lett nódisítva... ), úgyhogy mondjuk "65 (64)" jelzésnek ki kell férnie." . Attól tartok, ez nem világos számomra. Igaz, most csak az 5Q ban vagyok :) , hogy feljebb mi van azt nem tudom, rég játszottam arra nagyon fent :)

Ati 08-06-2006 22:38

Quote:

Mondtad hogy: "Távnál a Vándort is figyelembe kell venni (de jó, hogy ez nemrég lett nódisítva... ), úgyhogy mondjuk "65 (64)" jelzésnek ki kell férnie." . Attól tartok, ez nem világos számomra. Igaz, most csak az 5Q ban vagyok :) , hogy feljebb mi van azt nem tudom, rég játszottam arra nagyon fent :)

Ha valaki vándor személyiségű, akkor a "Táv" oszlopban nemcsak egy szám van, hanem egymás mellett kettő, az egyik zárójelben, ezzel jelezve, hogy mennyi lenne a táv a vándor személyiség nélkül.

Dzsedzs 08-06-2006 23:10

Quote:

Originally Posted by Ati
Ha valaki vándor személyiségű, akkor a "Táv" oszlopban nemcsak egy szám van, hanem egymás mellett kettő, az egyik zárójelben, ezzel jelezve, hogy mennyi lenne a táv a vándor személyiség nélkül.

Értem. Köszönöm. Kicsit módosítottam megint a 'style-mat', tudom, hogy nem kell, csak most ilyenem van, és szeretek játszani a weblap készítéssel :) . De a zöld szín még mindig megvan :( . Hát remélem mielöbb meg lesz oldva a problma.
De most el kell mennem.
Jó éjt mindenkinek.

Lali 08-06-2006 23:49

ati a főmenüvel kapcsolatosan hol lehet azt javasolni, hogy a képenyő bal oldaláról kerüljön át a másikra ?
meg esetleg jobb tagolás, kezdőbetűk iniciáléval stb ?

Ati 08-06-2006 23:53

Quote:

Originally Posted by Lali
ati a főmenüvel kapcsolatosan hol lehet azt javasolni, hogy a képenyő bal oldaláról kerüljön át a másikra ?
meg esetleg jobb tagolás, kezdőbetűk iniciáléval stb ?

Nyiss neki témát. A jobbra pakolást már írtam, hogy miért nem lesz. De ez a topic a pontlistával kapcsolatos, légyszi ne offold szét. Köszi.

All times are GMT +1. The time now is 04:48.