![]() |
Quote:
Nagyon nehéz életed lehet. :) |
Quote:
|
Quote:
Pl. nekem is rosszul esett, hogy 1/Aban rafokoztunk vkire 200.000 katonat, erre galad modon lefordult, pedig igazabol utes utan is le tudott volna, es utana zoldben irogatott mindenfelet... :) |
Nincs azzal semi gond hogy a gyors csopiban valaki VIP és 5 napig nem lép be kikerül a pontlistából. Csak éppen nem tudtuk, bár én sejtettem.
Viszont erre a kérdésre végképp nem tom a választ: Quote:
|
Tolvajsztrájk
Ritka bénák a tolvajaim! Jóval többen vannak (majd' 2x annyian), mégsem tudnak infót szerezni egy fölöttem lévő oriról. :mad:
Nem tudjátok, honnan lehet megtudni a csop.létszámot? Addig eljutottam, hogy ha a csop.létsz. > 2714 ÉS a két ori közti helyezéskülönbség abszolútértéke számít a módosítónál (tehát a felfelé lopásnál is nehezíti a tolis dolgát, amit nem értenék) akkor jogosan sikertelen az akcióm. Sehogy sem jön ki másképp... :confused: |
Quote:
Az Országodnál lent van egy olyan hogy: példa: "Helyezés: 12 / 551" Jelentése: 12. vagyok az 551 fős csopiból, azaz innen tudod meg. |
Quote:
Y a csoportlétszám. Ha még utána se tudod, akkor nyiss egy témát a segítség kezdőknek rézben, és majd valaki megmutatja, hogy mit nem veszel figyelembe. Másrészt nem is kell értened, hogy miért hat felfelé is, van és kész, fogadd el :) |
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
Például német 4L-ben: 10ori van 500ponton belül, ha van köztük egy félelf, akkor attól még, hogy 500ponttal többem van szét tud lopni simán. Szóval örülök, ha azzal, hogy följebb kerülök meg tudom magam védeni ;) Persze ennek főleg kisebb csoportokban van jelentősége. |
Quote:
Nem, nem hatekonyabbak, csak ellened vedekezeskor olyan, mintha annyian lennenek :) Es nem azert, mert nagyobb, hanem mert marha messze van toled a pontlistaban :) |
| All times are GMT +1. The time now is 08:51. |