![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Nem kell pánikolni, a 4-nél csak jobb lehet :) |
Quote:
Legutóbb egy nem színtiszta paladinnal vittem végig (alapjáték+sotu+hotu). A végére így nézett ki: Level 8 Fighter (rágyúrattam longsword-re) Level 6 Paladin Level 14 Champion of Torm cuccokkal az értékei STR 26, DEX 13, CON 17, INT 10, WIS 15, CHA 37 alap mentődobások: For. 54, Ref. 45, Will 46 (szegény Beholderek, hiába varázsoltak géppisztoly sebességgel :P) AC 48 +Divine Shield: +13 AC, 13 körig +Divine Power: +13 Divine damage, 13 körig Előtte monk volt a választott karakter, azelőttre meg már nem emlékszem :) |
Én egy színtiszta paladinnal vittem végig, és az a szép sötételf lány szerelmes lett belém:)
Szintén hosszúkard spec-cel.:-) STR 28, DEX 21, CON 19, INT 10, WIS 14, CHA 26 |
Quote:
IWD 1-2, Baldur's 1-2, ezekben szintén paladin volt a fő karakter, tetszik mikor csuklóból leplezi a gonoszt a párbeszédekben :) De most úgy gondoltam megpróbálom kombinálni, a Champion of Torm erre lényegében kiváló, szóval megérte :) A monk a másik kedvenc karaktertosztályom, jó kis cséphadaró :P Amivel még soha nem próbáltam NWN-t, az egy gonosz karakter. Még nem tudom mivel kéne, talán egy sötét lovag, talán egy tolvaj. |
BG2-ben én is tiszta paladinnal voltam. Lényegében én mindig paladinnal játszom. Azt szeretem benne, hogy a mágiái egyrészt saját maga felturbózására valók (ami által jobb lesz minden harcos főkasztúnál), másrészt, hogy a legjobb csapatjátékos, a gyógyító, több karakterre is kiható varázslatai által.
|
Quote:
akkor ezt is elnéztem:) Jól van na, néha van ilyen) Köszi |
Quote:
Csapattagokat a bárd és a pap tudja még remekül támogatni, előbbit még soha nem próbáltam. |
All times are GMT +1. The time now is 16:44. |