![]() |
Quote:
|
Quote:
igen, de veszttt is egy csomó idót vele, azt szerintem másképp kellett volna, de jó pilóta lesz, csak tapasztaljon még szerintem! |
Quote:
van 1 olyan sanda gyanum, hogy elkésett a tanulással. jövőre kimi átveszi a stafétát, és onnan vége a dalnak.ha igy marad a ferrari, akkor megint elkezd pár évig kupákat gyűjtögetni. |
Ha nagyon nem jön össze Schuminak az év, visszavonulhat és Massa akkor marad a Ferrarinal a finnel.
|
Quote:
Ugyanis szerintem az hogy Kimi feljött az utolsó helyről a 3.-ra az azt bizonyítja hogy a pályán van ott nagyon. Viszont szerintem Sumi már kiöregedett ugyanis ővé volt a pole és 2.-ként futott be az vitathatatlan hogy a legjobb kocsiban ült és pilóták között is elég kiemelkedő tehetség( a régiekket is belevéve) de szerintem eljött az idő hogy helyet adjon a fiataloknak. Ha a Mclaren is alakított volna olyat mint a Ferrari hogy a kocsi nem állt le 19 futamig és akkor 17 futam volt egyévben akkor tuti Kimi már vb lenne. És a Ferrari azzal volt inkább előnyben szerintem hogy a boxtaktikájuk nagyon jó volt nem a pályán nyomatták ezzel csak arra célzok hogy a csapat erős a box-ban Kimi pedig a pályán nagyon jó szóval ez a lehető legjobb kombináció. |
Nem a Ferrari a legjobb gép. Ha az lenne, Schumi nyert volna, ez egyértelmű. Nem hibázott, nem hagyott ki, tökéletesen és gyorsan vezetett. A gép tudott ennyit. Lehetett látni, mennyire a határon autózik, úgy hogy abszolút nem értek egyet. A boxtaktikát pedig más is jól játsza. És Schumi nem öreg. MIért kellene átadni a helyét? Hány millió rajongóval lenne kevesebb és veszítene ezáltal közvetve a Forma-1? Schumi a legjobb üzlet a Forma-1-nek.
|
Én úgy gondoltam hogy a Ferrari volt a legjobb most valóban nem a legjobb.
Abban igazad van hogy nagyon jó üzlet a Sumi a f1-nek de én a helyében visszavolnultam volna és a csúcson hagyta volna abba. Ilyenkor meg jönnek a vádaskodások hogy biztos segítettek neki meg minden megkímélte volna magát ettől. |
Még a csúcson van:) Vagy ha ő nincs a csúcson, akkor senki nincs.:) 3, vagy 4 cím után is mondhatták volna, hagyja abba a csúcson, mert senki nem tudta, hogy nyer-e jövőre. A 7. után se tudhatták, nem-e lesz meg a 8. Előre nem lehet megmondani, csak utána derült ki, hogy nem lesz nyolcszoros. Utána már könnyű okosnak lenni, hogy abba kellett volna hagyni. Magyarán: nem lehet tudni, itt sem, mikor ér véget a csúcs. Csak ha nekifog.
|
Igen, azt már tegnap is aakartam írni, hogy Schumi, olyan reklám arc, mint Backham a Real Madridnak!
|
Quote:
a Mclaren pedig folyamatosan jó:D csak éppen a megbízhatóságával van nagy probléma. Szóval igaz 100%-ig nem lehet benne biztos senki de érezhető volt, mert előtte való évben torony magasan nyert a 7.-nél pedig éppen hogy megvolt neki. |
All times are GMT +1. The time now is 07:11. |