Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Szabadidő, Sport (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=27)
-   -   Forma-1 (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=67)

Davalon 03-13-2006 22:29

Quote:

Originally Posted by Etyekwood

Dav!

Massa-t hát nem tudom, igéretesnek tűnik, jó srác, de valami nem tetszik benne, és nem az, hogy Ferraris, hanem, valami hiányzik belőle!:(
remélem csak tévedek!

A győzelem hiányzik belőle egyedül;) Iszonyat jelenet volt, ahogy hipp-hopp, kamikazeként becsúszott keresztbe Alonso elé, ő meg milyen szépen lereagálta:D

Etyekwood 03-13-2006 22:33

Quote:

Originally Posted by Davalon
A győzelem hiányzik belőle egyedül;) Iszonyat jelenet volt, ahogy hipp-hopp, kamikazeként becsúszott keresztbe Alonso elé, ő meg milyen szépen lereagálta:D

igen, de veszttt is egy csomó idót vele, azt szerintem másképp kellett volna, de jó pilóta lesz, csak tapasztaljon még szerintem!

Apa 03-14-2006 07:03

Quote:

Originally Posted by Etyekwood
igen, de veszttt is egy csomó idót vele, azt szerintem másképp kellett volna, de jó pilóta lesz, csak tapasztaljon még szerintem!

van 1 olyan sanda gyanum, hogy elkésett a tanulással. jövőre kimi átveszi a stafétát, és onnan vége a dalnak.ha igy marad a ferrari, akkor megint elkezd pár évig kupákat gyűjtögetni.

Davalon 03-14-2006 08:54

Ha nagyon nem jön össze Schuminak az év, visszavonulhat és Massa akkor marad a Ferrarinal a finnel.

Morisz 03-14-2006 14:07

Quote:

Ha nagyon nem jön össze Schuminak az év, visszavonulhat és Massa akkor marad a Ferrarinal a finnel.

Ha Kimi átmegy a Ferrarihoz remélem nem erőltetik rá nagyon az ottani taktikát.

Ugyanis szerintem az hogy Kimi feljött az utolsó helyről a 3.-ra az azt bizonyítja hogy a pályán van ott nagyon. Viszont szerintem Sumi már kiöregedett ugyanis ővé volt a pole és 2.-ként futott be az vitathatatlan hogy a legjobb kocsiban ült és pilóták között is elég kiemelkedő tehetség( a régiekket is belevéve) de szerintem eljött az idő hogy helyet adjon a fiataloknak.

Ha a Mclaren is alakított volna olyat mint a Ferrari hogy a kocsi nem állt le 19 futamig és akkor 17 futam volt egyévben akkor tuti Kimi már vb lenne.

És a Ferrari azzal volt inkább előnyben szerintem hogy a boxtaktikájuk nagyon jó volt nem a pályán nyomatták ezzel csak arra célzok hogy a csapat erős a box-ban Kimi pedig a pályán nagyon jó szóval ez a lehető legjobb kombináció.

Davalon 03-14-2006 14:12

Nem a Ferrari a legjobb gép. Ha az lenne, Schumi nyert volna, ez egyértelmű. Nem hibázott, nem hagyott ki, tökéletesen és gyorsan vezetett. A gép tudott ennyit. Lehetett látni, mennyire a határon autózik, úgy hogy abszolút nem értek egyet. A boxtaktikát pedig más is jól játsza. És Schumi nem öreg. MIért kellene átadni a helyét? Hány millió rajongóval lenne kevesebb és veszítene ezáltal közvetve a Forma-1? Schumi a legjobb üzlet a Forma-1-nek.

Morisz 03-14-2006 14:18

Én úgy gondoltam hogy a Ferrari volt a legjobb most valóban nem a legjobb.
Abban igazad van hogy nagyon jó üzlet a Sumi a f1-nek de én a helyében visszavolnultam volna és a csúcson hagyta volna abba.
Ilyenkor meg jönnek a vádaskodások hogy biztos segítettek neki meg minden megkímélte volna magát ettől.

Davalon 03-14-2006 14:29

Még a csúcson van:) Vagy ha ő nincs a csúcson, akkor senki nincs.:) 3, vagy 4 cím után is mondhatták volna, hagyja abba a csúcson, mert senki nem tudta, hogy nyer-e jövőre. A 7. után se tudhatták, nem-e lesz meg a 8. Előre nem lehet megmondani, csak utána derült ki, hogy nem lesz nyolcszoros. Utána már könnyű okosnak lenni, hogy abba kellett volna hagyni. Magyarán: nem lehet tudni, itt sem, mikor ér véget a csúcs. Csak ha nekifog.

Etyekwood 03-14-2006 14:31

Igen, azt már tegnap is aakartam írni, hogy Schumi, olyan reklám arc, mint Backham a Real Madridnak!

Morisz 03-14-2006 14:36

Quote:

Még a csúcson van:) Vagy ha ő nincs a csúcson, akkor senki nincs.:) 3, vagy 4 cím után is mondhatták volna, hagyja abba a csúcson, mert senki nem tudta, hogy nyer-e jövőre. A 7. után se tudhatták, nem-e lesz meg a 8. Előre nem lehet megmondani, csak utána derült ki, hogy nem lesz nyolcszoros. Utána már könnyű okosnak lenni, hogy abba kellett volna hagyni. Magyarán: nem lehet tudni, itt sem, mikor ér véget a csúcs. Csak ha nekifog.

Hát azért a 7. után már lehetett látni hogy a Ferrari hanyatlik és jön fel a többi autó mert Renault meg a honda is jó volt akkor amikor a 7.-et nyerte.
a Mclaren pedig folyamatosan jó:D csak éppen a megbízhatóságával van nagy probléma.
Szóval igaz 100%-ig nem lehet benne biztos senki de érezhető volt, mert előtte való évben torony magasan nyert a 7.-nél pedig éppen hogy megvolt neki.

All times are GMT +1. The time now is 07:11.